- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Merhaba kizlar aradim ama bulamadim 2017 temmuz gelinleri burda mi? Buyrun burda dertleselim, konusalim, fikir verelim birbirimize..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluluklar canim, mayisin kacinda dugunun :)mayıs gelini varr :)
20 sinde kısmetse :) Bu sabah kalktığımda şu geldi aklıma önümüzdeki ay kısmetse ben evli olacağım :) Çok heyecanlı gerçekten ve eksikler hiç bitmiyor....Mutluluklar canim, mayisin kacinda dugunun :)
Kesinlikle katiliyorum, aldikca alasim geliyor ayrica, kendimi durduramiyorum :))20 sinde kısmetse :) Bu sabah kalktığımda şu geldi aklıma önümüzdeki ay kısmetse ben evli olacağım :) Çok heyecanlı gerçekten ve eksikler hiç bitmiyor....
Oo masallah, sizde uc gun uc gece dugun var o halde harikaaa, oynamaya bayilirim! :))30 haziran benim kınam 1 temmuz nişanlımın 2 temmuz akşamı düğün inşallahhh
Haha evet öyle oldu bizim ama ben oynama işini çözemedim ders alacağım galibaOo masallah, sizde uc gun uc gece dugun var o halde harikaaa, oynamaya bayilirim! :))
Haha ayni sehirde olsaydik ben ders verebilirdim sanaa :)Haha evet öyle oldu bizim ama ben oynama işini çözemedim ders alacağım galiba
valla hemen derse gitmem lazım ama işe git gel valla yoruluyorum ağzım ayrık yatıyorum öyle . sürekli birşeyler yapmam gerek gibi bir his var ama yapmıyorumHaha ayni sehirde olsaydik ben ders verebilirdim sanaa :)
Ben de senin gibiyim asagi yukari :)valla hemen derse gitmem lazım ama işe git gel valla yoruluyorum ağzım ayrık yatıyorum öyle . sürekli birşeyler yapmam gerek gibi bir his var ama yapmıyorum
bir hazırlıkta yok şuan aslında ya iste çeyizden birkaç küçük eksik kaldı onları tamamlamam gerek kına planına devam ramazandan 10 gün önce filan yaşayacağımız şehire ev döşemeye gidicez mobilya filan ordan alıcaz 3 günde öyle sende ne gibi hazırlıklar varBen de senin gibiyim asagi yukari :)
İs ile dugun hazirligi ayni anda yurumuyor kanimca :)
Canim biz mobilyalari aldik, yalan olmasin beyaz esyalarin da yarisini ben sozlu iken aldim yarisini da nisanlim yakin zamanda aldi. Bizim ev hazir oldugundan olcu filan aliyoruz iste -zaman bulabilirsek- perdeler icin, onun disinda mutfak ve banyo tadilati var her gunum dolu, dinlenmek istiyorummbir hazırlıkta yok şuan aslında ya iste çeyizden birkaç küçük eksik kaldı onları tamamlamam gerek kına planına devam ramazandan 10 gün önce filan yaşayacağımız şehire ev döşemeye gidicez mobilya filan ordan alıcaz 3 günde öyle sende ne gibi hazırlıklar var
beyaz eşyayı ay sonunda alacağız bir eşyaları yarı yarıya ödemeye karar verdik . gelinlik bindallı abiye işide bu ay sonunda yada mayıs başında halledeceğiz yani ev döşemeye gitmeden hemen önce o işi tamamlamak istiyorum bakalımCanim biz mobilyalari aldik, yalan olmasin beyaz esyalarin da yarisini ben sozlu iken aldim yarisini da nisanlim yakin zamanda aldi. Bizim ev hazir oldugundan olcu filan aliyoruz iste -zaman bulabilirsek- perdeler icin, onun disinda mutfak ve banyo tadilati var her gunum dolu, dinlenmek istiyorumm
Bizim de yari yariya oldu, hayat musterek birlikte yasayacaksak en mantiklisi bu yontem bence. Ama bu dediklerin de en kafa kurcalayan meseleler, gecen gun bi bindalli denedim bir gecelik kirasi 400 Tl, e oha yani :))beyaz eşyayı ay sonunda alacağız bir eşyaları yarı yarıya ödemeye karar verdik . gelinlik bindallı abiye işide bu ay sonunda yada mayıs başında halledeceğiz yani ev döşemeye gitmeden hemen önce o işi tamamlamak istiyorum bakalım
bakalım benim bakacaklarımın kirası ne kadar olacak senin düğün ne zamanBizim de yari yariya oldu, hayat musterek birlikte yasayacaksak en mantiklisi bu yontem bence. Ama bu dediklerin de en kafa kurcalayan meseleler, gecen gun bi bindalli denedim bir gecelik kirasi 400 Tl, e oha yani :))
15 temmuz kina, 16 temmuz dugun sekerim :) hayirlisi ile atlatalim insallahbakalım benim bakacaklarımın kirası ne kadar olacak senin düğün ne zaman
Ayni gun evleniyormusuz :)Merhaba,, 16 Temmuz düğünüm var :)