- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #3.501
Eşimin doktoru Emre Bakırcıoğlu benimki de Süleyman tosun . İstanbul’daNerde yaptırdınız benim de eşimde çıkış var ilaç kullanıyor ancak doğal yollar için yetersizmiş aynı durumdayız ben sağlıklıyım en son kendi için gitmiştim
Sizin neyiniz vardıEşimin doktoru Emre Bakırcıoğlu benimki de Süleyman tosun . İstanbul’da
Bende sıkıntı yokSizin neyiniz vardı
Tamam biraz daha bekleyelim bakalimBenimki 20 günde gelmişti. En fazla 1 ay gelme süresi
Umut tüp bebek merkeziBende sıkıntı yok
Gittiğiniz yer galibaUmut tüp bebek merkezi
Ben akdeniz tıpta yaptırmıştım 20 günde sonuç çıkmıştıAntalya tup bebek merkezinde
Hayır özel muayenehaneUmut tüp bebek merkezi
şuna bebek mi bekliyorsunuzHayır özel muayenehane
Özel yeri iyi mi laboratuvar ortamı nasıl önemli. Değil mi bunlarşuna bebek mi bekliyorsunuz
Bende de 2bc blast yazıyor ne olduğunu öğrenebildiniz miKızlar bana verilen kâğıtta 4bc blast ve 2bc blast yaziyor ne demek oldugunu bilen var mi ?
Antalya tup bebek merkezinde
Kemal özgürantalyada mı tedavi oluyorsunuz hangi doktordasınız
Kemal özgür
lucrini ben bir önceki tedavimde yumurta baskılayıcı iğne olarak kullanmıştım yani çatlamasını önlüyordu yumurtalarınIyi aksamlar arkadaşlar doktorum ayin 5 inde yapilmak uzere yarım doz lucrin vermis. Bu igne hakkinda bilgisi olan var mi. Yaklasik 1 aydir ginera kullaniyorum. Transferime 1 ay var. Anlamadin nicin lucrin verdiler ne ise yariyor ki
Merhaba bayanlar nasılsınız? grup sessizleşme başladı. kimler burda? sonuç bekleyenler kimler? pozitif sonuç alanlar ne durumdasınız bebişleriniz nasıl? bizim yarın muayenemiz var bakalım ne durumdayız göreceğiz.
Yarın Mehmet beye gideceğimCanım Mehmet beye mi gidiyorsun ?
Ben daha 4.günüm bugün
Sabırsızlanıyorum bekliyorum
Napayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?