Çok normal canım ben 6+4te apar topar doktora gittim kasık ağrım yüzünden hepsi rahim kasılmasıymış rahim büyüdüğü içinKizlar merhaba benim dunden beri kasik ve bel agrim var sanki adet olacakmis gibi bi agri zaman zaman giriyo bi bes dk falan sonra geciyo onun disinda hic bir belirtim yok yarin kalp atisina gidicez insaallah kadik ve bel agrilari 6+3 de normal midir
Bence de hiç yorumlara bakma, ben de her akşam neler neler görüyorum, resmen gerçekmiş gibi yaşıyorum :)dimi aslında ne kadar güzel rüya. bi daha anlamlarına bakmiycam hemen etkileniyorum
Bende 2 hafta önce görmüştüm aynı rüyayı Rabbim hayra yorsun inşallahdimi aslında ne kadar güzel rüya. bi daha anlamlarına bakmiycam hemen etkileniyorum
benimde geçen çarşambadan beri var bel ağrısı. kasık ağrısı arada bir oluyor zaten. bende hafif topuklu botumu giymeye başladım ve acaba ondan mı diye şüpheleniyorum birde oturarak çalıştığım için de olabilir diye düşünüyorumKizlar merhaba benim dunden beri kasik ve bel agrim var sanki adet olacakmis gibi bi agri zaman zaman giriyo bi bes dk falan sonra geciyo onun disinda hic bir belirtim yok yarin kalp atisina gidicez insaallah kadik ve bel agrilari 6+3 de normal midir
canım çıktınmı doktordanGünaydın kızlar hiç yazamıyorum buraya hep yatıyorum baş dönmesi bulantıdan bıktım şuan hastanedeyim içeri giricem az sonra kalp atışı için .
çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorumKızlar iyi aksamlar benım kırmızı kanamam oldu hastaneye geldik bebek iyimiş çok şükür kalp atışıda var iki düşük önleyici bir kan uyuşmazlığı iğnesi vurdular bu gece burdayız doktor kan sulandırıcı iğne kullandığım için ara ara olabilceğini söyledi ilk hamileliğimdede kanama 5 hafta sürmüştü psikoloji gitmişti şimdiden bu korkuyla nasıl gecıcek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
beyaz peynir ve domates yiyince bulantım geçiyor benim. ezine peyniri denemeni tavsiye ederim. hayatım da yemediğim kadar domates peynir yedim bu 2 aydaGünaydın kızlar :) benim sorum olacak çalışanlar için özellikle bu bulantı ve kusmayla tam bi rezillik olacak bir iki günlük raporla da hallolacak bi mesele değil nasıl olacak böyle iş yerindebulantıdan başka şeye adapte olunamıyo ki
domatesi canım hiç almıyo canım normalde yerdim yiyemedim dün sabah ama peynirle deniyim bidebeyaz peynir ve domates yiyince bulantım geçiyor benim. ezine peyniri denemeni tavsiye ederim. hayatım da yemediğim kadar domates peynir yedim bu 2 ayda
minik domatesler var migrosta kutuda satılıyor bardak gibi. büyük domateslerden yeme onlar çok kötüdomatesi canım hiç almıyo canım normalde yerdim yiyemedim dün sabah ama peynirle deniyim bide
inşallllaaaahhhh :)Bulantilarim geri geldi kızlar ah ah seviniyor um suan . İnşallah şu riskli dönemleri atlatalim da keyifli günlere gelelim .
Aman yemekten dombili oldum zaten biraz az yerim en azındanHaftaya görürüm seni :) gerçi inşallah olmazda. Ben 8.haftayı doldurdum bir başladı mide bulantısı göğüs sızlaması off diyorum
Ahahahah aldın mı kilo? Ben 9 ekimden beri ilaç kullanıyorum de iştahım açılınca 2 kilo aldımAman yemekten dombili oldum zaten biraz az yerim en azından
Aldım canım 63 kilo ile kalmıştım şimdi 66 67 çıkıyorum. Sigarayı bırakınca zaten kabızlık iştah açılması normaldi ama bu kadarını beklemiyordum hormonlardanAhahahah aldın mı kilo? Ben 9 ekimden beri ilaç kullanıyorum de iştahım açılınca 2 kilo aldım
Cnm çıktım eve zor geldim yaaa şükür kalp atışlarını duydum 160 atıyor haftasından da 5 gün öndeymiş gelişimi çok şükür kuzucuğuncanım çıktınmı doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?