• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 temmuz gelinleri! Buyrun burda konusalim*

Merhaba kızlar 1 temmuz foto çekimi 4 temmuz nikah 6 temmuz kına ve 9 temmuz düğün olacak inş Bana istanbul bahçelievler bölgesinde kuaför önerebilecek var mıdır ?

Fotoğraf çekimini düğünden önce mi sonra mı yaptırmalı benim nikah kokteyl olcak saat 2 de böyle bi durumda nikah sonrası yaptırmak nasıl olur gerçekten kaam karışık

Fotoğraf çekimini düğünden önce mi sonra mı yaptırmalı benim nikah kokteyl olcak saat 2 de böyle bi durumda nikah sonrası yaptırmak nasıl olur gerçekten kaam karışık
kına gecesi yapıcakmısın canım. eğer kına gecesi yapıcaksan o gün yaptır derim ben o şekilde yaptırıcam. ama düğünden sonraya bırakma. sonra balayı diceksin bişey diceksin o süre uzayıp gidicek

biz düğünden sonra yapıcaz. ben fotoğrafçıyım ve çoğu gelinede düğün sonrasını öneriiyorum:eek:

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bende temmuzda evleniyorum inş 23 29 ve 30 temmuz :)

Selam kızlar :KK25:benimde 30 Haziran kına 1 Temmuz düğün Hoppa yatak odasına bir türlü karar veremedim tarzına rengine baktıkça da daha çok kafam karıştı siz ne tarz aldınız, bir de aynı şekilde perde seçmek ne zormuş ya:skandal:

Perde konusu benide çok zorlamıştı gerçekten hiç okadar zorlanacağımı düşünmemiştim :KK12: benim salon koltuklarımın sadee bir tane 3 lüsü koyu yeşil diğerleri ekru renginde 3 lü ve berjerler yani, masamın sandalyeleride kahve tonunda, oyüzden yeşil odamda tek kaldığı için koltuğumun neredeyse aynı tonunda yeşil aradım perdeleri o şekilde bulduk şükür, tüllerimde ekru. Mutfağa jaluzi istedim, giyinme odasına zebra perde, yatak oda mobilyamda kahve tonlarında benim perdesinide pudra tonu seçtim renk katsın diye. Takılıncada hoşuma gider umarım:) Allah kolaylık versin sizede valla zor iş çoook :110:

Akdeniz1907 bende giyinme odası yapmayı planlıyorum ama sen nasıl yaptın yaptırdın mı, kapaksız dolap bana hiç mantıklı gelmiyor :KK12: fikrine ihtiyacım var hatta fotoğraf da atarsan çok sevinirim:KK49:

selam kızlar; ben 8 temmuz'da evleniyorum inş. bu hafta halı & perde bakacağız. diğer hepsi tamam sadece eve yerleştirmek kaldı.

Akdeniz1907 bende giyinme odası yapmayı planlıyorum ama sen nasıl yaptın yaptırdın mı, kapaksız dolap bana hiç mantıklı gelmiyor :KK12: fikrine ihtiyacım var hatta fotoğraf da atarsan çok sevinirim:KK49:
Merhaba :) yok ben ekstra bişey yapmadım sadece yatak odasını gardolap çok sıkıştıracaktı gardolabı farklı bir odaya koyup orayı giyinme odası olarak düşündük günlükte ütü masasınıda o odada açık bırakmayı düşünüyorum kolaylık olsun diye :KK49:

Selam kızlar :KK25:benimde 30 Haziran kına 1 Temmuz düğün Hoppa yatak odasına bir türlü karar veremedim tarzına rengine baktıkça da daha çok kafam karıştı siz ne tarz aldınız, bir de aynı şekilde perde seçmek ne zormuş ya:skandal:
halılarım pudra krem lila karışımı :) 2 örtü aldım biri kırık beyaz biri kabarık pudra:) perdemin fonu da pudra canım. açık tonlar tercih et :) mobilyamı henüz almadım, nişanlım evi kullandığı için düğünden 1 hafta önce falan alcaz :) şimdiden hayırlı olsun :)

Mrb kizlar bnde temmuz geliniyim hzrliklar ne durumda tamamlamis olan varmi, heyecan gunler azaldikca cogaliyor bnde sizde nasil

Back