2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi bakalim sende guzel habelerle gel ..

Evet sadece usg ile bakti .. Seninkide buyumustur o zaman eli ayagi kipir kipir durmuyordu ya ne guzelmis boyle gormek ..

Evet evett haftaya tahminleri alalim not yazalim kiminkiler tutuyor sonra karsilastiralim :)
kayınvalidem erkek süveteri ve yeleği almış :D ya kız olursa dedim güldü. yine misafirlikte üç kişi senin oğlun olur dedi. kendi annemde kızın olacak diyor yine bir ablam kızımız çok bekletti sizi dedi :) bende not alıcam bakalım kimler tutturcak :)

Kızlar tüm heyecanlarimizı paylaşıyoruz birlikte az önce kapim çaldı kargo gelmiş kız kardeşim ve onun arkadaşı (kardeşim gibi ) bebisime hediyeler gonderip mektup yazmışlar ilk hediyesi bebegimin ve ilk eşyaları nasıl güzel bir mutluluk çok çok sükrediyorum rabbimeee inşallah hepimiz bebisimizi sağ salim kucağımiza alırız

Eklentiler

• B612_20161206_132935.jpg
    B612_20161206_132935.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 68
Ben işten ayrılmıştım öğrenince iyikide ayrılmışım. Zor gerçekten
Evet canım ben de bugun zorlanıyorum bıraz ıstahım tadın tuzum yok
Benim 5.haftamda direk kusma olarak başladı. Hala da o şekilde devam ediyor
Ben bugun hıssetmeye basladım canım asırı bir ekşime var yemegımın yarısını bıraktım

Kızlar tüm heyecanlarimizı paylaşıyoruz birlikte az önce kapim çaldı kargo gelmiş kız kardeşim ve onun arkadaşı (kardeşim gibi ) bebisime hediyeler gonderip mektup yazmışlar ilk hediyesi bebegimin ve ilk eşyaları nasıl güzel bir mutluluk çok çok sükrediyorum rabbimeee inşallah hepimiz bebisimizi sağ salim kucağımiza alırız
Oyyy yerim kiyafetlerini yaa ❤Minnak saglikla dogsun saglikla huzurla giysin onlari ..

kayınvalidem erkek süveteri ve yeleği almış :KK70: ya kız olursa dedim güldü. yine misafirlikte üç kişi senin oğlun olur dedi. kendi annemde kızın olacak diyor yine bir ablam kızımız çok bekletti sizi dedi :) bende not alıcam bakalım kimler tutturcak :)
Ben hala bisi hissetmiyorum herkes erkek dedigi icin erkege daha yakinim .. Cok az kisi kiz diyor oda kiz istedikleri icin :)
Bakalim iki hafta sonra belki gosterir kendini minik ..

Herkese merhaba bizden :KK3:
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur :dua:
Iki hafta sonra ikili test icin gidecegiz :KK49:
Gözünüz aydın maşallah :nazar:hep iyi haberler alırız böyle darısı iyi haberler bekleyenlere olsun kan sulandırıcı kullanan annelere birşey sormak isyorum ben kanama yaşadım geçen gün cok fazla değildi doktorum buna alıs hazırlıklı ol ara ara iğne kaynaklı olucak böyle dedi şuan sadece minik lekelenmelerim var daha önceki gebeliğimde cok yoğun 6hafta kanama yasamıstım ilk kan uyuşmaZlığı iğnemi oldum ay soruma gelicek olursak iğne kullananlarda bu gibi sorunlar oldumu knama lekelenme gibi o_O

oyy yaa bende de bi tane zıbın vardı minnacıık

Gözünüz aydın maşallah :nazar:hep iyi haberler alırız böyle darısı iyi haberler bekleyenlere olsun kan sulandırıcı kullanan annelere birşey sormak isyorum ben kanama yaşadım geçen gün cok fazla değildi doktorum buna alıs hazırlıklı ol ara ara iğne kaynaklı olucak böyle dedi şuan sadece minik lekelenmelerim var daha önceki gebeliğimde cok yoğun 6hafta kanama yasamıstım ilk kan uyuşmaZlığı iğnemi oldum ay soruma gelicek olursak iğne kullananlarda bu gibi sorunlar oldumu knama lekelenme gibi o_O
Sagolun amin herkes guzel haberlerle gelsin insallah ..
Bende olmadi ama olmayacak anlamina da gelmez ayda birde uyusmazlik icin kan veriyorum doktor kanaman olursa igne olacaksin dedi ..

Herkese merhaba bizden :KK3:
Bugun görüş günümüzdü bebegim buyumus hareket ediyordu kipir kipirdi ..Doktor amcamiz kalp atimlarini yine dinletti bize hersey de yolunda cok sukur :dua:
Iki hafta sonra ikili test icin gidecegiz :KK49:
41 kere masallah darisi herkese ve henuz hic goremeyen bana :)

Sagolun amin herkes guzel haberlerle gelsin insallah ..
Bende olmadi ama olmayacak anlamina da gelmez ayda birde uyusmazlik icin kan veriyorum doktor kanaman olursa igne olacaksin dedi ..
Amin inşallah Evet negatif cıkarsa sorun olmuyormus ben o iğneyi vurulunca kanamam duruyor kahverengiye dönüyor arasındaki bağlantıyı cözemedim daha sormayıda unuttum inş kanamam bidaha olmaz seninde olmaz kimsenin olmasın :dua:cinsiyet icinde ben kız diye hissediyorum herkeste kız diyor sanırım istedikleri icin geçen hamileliğimdr ilk haftalarda yakınım bakmıstı kız demişti erkeğin daha cabuk belli olurmus kolları bacaklaro daha belirgin birde fasulyeye benzermiş kızlarda daha geçmiş nub teorisine bakmıstım 12.haftada kız cıkmıstı sonra öğrenmiştim kız olduğunu inşallah hepimiz erken öğrenir cok bekleyemeyiz cinsiyetlerini ☺️

Kızlar böyle hediye filan gelince dedim keşke grupta arkadaşlarla birbirimize hediye gönderebilsek Al_pi Al_pi ne dersin canım ileri de çekiliş yapıp çiftleserek birbirimize hediye mi göndersek kk hatırası olarak

Ne güzel bir sürpriz. Bana biri öyle sürpriz yapsa ağlarım. Sağlıkla gelsin miniklerimiz.

Ben de kullanıyorum kan sulandirici iğne ama şimdiye kadar çok şükür kanamam olmadı inşallah da olmaz.Panik yaparım çok.

Bende hala degisik ruyalar goruyorum. Evlatlık almaya gidiyorum cocuklarin hepsi beni al beni al diye el kaldiriyor ama oglan cocugunun biri beni alma diyor yanina gidip soruyorum neden diye ben simarigim, hep altimi ıslatırim felan diye kendini kotuluyor sonra diyorki benim burada kucuk bir kiz kardeşim beni alirsan ondan ayrılırız burada beraberiz ona bakiyorum ben diyor. Ben ozaman ikinizide aliyorum diyorum alip eve gidiyorum. Resmen dizi gibiydi ama erkek cocuk nasil akilli dilliydi oyle. Birkac gundur ruyalarim hep erkek cocugu mujdesidir diyor benim 4. Usak geliyor sanirim :halay:

Back