*2017 yılı Aralık Ayında Tüp bebeğe başlayacaklar....*

Arkadaşlar benim transferim oldu 2 kaliteli yumurta kondu bebişlerimin resmini de gördüm inşallah devamı gelir:)
Ayyy canimm hadi hayirli olsun:) ne heyecanli ya resimleri falan gormek cok guzel biseydir eminim bol bol dinleniyorsun simdi artik kendine dikkat ediceksin hadi hayirli haberlerini bekliyoruz:) bu arada transfer nasil oldu anestezilimi anestesisizmi oldun canim? Agrin falan oldumu? Transferden sonra yatirdilarmi anlatirmisin biraz surec nasildi?
 
Çok şükür Rabbim daha iyi haberler almanı.nasip etsin inşallah :*
 
Bişi sorucam . Ben bugün 4. İğnemi oldum diyelim ki haftaya cuma opu olacak . Benim doktor Rahim dinlendirme yapmıyormuş bu durumda inşallah transfer gerçekleştirilirse mesela embriyonun gelişimine göre 2.3. Ya da 5 . Gün mü koyuluyor yoksa yine gelişimine göre mesela 3. Güne getirip dondurup bir sonraki adet mi bekleniyor transfer için ?
 
Ayy hepinizin haberleri güzel güzel geliyo maşallah hadi bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çkarmasın bende pazartesi iğnelere başlıcam menapoz iğnesinin etkisinin iyice geçmesini bekliyo dr um kistim ikiye düşmüş boyutları büyük ama Rabbim nasip edicek inşallah :)
 
Embriyonun gelişimine göre 3.yada 5.gün tercih edilir taze transfer sizinki..
Dondurulmuş embriyo transferlerinde rahim dinlendirme tercih edilir.
 
Rahim dinlendirme yapmiyorsa taze transfer yapacak demekki.Embriyo sayisi ve gelisimine gore 2.3.4. Yada 5. Gün.Bebeğine kavusursun inşallah
 
Rahim dinlendirme yapmiyorsa taze transfer yapacak demekki.Embriyo sayisi ve gelisimine gore 2.3.4. Yada 5. Gün.Bebeğine kavusursun inşallah
Maşallah siz müjdeli haber almışsınız çok şükür sizin kaç yumurtanız toplanmıştı kaçı döllendi? Kaçıncı gün embriyosu ile gebe kaldınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
 
Teşekkür ediyorum sagolun. 14 yumurta toplandı 9 u dollendi 4. Gün iki embriyo transfer edildi.Donduracak kalitede embriyom olmadı. Şimdilik keseyi gördüm inşallah kalp atışınida duyarim.Bu 5. Denemem 3. Denemeden bir oğlum var.Çok zor süreçler Allahim herkesin gönlüne göre versin.
 
Testten önce gebelik belirtisi oldu mu hiç
 
Testten önce gebelik belirtisi oldu mu hiç
Benim 5 denemenin 2 si kimyasal biri boş kese oldu.Aslında hepsinde kanda pozitifi gördüm. Belirtilerde benzerdi.Simdikinde belirgin şekilde 3.4. Gunden sonra goguslerde dolgunluk ve hassasiyet oldu.Ama hic belirti olmayıp hamile olanlarida okudum.Bu kadar denememe rağmen bende her seferinde o 10 günlük süreçte belirti aramadan edemedim.
 
Test kaçıncı gün yapıldı
 
T
Tatlım transfer 5 dklık bir işlem ağrın olmuyor sadece aparatın girdiğini hissediyorsun.Anestezi damar yolu açma falan hiç bişey yok.Sonrasında yarım saat kadar dinlendiriyorlar. Ben progestron iğnelerinden müzdaribim yürümekte bile zorlanıyorum. Bana doktorum bak bebişlerin diye gösterdi. Allah tamamını erdirsin inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…