• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 temmuz gelinleri! Buyrun burda konusalim*

Mrb kizlar bnde temmuz geliniyim hzrliklar ne durumda tamamlamis olan varmi, heyecan gunler azaldikca cogaliyor bnde sizde nasil
Hayırlı olsun =). Benim hemen hemen her şeyim hazır ufak tefek eksiklikler kaldı. Bu durumda bile gerilmeye başladım günler azaldıkça inşallah herşey gönlümüzce olur. :eek:

halılarım pudra krem lila karışımı :) 2 örtü aldım biri kırık beyaz biri kabarık pudra:) perdemin fonu da pudra canım. açık tonlar tercih et :) mobilyamı henüz almadım, nişanlım evi kullandığı için düğünden 1 hafta önce falan alcaz :) şimdiden hayırlı olsun :)
çok teşekkürler canım :) fikirlerin değerlendireceğim sağolasın :KK200: inşallah canım sanada hayırlı olsun:nazar:

Tskkur ederim :) hepimize hyrli olsun insallah ay ne guzel darisi basima o zamn ufak tefek eksikler konusunda, tarihlerin ne zaman insan ister istemez heyecanlaniyo ya :)

Bizde cumartesi gunu cikmistik senin nsl gecti tatlim :) neler aldiriyosunuz ya bn bilemiyorum onlarda ne istersen soyle diyolar

günaydın canım :) kıyafet, çanta, ayakkabı, sabahlık, gecelik takımı, iç çamaşırı bi kaç takım :) gelinlik altı için de al canım. sonra terlik (sabahlık altı için) ev terliği, pijama takımı, tesettürlüysen eşarp :) ben 5 tane aldırdım :) parfüm seti, ağız bakım seti, saç bakım seti. bunları aldım sen de aldır bunlardan :) bi de ferace aldım :) bornoz takımı, havlu vs bunları da onlar ekledi :)

Kızlar bende Temmuz da evli olacağım nasipse :D İç çamaşırı almak istiyorum bisüüü bisüü ama mağazalardan da alamıyorum öneriniz olur mu ? lütfen yardım please

Kızlar bende Temmuz da evli olacağım nasipse :KK70: İç çamaşırı almak istiyorum bisüüü bisüü ama mağazalardan da alamıyorum öneriniz olur mu ? lütfen yardım please

nerde yaşıyorsun canım tavsiye vereyim

istanbulmuş :D ben Ankaradayım. ve şehirlerimizde seçenek çok var :) mağazadan alcaksın canım :d ya da ufak dükkanlar var ordan alabilirsin. en basiti pazardan alcan :D ben hepsini mağazadan aldım bi sürü :D

Kızlaaaar acil bir sorum var geliklik ayakkabınız kaç cm olcak şuan her şeyi bıraktım kafayı ona taktım nişanlımla aramızdaki boy farkı çok fazla nişanda 11 cm giydim ve fotoğraflarda nokta virgül kalmışız :KK43: geliklik için 15 falan çok mu yorucu olur ki o_O

Kızlaaaar acil bir sorum var geliklik ayakkabınız kaç cm olcak şuan her şeyi bıraktım kafayı ona taktım nişanlımla aramızdaki boy farkı çok fazla nişanda 11 cm giydim ve fotoğraflarda nokta virgül kalmışız :KK43: geliklik için 15 falan çok mu yorucu olur ki o_O

yanında extra babet bulundur, oynayacaksan :)

Kızlar bende Temmuz da evli olacağım nasipse :KK70: İç çamaşırı almak istiyorum bisüüü bisüü ama mağazalardan da alamıyorum öneriniz olur mu ? lütfen yardım please
Merabaaa iç çamaşırlarını internetten belli markalardan alabilirsin güvenle benim çoğu çamaşırım internetten bir valiz dolusu çamaşır oldu ama hala doymayıp alıyorum :KK23:

selam kızlar bende 2 aylık nişanlıyım düğün konusu açılmadı henüz bayramda açılır belki
ama nişanlımla kasım gibi düşünüyoruz nasıl olur acaba kasımda evlenen varmı ya da evlenecek olan?

Kısmetse ağustosta benimde düğün , haftaya nikah işlemleri için gideceğiz.
Gelinlikçi buldukta nişanlımın babsından ses yok . Tamam herşeyi biz ikimiz yapıyoruz ama insan bir sorar bi eksik varmı, yapılacak varmı diye?
O kadar üzülür, yıprandım ki, hayırlısıyla atlatalım istiyorum.
Balayı bile belli değil, borç var ama ben 2günde olsa biryere gitmek istiyorum.Söz,nişan bohça yapmadık, nişan yüzüğüm bile gümüş ama bi balayımda olsun istiyorum, haksız mıyımki?:cry:

Kısmetse ağustosta benimde düğün , haftaya nikah işlemleri için gideceğiz.
Gelinlikçi buldukta nişanlımın babsından ses yok . Tamam herşeyi biz ikimiz yapıyoruz ama insan bir sorar bi eksik varmı, yapılacak varmı diye?
O kadar üzülür, yıprandım ki, hayırlısıyla atlatalım istiyorum.
Balayı bile belli değil, borç var ama ben 2günde olsa biryere gitmek istiyorum.Söz,nişan bohça yapmadık, nişan yüzüğüm bile gümüş ama bi balayımda olsun istiyorum, haksız mıyımki?:cry:
canım Allah yardımcınız olsun benim kayınbabamda nişandan sonra kaçtı gitti memlekete ya :/
inşallah tarih için konuşurlar bayramda
tabi senin en doğal hakkın canm gidersiniz inş
benimde bohçam olmadı o parayla çeyiz alıyoruz yavaştan
Allah tüm gelin ve gelin adaylarına yardım etsin :KK36:

canım Allah yardımcınız olsun benim kayınbabamda nişandan sonra kaçtı gitti köye ya :/
inşallah tarih için konuşurlar bayramda
tabi senin en doğal hakkın canm gidersiniz inş
benimde bohçam olmadı o parayla çeyiz alıyoruz yavaştan
Allah tüm gelin ve gelin adaylarına yardım etsin :KK36:

Amin canım sağolasın, Rabbim yardımcımız olsun.
Bizde diğer ihtiyaçları karşıladık bohça yapmadık ama insan biraz düşünülmek istiyor

günaydın canım :) kıyafet, çanta, ayakkabı, sabahlık, gecelik takımı, iç çamaşırı bi kaç takım :) gelinlik altı için de al canım. sonra terlik (sabahlık altı için) ev terliği, pijama takımı, tesettürlüysen eşarp :) ben 5 tane aldırdım :) parfüm seti, ağız bakım seti, saç bakım seti. bunları aldım sen de aldır bunlardan :) bi de ferace aldım :) bornoz takımı, havlu vs bunları da onlar ekledi :)
Sozde bunlarin cogunu almislar bna tatlim ama yine kiyafettir vs aldirdim cok tskkur edrim tavsiyelerin icin

Back