- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #1.301
Hadi sevindir biziii ins olucak @Mucizeolsakeske tebriklerr :))Kızlarrr nasıl hissedeceğimi bilmiyorum eşimle duramadık gece kalkıp yaptık. Çok silik bir çizgi çıktı ama bariz silik olarak çıktı. 10.günümdeyim. Umutlanmalı mıyım bilmiyorum ama en azından umutsuz hissetmiyorum şu an.
10. gün ilaç etkisi kalmamıştır Allahım izniyle hamilesiniz. Ahh bugün kan testi yaptırın nasıl heyecanlı yaaKızlarrr nasıl hissedeceğimi bilmiyorum eşimle duramadık gece kalkıp yaptık. Çok silik bir çizgi çıktı ama bariz silik olarak çıktı. 10.günümdeyim. Umutlanmalı mıyım bilmiyorum ama en azından umutsuz hissetmiyorum şu an.
Kan testim için doktorum 12.günü baz alıyor.Salı günü gel dedi. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz. Çok heyecanlı :)10. gün ilaç etkisi kalmamıştır Allahım izniyle hamilesiniz. Ahh bugün kan testi yaptırın nasıl heyecanlı yaa
Ama hala aynı ilaçları kullanıyorum.10. gün ilaç etkisi kalmamıştır Allahım izniyle hamilesiniz. Ahh bugün kan testi yaptırın nasıl heyecanlı yaa
catlatma iğnesi yalancı hamilelik gösteriyor diğerleri değil diye biliyorum iğnenin etkisi gecmistirAma hala aynı ilaçları kullanıyorum.
Hmm anladm tatlım inşallah öyledir. Teşekkür ederim.catlatma iğnesi yalancı hamilelik gösteriyor diğerleri değil diye biliyorum iğnenin etkisi gecmistir
Allah bize de nasip eder insallahResmi yüklemeye çalıştımEki Görüntüle 2083404 Eki Görüntüle 2083404 Eki Görüntüle 2083404 Eki Görüntüle 2083404
Tebrik ederim darısı bize inşallah :)Kan testim için doktorum 12.günü baz alıyor.Salı günü gel dedi. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz. Çok heyecanlı :)
Oy maşallah canım inşallah hepsi 5i görür benim 3.gündü
Kızlarrr nasıl hissedeceğimi bilmiyorum eşimle duramadık gece kalkıp yaptık. Çok silik bir çizgi çıktı ama bariz silik olarak çıktı. 10.günümdeyim. Umutlanmalı mıyım bilmiyorum ama en azından umutsuz hissetmiyorum şu an.
İnşallah. Ben şu an hala sevinmiyorum çünkü bazı forumlarda kanda çıkmayabildiği yazılmış. Ya da sonradan kan değerinin düştüğü. İnşallah kanda da görürüm. İnşallah hepimize nasip eder rabbim.Allah bize de nasip eder insallah
Aminn inşallah devamı gelir. Sizlerden de güzel haberler duyarız inşallahHayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :)
İnşallah arkadaşım hep birlikte sevinelimTebrik ederim darısı bize inşallah :)
Hadi gözün aydın insallah kan değerin de yükselir senden sonraİnşallah arkadaşım hep birlikte sevinelim
Kız ne silik çizgisi bariz ben burdayım diye haykiriyor bebişinResmi yüklemeye çalıştımEki Görüntüle 2083404 Eki Görüntüle 2083404 Eki Görüntüle 2083404 Eki Görüntüle 2083404
Canım maşallah bariz çıkmış hadi gözünaydın bol bol dua et bizedeResmi yüklemeye çalıştımEki Görüntüle 2083404 Eki Görüntüle 2083404 Eki Görüntüle 2083404 Eki Görüntüle 2083404
Bence sevin çünkü her aşamasında ters gitme ihtimali var ilkten kese görme telaşı sonra kese dolu mu telaşı daha sonra kalbi atacak mi bi sonrasında erken doğmasın vakitlice sağlıklı doğsun telaşı insallah güzel geçer bu günlerinİnşallah. Ben şu an hala sevinmiyorum çünkü bazı forumlarda kanda çıkmayabildiği yazılmış. Ya da sonradan kan değerinin düştüğü. İnşallah kanda da görürüm. İnşallah hepimize nasip eder rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?