• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 tüp bebek fiyat ve tavsiye ricası

zeytinzuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1
0
36
40 yaşındayım,bugüne kadar hiç hamile kalmadım eşim benden 20 yaş büyük ve sperm sayısı ve hareketliliğinde çok azalma var.5 yıl önce bahçeciye gitmiştim benim durumumun gayet sağlıklı olduğunu söylemişlerdi.şartlar gereği erteledik ve hatta vazgeçtik diyebilirim...ama bir süredir yeniden düşünmeye başladım..ama nereden başlıyacağımı bilemiyorum.o zaman bahçeci için çok iyi deniyordu.sgk dan faydalanamıyoruz.bu yıl tüp bebek fiyatları hangi aralıkta ve tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezleri nelerdir..maddi manevi çok fazla zamanım yok yaş 40 olunca..mesajlarınızı bekliyorum...teşekkürler

6.540 Acıbadem Bursa operasyon fiyatı. 2000 civarı ilaç ki bende biraz daha üzerine çıktı. Smear testi falan istediler ettiler biraz onları önceden yaptırmak lazım bence gitmeden sonuçta herkes yapıyor. 10 u buldu benim sonraki ilaçlar vs ile yuvarlak hesap diyeyim. Tabi başka şehirden gittiğimi de eklemem lazım.

Hatta sana aldığım bahçeciden aldığım fiyatı da yazayım umarım yasak değildir :) Gerçi zaten telefonda veriyorlar.
Bahçeci üsküdar 6.750 artı ilaçlar dedi.
Ha bir de Acıbadem Fulya ile görüşmüştüm. Bülent Bey ordaydı sanırım. Ben doktorlar özelinde araştırma yaptım daha çok. o sanki yanlış hatırlamıyorsam Acıbadem Bursadan yüksek fiyat verdi ama çok değil mesela 6.800 küsür gibi miydi ne. Net hatırlamıyorum ama.
Bir de İzmir İrenbe yi aramışım Kaan Bey için onda sadece muayene ücreti 300 TL onu not almışım.

Bende maslak acıbademde yaptirmayi düşünüyorum. İlaçlar hariç 6800 tl

Bende maslak acıbademde yaptirmayi düşünüyorum. İlaçlar hariç 6800 tl
O sadece başlangıç fiyatı ilaçlar hariç gebelik aşısı çıkartırlar kasılma var rahimde derler kasılma engelleyici serum yapalım derler dondurma ücreti derler çözme ücreti derler = 13 14 bin ve nasipte yoksa tutmazsa da derler de derler yaşamış biri olarak söylüyorum en baştan şunlar sunlar extra masraf çıkabilir diye belirtseler keşke direk o parayı bulamayanlarda olabilir ne yazıkki Allah yardımcımız olsun arkadaslar giden para olsunda inşallah bebeklerimiz olsun

O sadece başlangıç fiyatı ilaçlar hariç gebelik aşısı çıkartırlar kasılma var rahimde derler kasılma engelleyici serum yapalım derler dondurma ücreti derler çözme ücreti derler = 13 14 bin ve nasipte yoksa tutmazsa da derler de derler yaşamış biri olarak söylüyorum en baştan şunlar sunlar extra masraf çıkabilir diye belirtseler keşke direk o parayı bulamayanlarda olabilir ne yazıkki Allah yardımcımız olsun arkadaslar giden para olsunda inşallah bebeklerimiz olsun
Evet haberim var bunlardan da

kızlar 2 ayı geçmiş yazılanlar ama yeni okudum ben bahçelievler medical parkda başladım tüp bebeğe iğnelere başladım 2. günüm 6.500 tl herşey dahil yaptırmak isteyen varsa özelden numara veririm

40 yaşındayım,bugüne kadar hiç hamile kalmadım eşim benden 20 yaş büyük ve sperm sayısı ve hareketliliğinde çok azalma var.5 yıl önce bahçeciye gitmiştim benim durumumun gayet sağlıklı olduğunu söylemişlerdi.şartlar gereği erteledik ve hatta vazgeçtik diyebilirim...ama bir süredir yeniden düşünmeye başladım..ama nereden başlıyacağımı bilemiyorum.o zaman bahçeci için çok iyi deniyordu.sgk dan faydalanamıyoruz.bu yıl tüp bebek fiyatları hangi aralıkta ve tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezleri nelerdir..maddi manevi çok fazla zamanım yok yaş 40 olunca..mesajlarınızı bekliyorum...teşekkürler
Canim 40 yasindaysan buyuk ihtimalle pgt ngs yapilir sana pgt ile hamile kaldim bende tum masraflar ile fiyat 15bin tl yi bulur

İlaçları burda bölüm var yardımcı oluyorlar soğuk Zinciri olmayanları alabilirsin bnm de olumlu olsa ücretsiz veririm
Raporsuz YeniyüZyıl 6-7 bin
Memorial 7250
Bahçeci 6750
Ama burdan bir kızla tanıştım karşıda Acıbadem e 5 bin verecekti cnm

Canim 40 yasindaysan buyuk ihtimalle pgt ngs yapilir sana pgt ile hamile kaldim bende tum masraflar ile fiyat 15bin tl yi bulur

