2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de bulantı ve kusmaya dayanamadım doktora geldim yarindi randevum artık yarını edemezdim

Kullandığınız gebelik takip programları var mı? Varsa hangisi? :)

ben iphoneda BabyBump ve ALLE Hamile'yi kullanıyorum. BabyBump ingilizce ve hem günlük hem haftalık gelişmeleri yazıyor, ALLE Hamile'de sadece haftalık var. BabyBump'da fotoğraf ekleyebiliyorsunuz bir de haftalık olarak :)

başka uygulama varsa güzel ben de bilmek isterim :)

Gunaydın kızlar, gece boyu 5 kez wc ye kalktım ...midemin bulantı süresi giderek uzadı..tuzlu çubuk kraker ile bastirıyorum.
şimdilik iyi geliyor

Bende de dr.Banu Çiftçi var. Sanırım sadece iosta o da. Videolar falan var baya güzel ama haftalık. Ben günlük istiyorum bir de. BabyBump a bir bakayım :)

Bende de dr.Banu Çiftçi var. Sanırım sadece iosta o da. Videolar falan var baya güzel ama haftalık. Ben günlük istiyorum bir de. BabyBump a bir bakayım :)

Dr. Banu Ciftci'nin videolarını izliyorum ben her yeni haftaya geçtiğimde :) bi bakayım hemen, teşekkürler! :)

inşallahhhh

bulantılı anneler bende dünden beri berbatım o balığı zorla yememeliydim inşallah yavruma yararı olmuştur bari.. sabah sapsarı safran çıkardım.. halende kötüyüm ve işteyim

Günaydın kızlar bulantınız hangı hafta basladı ben 6+2 deyim ve suan sadece aksamları kazınma.gunduzlerı hafıf yedıklerımın agzıma gelmesı durumu oluyor

Kullandığınız gebelik takip programları var mı? Varsa hangisi? :)
SPROUT hamilelik var, 3 boyutlu görebiliyorsunuz hafta hafta fetüsü.
Banu çiftçi var
Alle var
Nurture var
BabyCenter var
Hamilelik var (bunda gün gün açıklıyor değişimleri)
Pregnancy+ var.
Ben hepsini kullanıyorum
Favorim Sprout ve Hamilelik (kırmızı simgesi var)

Günaydın kızlar bulantınız hangı hafta basladı ben 6+2 deyim ve suan sadece aksamları kazınma.gunduzlerı hafıf yedıklerımın agzıma gelmesı durumu oluyor
O dönemlerde benim öyle olmuştu. 8.haftaya girdiğimde başladı benim. Senin inşallah başlamaz

bende hayırlısı diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…