- Konu Sahibi Mihmandar_34
Kızlar nasıl gidiyor düğün hazırlıkları kolayladınız mı işleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kına gecesi yapıcakmısın canım. eğer kına gecesi yapıcaksan o gün yaptır derim ben o şekilde yaptırıcam. ama düğünden sonraya bırakma. sonra balayı diceksin bişey diceksin o süre uzayıp gidicekFotoğraf çekimini düğünden önce mi sonra mı yaptırmalı benim nikah kokteyl olcak saat 2 de böyle bi durumda nikah sonrası yaptırmak nasıl olur gerçekten kaam karışık
biz düğünden sonra yapıcaz. ben fotoğrafçıyım ve çoğu gelinede düğün sonrasını öneriiyorumFotoğraf çekimini düğünden önce mi sonra mı yaptırmalı benim nikah kokteyl olcak saat 2 de böyle bi durumda nikah sonrası yaptırmak nasıl olur gerçekten kaam karışık
Perde konusu benide çok zorlamıştı gerçekten hiç okadar zorlanacağımı düşünmemiştim benim salon koltuklarımın sadee bir tane 3 lüsü koyu yeşil diğerleri ekru renginde 3 lü ve berjerler yani, masamın sandalyeleride kahve tonunda, oyüzden yeşil odamda tek kaldığı için koltuğumun neredeyse aynı tonunda yeşil aradım perdeleri o şekilde bulduk şükür, tüllerimde ekru. Mutfağa jaluzi istedim, giyinme odasına zebra perde, yatak oda mobilyamda kahve tonlarında benim perdesinide pudra tonu seçtim renk katsın diye. Takılıncada hoşuma gider umarım:) Allah kolaylık versin sizede valla zor iş çoook
Merhaba :) yok ben ekstra bişey yapmadım sadece yatak odasını gardolap çok sıkıştıracaktı gardolabı farklı bir odaya koyup orayı giyinme odası olarak düşündük günlükte ütü masasınıda o odada açık bırakmayı düşünüyorum kolaylık olsun diyeAkdeniz1907 bende giyinme odası yapmayı planlıyorum ama sen nasıl yaptın yaptırdın mı, kapaksız dolap bana hiç mantıklı gelmiyor fikrine ihtiyacım var hatta fotoğraf da atarsan çok sevinirim
Selam:) aynı gün evleniyoruz benimde düğünüm 8 temmuzdaselam kızlar; ben 8 temmuz'da evleniyorum inş. bu hafta halı & perde bakacağız. diğer hepsi tamam sadece eve yerleştirmek kaldı.
Malesef banada pek geçmiyooor Hepimiz çoook mutlu huzurlu oluruz inşallahA Akdeniz1907 hepimize mutluluklar
belki 1 sene sonra dönüp baktığımızda bugünkü heyecanımızı hatırlayıp zaman nasıl da geçmiş diyeceğiz şu an bana pek geçmiyor da
halılarım pudra krem lila karışımı :) 2 örtü aldım biri kırık beyaz biri kabarık pudra:) perdemin fonu da pudra canım. açık tonlar tercih et :) mobilyamı henüz almadım, nişanlım evi kullandığı için düğünden 1 hafta önce falan alcaz :) şimdiden hayırlı olsun :)Selam kızlar benimde 30 Haziran kına 1 Temmuz düğün yatak odasına bir türlü karar veremedim tarzına rengine baktıkça da daha çok kafam karıştı siz ne tarz aldınız, bir de aynı şekilde perde seçmek ne zormuş ya
bugün kv ile alışveriş var :)Mrb kizlar bnde temmuz geliniyim hzrliklar ne durumda tamamlamis olan varmi, heyecan gunler azaldikca cogaliyor bnde sizde nasil