2017 temmuz gelinleri! Buyrun burda konusalim*

Merhaba kızlar 1 temmuz foto çekimi 4 temmuz nikah 6 temmuz kına ve 9 temmuz düğün olacak inş Bana istanbul bahçelievler bölgesinde kuaför önerebilecek var mıdır ?

Fotoğraf çekimini düğünden önce mi sonra mı yaptırmalı benim nikah kokteyl olcak saat 2 de böyle bi durumda nikah sonrası yaptırmak nasıl olur gerçekten kaam karışık

Fotoğraf çekimini düğünden önce mi sonra mı yaptırmalı benim nikah kokteyl olcak saat 2 de böyle bi durumda nikah sonrası yaptırmak nasıl olur gerçekten kaam karışık
kına gecesi yapıcakmısın canım. eğer kına gecesi yapıcaksan o gün yaptır derim ben o şekilde yaptırıcam. ama düğünden sonraya bırakma. sonra balayı diceksin bişey diceksin o süre uzayıp gidicek

biz düğünden sonra yapıcaz. ben fotoğrafçıyım ve çoğu gelinede düğün sonrasını öneriiyorum

Merhaba kızlar Allah nasip ederse bende temmuzda evleniyorum inş 23 29 ve 30 temmuz :)

Selam kızlar benimde 30 Haziran kına 1 Temmuz düğün yatak odasına bir türlü karar veremedim tarzına rengine baktıkça da daha çok kafam karıştı siz ne tarz aldınız, bir de aynı şekilde perde seçmek ne zormuş ya

Akdeniz1907 bende giyinme odası yapmayı planlıyorum ama sen nasıl yaptın yaptırdın mı, kapaksız dolap bana hiç mantıklı gelmiyor fikrine ihtiyacım var hatta fotoğraf da atarsan çok sevinirim

selam kızlar; ben 8 temmuz'da evleniyorum inş. bu hafta halı & perde bakacağız. diğer hepsi tamam sadece eve yerleştirmek kaldı.

Akdeniz1907 bende giyinme odası yapmayı planlıyorum ama sen nasıl yaptın yaptırdın mı, kapaksız dolap bana hiç mantıklı gelmiyor fikrine ihtiyacım var hatta fotoğraf da atarsan çok sevinirim
Merhaba :) yok ben ekstra bişey yapmadım sadece yatak odasını gardolap çok sıkıştıracaktı gardolabı farklı bir odaya koyup orayı giyinme odası olarak düşündük günlükte ütü masasınıda o odada açık bırakmayı düşünüyorum kolaylık olsun diye

halılarım pudra krem lila karışımı :) 2 örtü aldım biri kırık beyaz biri kabarık pudra:) perdemin fonu da pudra canım. açık tonlar tercih et :) mobilyamı henüz almadım, nişanlım evi kullandığı için düğünden 1 hafta önce falan alcaz :) şimdiden hayırlı olsun :)

Mrb kizlar bnde temmuz geliniyim hzrliklar ne durumda tamamlamis olan varmi, heyecan gunler azaldikca cogaliyor bnde sizde nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…