- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.341
Onu bende kendime soruyorum sürekli 6. Günü avm ye gittim yavaş yavaş gezdim sonra eve geldim yemek hazırlarken belim ağrıdı uzandım o zamana kadar hüç birşey hissetmemiştim hala da hissetmiyorum acaba bi zararı mı verdim ki diyorum inşallah yanılıyoruzdurArkadaslar dun transfer sonrasi 3.gunumdu
Esimle avm ye gttk az yuruduk eve gldgmde adet agrisi gbi hafif kasik agrim oldu ama snra gecti.bende korkuorum ya bebise bisey mi oldu acaba.bu normal mi?
Yan etkileri arasında okumuştum olabilirhanımlar bende şiddetli mide bulantısı var ilaçların yan etkisi olabilir mi
Terleme hararet oluyordu ara ara. Bugün çok bulantı varYan etkileri arasında okumuştum olabilir
Acaba iğne ilaç etkisi mi yoksa stres mi yapıyoruzBenimde midem agriyo
Beyaz olarak sıkıyoruz sonra su gibi geliyor demi hep öyle oluyordu zaten sıkıntı yokKızlar bu progestanı ben fitil olarak kullanıyorum ama anlamıyorum yanlış mı yapıyorum ilaç sanki komple akıyor gibi geliyor . Faydasını göremeyecek miyim yoksa Allah korusun
Hadi ins sendende guzel haberler aliriz caninSalı günü cnm
Yok bu sıkma değil hap gibi bişi . Ama su olarak geri gelmiyor ilaç olarak geliyor yoğun beyaz . Sanki ilaç eriyor ve komple akıyor gibiBeyaz olarak sıkıyoruz sonra su gibi geliyor demi hep öyle oluyordu zaten sıkıntı yok
Benimki tablet şeklinde sıkılan bişey değil yani. Ama o da geri geliyor bi süre sonra. Bazen çok bazen azBeyaz olarak sıkıyoruz sonra su gibi geliyor demi hep öyle oluyordu zaten sıkıntı yok
Günde 3 kere 2 şer tane kullanıyorum . Çoğu zman da komple geri gelince acaba dedim yanlış mı yapıyorum. Transferden sonra da kullanılıyor bu ilaç değil miBenim de öyle ben 2 şer tane kullanıyorum. Endişelenme olabildiğince it. Çoğunlukla bwnimkide geliyor erimiş bi şekilde. Hemşire normal dedi
Evet cnm transfeerden snrada devam ediorum bn kullnmaya.hatta hamile kalirsk 3 ay kullanckmsz.Günde 3 kere 2 şer tane kullanıyorum . Çoğu zman da komple geri gelince acaba dedim yanlış mı yapıyorum. Transferden sonra da kullanılıyor bu ilaç değil mi
Aynen canımGünde 3 kere 2 şer tane kullanıyorum . Çoğu zman da komple geri gelince acaba dedim yanlış mı yapıyorum. Transferden sonra da kullanılıyor bu ilaç değil mi
Yok canım içimden dua ediyordum o esnada uykuya dalmışım bile hiç haberim olmadıOpu da anestezi verilirken nefes kesilmesi oldu mu bu anesteziye benim aklım ermiyor bayılır gibi aniden baş dönmesiyle mı uyunuyor yoksa böyle tatlı tatlı uykuya dalar gibi mı.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?