2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kan degerlerim çok düşük çıktı 11 olmasi gereken b12 8.5 çıktı. 10 gündür kan surubu kullanıyordum o da bitti. kansizlik olan gebelerde dusuk riski çok oluyormuş şu aralar çok korkuyorum 9. haftadayım. pekmez iciyorum ama süt icemiyorum. zaten ikisi bi arada etkisiz eleman gibi oluyormus. bu konuda bilgisi olan var mı ilk bebeğim düşük yapmaktan çok korkuyorum. sakatat karaciğer falan ye diyorlar ben onları ağzıma bile suremem.

Benim de ara ara ishal oluyor ama ağrı yok diyorum kesin yediğim birsey yaptı geçiyor sonra birde usutmemeye dikkat et eğer ağrı ve ishal devam ederse yinede bi Dr a git nolur nolmaz
Suana kadar iyiyim sabah bi anlikti sanirim ins. devami olmaz. Sagol cnm, aksam annemgilde ceviz mandalina derken karistirdim
sanirim.

Canım bi sakin ol kötü düşünme doktorun takviye verir zaten b12 en çok kırmızı ette var sık tüketmeye çalış haftada 2 balık ye bide kırmızı et yiyemiyorsan yine haftada 2 yeşil mercimek ye mutlaka.Et yiyemeyenlere öneriliyor yeşil mercimek.

Kızlar iyi akşamlar hafif bi leke geldi kahve sarı arası acil doktora gittik.prolotan iğne vurdular ve progestoron hap versdi doktor.sizde bu ilaçtan sonra baş dönmesi oluyor mu çok tuhaf oldum.bi yardımcı olabilir misiniz

Peki bu alınganlık her şeye üzülme bunalma kimde var? eşimi bıktırdım resmen.
bıkmamıştır da ne bu hal der gibi bakıyor. Ayarsızın teki oldum. Kayınvalidem ne yapsa batıyor bana.
herkesten anlayış hassasiyet bekliyorum ama kimse yapmıyor sonra tribe giriyorum. Yalnız mıyım

Hic aklina öyle birsey getirme .. Sari leblebi ye kuru üzüm ye sabah aç karnina pekmezini ic aksamda yatmadan süt ic ac karnina pekmez daha faydali ..

Aynen oyleyim canım. Esim tamam haklisin diyor artik her seye:) Bugun sen benim su icmem gerektigini bilmiyor musun niye su meyve getirmiyorsun bana diye küstüm. A dese küsüyorum. Gececek insallah. Hamilelikten diyorum sag olsun anliyor. Ben degil bebisimiz yapiyor boyle diyorum kendimi affettirmek icin :)

Ben ayni ben hic degismedi duygularim Biri hormonlardan diye söze baslayacak olsa ne hormonu bisiyim yok ki hormonlardan olsun diye cikisiyorum ama hormonlar bana etki etmedi daha suan :)
Sanirim bende tuhaflik var ..

Yalnız değilsin canım. Ben de çok alingan oldum, normalde de öyleyim biraz.Bi de ben çok ince düşünceliyim, istiyorum ki etrafimdaki herkes öyle olsun ama malesef olmuyor.Ben de dün eşime kızdım, ağladım. Sonra Özür diledi.

Bana haklısın diyen yok onlar benden anlayış bekliyorr aa çok ayıp ne bu hal oluyor
Ben ayni ben hic degismedi duygularim Biri hormonlardan diye söze baslayacak olsa ne hormonu bisiyim yok ki hormonlardan olsun diye cikisiyorum ama hormonlar bana etki etmedi daha suan :)
Sanirim bende tuhaflik var ..
güzel birşey değil gibi stres oluyor bebeği etkiliyor sonuçta herkese alınsamda eşime alınmak istemiyorum oda sağolsun birazcık beni sinir eder

ya canım benim bi kaybım var ben hemen hamile kaldım ardından o yüzden başta yattım baya kayınvalidem bakmak zorunda kaldı bana ne dese zoruma gidiyor ama belkide haklı çıkışım var belkide cidden hormonlardan.. ama anladım ki kendini kendin düşüncen kimseden fayda yok.

Aynen canım, kimse anlamaz halimizden.Kayinvaliden bakmış sana ne güzel. Benimki benden ona bakmamı bekler, ben hiç anlaşamıyorum k.valiyeyle o yüzden onun da herşeyi batıyor bana.

Benim sansim herkesten uzagiz. Alinganlik daha fazla oluyor bu donemde. O nedenle kimseyle telefonda bile konusmuyorum. Onlarda beni degil esimi ariyor, nasil diye soruyorlar. Takma salla bosver milleti. Bebegimizi dusunecegiz biz.

Hayırlı akşamlar kızlar nezle olmuşum anamın bi limonlu karabiberli şehriye çorbasına muhtacım..ama uzakta.. :S
hamileler nezle olmasın..

eşime de tahammulum yok adam pamuk gibidir ama habire bağırıyorum çekilmez bir adam oldum huysuz aksi lanet mesela bi şarkı açıyo arabada o şarkı benim midemi bulandırıyor nasıl oluyosa istiyorum ki anlasın beni kapasın şarkıyı sonra bağırıyorum kapa şunuuuu midem bulanıyo görmüyo musun ?? nasıl görecekse

sonra o kolumu kaldıramama şeysi bende de var bide buraya ne girsem herkes lekelenmeden bahsediyo paranoyak oldum sürekli wc gidip bakıyorum :S

Son düzenleme:
merak etme canım daha once olmadıysa gelmez kötü düşünme insanı panikleten bişey çünkü

Her iki doktorumada söyledim ilaçları birakmamami söylediler astım ilaçları hamilelikte kullanılıyormuş
Çok teşekkürler uyariniz icin

Beni araba da tutuyor acaba hamileliklerimde bu yüzden mi çok mide bulantim oluyor

İlaçlar kısa sürede etkili oluyor yinede gıda olarak ta takviye alin pekmez değilde harnup özü inebilirsiniz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…