- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.401
Hadi canim ins kaliteli kaliteli embriyolarin olur:) haberlerini bekliyrzMerhaba hanımlar son gonal f vurdum menogon vurundum bu akşam lucrin vuracağım ve çarşamba günü opu var şükürler olsun.
Ins hersey guzel gecer canimKızlar çarşamba transferim var benimde dua edin lütfen..
Okudum canim rabbim ins dualarimiz kabul eder guzel haberlerle gelirsin ins:)Merhaba bayanlar yine ben yarın kan vereceğim rica etsem benim için Ayetel Kürsi okur musunuz? Şimdiden Allah razı olsun
Saçmalama iyki de o kadar çok yumurtan toplanmadı. Çok yumurta demek iyi demek değil. Benimde 7 topandı. Bugün kan vercem. İdrar testim pozitifKızlar moralim çok bozuldu bir tanidigimizdan 47 yumurta toplamışlar benimse şu an 7 yumurtam var.47 yumurta da bile hamile kalinamiyirsa 7 de nasıl kalınsın
Ben dün başladım canm yani 10.günKızlar günaydın transferden kaç gün sonra işe başladınız
Çok yumurta da zarar az yumurta da. 7-8 sayıca çok olmasa da yeterli bizim için. E2 değerine bak düzenli yükseliyor mu önemli. Yumurta kalitesi doluluğu ile ilgili birşeymiş. Ben de yarın opu olacağım kaçı döllenir diye düşün düşün öldümKızlar moralim çok bozuldu bir tanidigimizdan 47 yumurta toplamışlar benimse şu an 7 yumurtam var.47 yumurta da bile hamile kalinamiyirsa 7 de nasıl kalınsın
Cok sevindim :) insAllah, hem bana hem isteyen herkese olsunSebebini bilmiyorum ama
Yazdığın ilaçların hepsini bende kullandım canım.
Şükür herşey yolunda gitti ve şuan pozitifim
Bebeğimi haftaya göreceğim inş
Darısı sana
Canim dualarimiz seninle ins iyi sonuclarin bze de moral olucakMerhaba hanımlar. Transferin 9. Gününden merhaba yarın saba hastaneye kan vermeye gideceğim 3. Gün transferi ama elime verdikleri kağıtta 26 aralıkta gelip kan verin yazıyordu yani 10. Gün. Ama ben çok korkuyorum içime hiç olumlu şeyler doğmuyor. Rabbim hayrı ve sevinci nasip etsin inşallah. 6. Günü avm de gezince o gün belim ağrımıştı onun dışında hiç birşey hissetmedim normalde nasılsam öyleyim oramda buramda ağrı sızı yok
Allah kolaylik versin cnm gercekten beklemek en zoruKızlar Çarşamba günü transferim var . Dua edin bana nolur . Asıl heyecanlı günler o zman başlayacak
Olsun cnm olumsuz dusunme bnm de 7 tane toplandi ama bi tane 5.gun blastokist cok kaliteli transfer edildi umarim tutarKızlar moralim çok bozuldu bir tanidigimizdan 47 yumurta toplamışlar benimse şu an 7 yumurtam var.47 yumurta da bile hamile kalinamiyirsa 7 de nasıl kalınsın
Senin e2 değerin çok güzel hiç düşünme bence çoğu döllenir gönlünü ferah tut :)Çok yumurta da zarar az yumurta da. 7-8 sayıca çok olmasa da yeterli bizim için. E2 değerine bak düzenli yükseliyor mu önemli. Yumurta kalitesi doluluğu ile ilgili birşeymiş. Ben de yarın opu olacağım kaçı döllenir diye düşün düşün öldüm
Kızlar moralim çok bozuldu bir tanidigimizdan 47 yumurta toplamışlar benimse şu an 7 yumurtam var.47 yumurta da bile hamile kalinamiyirsa 7 de nasıl kalınsın
Teste kaçta gidiyorsun? Inşallah pozitif olur sonucun.Merhaba bayanlar yine ben yarın kan vereceğim rica etsem benim için Ayetel Kürsi okur musunuz? Şimdiden Allah razı olsun
Bunu benim doktorum da söyledi zaten oyle planlamis az olması daha iyiymis hem ohss riski var fazla olma durumunda transferi yaparken gebe kalacaksın dediginde nasil bu kadar emin olabiliyor diye düşünmüştüm varmis bi bildiğiDr'umun dediği yumurta sayısı arttıkça kalitesi de bozulur.
Zaten hepsi olgun olmamistir o 40 kusur yumurtanın ve fazla doz ilaçla baslanilinca hele bide pko gibi bi durum Söz konusuysa ondan o kadar fazladır.Hem önemli olan sayı değil kalitesi. 40 tane olup kalitesiz olup tutmayacagina , 1- 2 tane kaliteli olup tutması daha istenilen bir sonuç.
Verdim kan saat 09.00 da sonuç bekliyorumTeste kaçta gidiyorsun? Inşallah pozitif olur sonucun.
Ay hadi insallahhhh gittim sanmayin ben hala burdayim takipteyim guzel haberlerinizi almayi bekliyorumm :))Verdim kan saat 09.00 da sonuç bekliyorum
Keşke benimde idrarda çıksaydı ama ben bakmaya bile cesaret edemedim inşallah senin kaç sonucunda iyi gelecek darısı banaBen çalıştığım için öğleden sonra vereceğim kanı arkadaşlar. Akşama sonucum anca çıkar. Ama dün de yaptım idrar testi pozitif çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?