- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Insallah canım kusmamak daha kötü oluyor gercektenBen mutlaka her kusuyorum kusmazsam daha kötü oluyorum baş ağrısından maf oluyorum . Az kaldi inşallah bebeğim büyüyor geçecek
Kullandığınız gebelik takip programları var mı? Varsa hangisi? :)
Bende de dr.Banu Çiftçi var. Sanırım sadece iosta o da. Videolar falan var baya güzel ama haftalık. Ben günlük istiyorum bir de. BabyBump a bir bakayım :)ben iphoneda BabyBump ve ALLE Hamile'yi kullanıyorum. BabyBump ingilizce ve hem günlük hem haftalık gelişmeleri yazıyor, ALLE Hamile'de sadece haftalık var. BabyBump'da fotoğraf ekleyebiliyorsunuz bir de haftalık olarak :)
başka uygulama varsa güzel ben de bilmek isterim :)
Bende de dr.Banu Çiftçi var. Sanırım sadece iosta o da. Videolar falan var baya güzel ama haftalık. Ben günlük istiyorum bir de. BabyBump a bir bakayım :)
inşallahhhhRabbim sana da bi yüsra nasip eder inşallah canimanlamı gibi yüsralar maşallah cok kolay cocuklar. çok narin kibar akıllı düşünceli
Hafta olarak cok cok erken ben de o yüzden kendimi çok garip hissettim ama kızımın hareketinin tipatip aynısı olunca öyle düşündüm canim
SPROUT hamilelik var, 3 boyutlu görebiliyorsunuz hafta hafta fetüsü.Kullandığınız gebelik takip programları var mı? Varsa hangisi? :)
Canim nasil gecti kontrol gordunmu minisiniKızlar ben de bulantı ve kusmaya dayanamadım doktora geldim yarindi randevum artık yarını edemezdim
Güzel geçti canım kalp atışını gördük :)) iki hafta sonra tekrar kontrol bulantı için ilaç yazdı ama yine de çok olursa gel serum takalım dediCanim nasil gecti kontrol gordunmu minisini
Cok sevindim canim gozun aydin guzel guzel buyusun annesiÇok şükür kalp atışını gördük6+6 ymisiz satla uyumlu gidiyoruz :) bulantı için dramamine yazdı
Çok şükür canım inşallah sağlıkla büyüsünler de biz katlaniyoruz her derdine şükürCok sevindim canim gozun aydin guzel guzel buyusun annesimaşallah
O dönemlerde benim öyle olmuştu. 8.haftaya girdiğimde başladı benim. Senin inşallah başlamazGünaydın kızlar bulantınız hangı hafta basladı ben 6+2 deyim ve suan sadece aksamları kazınma.gunduzlerı hafıf yedıklerımın agzıma gelmesı durumu oluyor
bende hayırlısı diyorum bakalım2 hafta sonra bizde cinsiyete bakıcaz inşaallah :)
Ama ben 2li 3lü taramaları yaptırmıcam. Kesinlikle doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum. Çevremde 3kişi var sonuç olumsuz çıkıp ağlamaktan helak olup zehir gibi sapasağlam bebek doğuran. Boşuna stres olmayayım diyorum.
İnsallah canım calısıyorum bir de cok zor olur benim icinO dönemlerde benim öyle olmuştu. 8.haftaya girdiğimde başladı benim. Senin inşallah başlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?