Yoğurtlu balık tarifi bile var. Küpez balığı geçen rastladım :) hatta şunu bile diyecek olanlar olacak ek gıdaya geçince. Balık veriyoruz ee süt de içiyor emziriyoruz :)Kizlarrr öglen saat 1 gibi isyerinde balik yedim aksam unuttum peynir yedim. Zaten midem bulaniyordu simdi psikolojik daha bulaniyor sizce zehirlenme ihtimali var mi
Canim ben daha once bos gebelik yasadim ve dusukle sonuclandi.haliyle icerde bebek yoktu kese buyuyordu..bu gebeligimin basindada cift kesemde önce bir gelisim gordu daha sonra hamdolsun ikinci kesemdede bebis belirdi.ama belirmeseydi dr.umun anlattigina gore o bos kese digeri buyudugu icin yok olacakti.insallah sende hayirlisiyla atlatirsin bu durumu.ikinci kese gec buyur ve bebek gec gelisirmis.bakalim bebis gelecekmi ondandateşekkür ederim diğer bebeğim için tehlikeli olmasından korkuyorum. benim için bir tane çok çok önemli. ne kadar zor birşeymiş bir dahaki ultrasonu beklemek.
merak etme canım benimde yok çok belirtimKizlar 9.haftaua girdik.belirti durumlariniz nasil ? Benim kokudan kaynaklanan tiksinmelerim oluyo .ama oyle bulanti kusma felan yok.sanki hicbirsey yok gibi.tedirginim.goguslerimde oyle cok acimiyor.15 inde doktora gidicem ama kaygiliyim nedense.
6+ 5 te canım:)Kalp atışını ne zaman duydunuz arkadaşlar 6+4 üm
Mini carte dor almıştım vanilya ve kakaolu Paker halinde dolapta duruyordu her gün yedim biraz faydası oldu birde sabahlari Safran çok kusuyorum onun için de ayva yiyorumm limon sıkıpAaa dondurma mı? Neli yemiştin?
Allah yardımcın olsun canım doktorun bisey vermedimi bana dun premisis verdi bikac saat rahattim gece 3te bende bulantiyla kalktim midem kaziniyordu cubuk yedim iyi geldi birazGünaydın kizlar sabahtan beri yine kusma halindeyimeşim de benle birlikte ayaklandı şimdi belki faydası olur diye ayva yiyorum
Canim faydasi olmuyor malesefAllah yardımcın olsun canım doktorun bisey vermedimi bana dun premisis verdi bikac saat rahattim gece 3te bende bulantiyla kalktim midem kaziniyordu cubuk yedim iyi geldi biraz
Of baya kötü olmuşsun sen çok zor ben 1kere kustum kusamıyorum ama bulantı 24 saat suruyor artıp azalıyor dun o ilac sayesinde aksam rahattim gece yine basladıCanim faydasi olmuyor malesefyoksa verdi ilaç oda mideme dokundu normalde de ilaç içemem mideme dokunur biraz serumun etkisi oluyordu oda olmayaya başladı .
Hamile baba sendromu ama çok erken başlamış eşindeArkadaşlar eşleriniz nasıl hamilelik döneminde? Resmen eşim de hamile gb yoruldum, acıktım, Karnım ağrıyo, canım tatlı istiyo şeklinde dolanıyor ortalarda...
2 hafta sonra bizde cinsiyete bakıcaz inşaallah :)merhaba kizlar. bu aksam kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür 4 gün önden gidiyoruz şimdilik. 2 hafta sonra 2li tarama testine gidicez doktorum cinsiyetine de bakarız dedi darısı başınıza. maşallah ne güzel hareket ediyordu büyüdüğünü gormek değişik geldi duygulandım inşallah sağ salim kucağımıza alırız
Ben mutlaka her kusuyorum kusmazsam daha kötü oluyorum baş ağrısından maf oluyorum . Az kaldi inşallah bebeğim büyüyor geçecekOf baya kötü olmuşsun sen çok zor ben 1kere kustum kusamıyorum ama bulantı 24 saat suruyor artıp azalıyor dun o ilac sayesinde aksam rahattim gece yine basladı
Benim de mutlaka her sabah bi kusma faslı var. Dr emetium vermişti o biraz iyi geldi ama etkisi geçince ben yine aynıBen mutlaka her kusuyorum kusmazsam daha kötü oluyorum baş ağrısından maf oluyorum . Az kaldi inşallah bebeğim büyüyor geçecek
Dondurmayı deneyeceğim çok teşekkür ederim. Bulantım olduğundada ayvayı bir deneyeyim.Mini carte dor almıştım vanilya ve kakaolu Paker halinde dolapta duruyordu her gün yedim biraz faydası oldu birde sabahlari Safran çok kusuyorum onun için de ayva yiyorumm limon sıkıp
Kıyamamya. Doktor ilaç vermedi mi bulantı için?Günaydın kizlar sabahtan beri yine kusma halindeyimeşim de benle birlikte ayaklandı şimdi belki faydası olur diye ayva yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?