Merhabalar
Ben 35 yasındayım dogal yollar bir kaybım var 2 aylıkken bir basarısız tup denemeden sonra su an 17 haftalık hamıleyım ama bebegım down sendromlu maalesef trızomı 21 :(( henuz bir karar vermedık organ takıbı yapıcam ama eger aldırmaya karar verırsek bır daha ki deneme ıcın pgt kesın yaptırıcam siz nerde yaptırdınız? Cok mu yksek fıyatları? Su an hamılesınız sanırım Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

Merhabalar
Ben 35 yasındayım dogal yollar bir kaybım var 2 aylıkken bir basarısız tup denemeden sonra su an 17 haftalık hamıleyım ama bebegım down sendromlu maalesef trızomı 21 :KK43:( henuz bir karar vermedık organ takıbı yapıcam ama eger aldırmaya karar verırsek bır daha ki deneme ıcın pgt kesın yaptırıcam siz nerde yaptırdınız? Cok mu yksek fıyatları? Su an hamılesınız sanırım Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
Canım benim topiğim var orda yazdım konularımda bulabilirsin ilk konu devraldım topiği bilgiler güncel

hanımlar eğer çocuk istiyorum derneğine (cider ) üye olursanız bazı şehirlerdeki bazı hastanelerle anlaşmaları varmış ve indirim yaptırıyorlarmış.tabi üyelik için bağış şartı var.ben şahsen başlamaya yakın bu fırsattan yararlanmak için yaptıracağım.

Merhabalar ben Amerikan Hastanesinde prof dr Bülent Urman da tedavi oldum. Hastaneye 6500 tl odedik. Ilaclar dahil fiyat vermiyorlar. Kendimiz aldik. 2350 tl de ilaçlara verdik. Çok şükür pozitif sonuç aldık. Bebeğimizi de gördük ultrasonda. Şimdilik herşey yolunda.

Merhabalar ben Amerikan Hastanesinde prof dr Bülent Urman da tedavi oldum. Hastaneye 6500 tl odedik. Ilaclar dahil fiyat vermiyorlar. Kendimiz aldik. 2350 tl de ilaçlara verdik. Çok şükür pozitif sonuç aldık. Bebeğimizi de gördük ultrasonda. Şimdilik herşey yolunda.
Hayırlı ılsun cnm. Bende birkaç ay sonra dogal yolla gebe kalamazsam tüp bebek merkezi arayısına girerim. İlk denemem bahceci fulyada negatif oldu. Amerikan hastanesini ve bulent hocayı duydum teknolojı laboratuvar olarak iyidir herhlde sperm secimi bizde önemli olacak. Sizde sorun neydi bülent hocayı sürec içinde görebildinmi yoksa baska doktorlarmı ilgileniyor? Başarı oranları nasıl acaba? Memorial semra hocayı da araştıracagım. Sen bülent hocaya tavsiye üzerine mi gittin? Amerikan hastanesine dair cok yorum yok buralarda o yuzden senin yorumunu merak ediyrm

Hayırlı ılsun cnm. Bende birkaç ay sonra dogal yolla gebe kalamazsam tüp bebek merkezi arayısına girerim. İlk denemem bahceci fulyada negatif oldu. Amerikan hastanesini ve bulent hocayı duydum teknolojı laboratuvar olarak iyidir herhlde sperm secimi bizde önemli olacak. Sizde sorun neydi bülent hocayı sürec içinde görebildinmi yoksa baska doktorlarmı ilgileniyor? Başarı oranları nasıl acaba? Memorial semra hocayı da araştıracagım. Sen bülent hocaya tavsiye üzerine mi gittin? Amerikan hastanesine dair cok yorum yok buralarda o yuzden senin yorumunu merak ediyrm
Ben tavsiye üzerine telefonla aradim. Zehra hanım telefonda bilgi verip ongorusmeye çağırdı. Ilk muayeneyi ücretsiz yaptılar. Muayenelerimi Bulent bey asistani ile beraber kendi yaptı. Asistanı da oldukca ilgili. Tum sorularımıza yanıt aldık. Bende yapışıklık vardi. 2 kez histereskopi oldum. Sonrasında tüp bebek denedik. Cok şükür olumlu sonuç aldik. Ben tavsiye ederim. En azindan öngörüsmeye gidip karar verebilirsin. Şimdiden hayirli olsun...

Ben tavsiye üzerine telefonla aradim. Zehra hanım telefonda bilgi verip ongorusmeye çağırdı. Ilk muayeneyi ücretsiz yaptılar. Muayenelerimi Bulent bey asistani ile beraber kendi yaptı. Asistanı da oldukca ilgili. Tum sorularımıza yanıt aldık. Bende yapışıklık vardi. 2 kez histereskopi oldum. Sonrasında tüp bebek denedik. Cok şükür olumlu sonuç aldik. Ben tavsiye ederim. En azindan öngörüsmeye gidip karar verebilirsin. Şimdiden hayirli olsun...
Cok sagol cnm tüp bebeğe karar verince görüşecegım yerler arasında. Sende saglıkla kucagına aldgm gunlerıde görürsn inş darısıda bizlere

Back