En sonu gelince pit diye geri kapaniyorya onu icindeykenmi yapiyorsun canim dik tutmaya ozen gosteriyorum bende.Canim benim de inanılmaz morariyodu ve kaniyodu enjektöru çekince ama bitti igneyi tam olarak dik vurmuyomusum birde bir gün saga bir gün sola yapıyorum beze olayı da Botti gibi mutlaka dibine kadar yapın enjektör u benim şikayetlerim bi nebze azaldı 3 kutum bitmek üzere
Sen de sagol tatlimEvet canim bende yasadim ama budefaki butun burnumun icini kaplayinca merakinda kaldim.
Allahtan burada birbirimize danisip paylasabilme olanagi buluyoruz cunku cevremde pihtilasma yasayan kimse yok.cok sagol canim
Sen cleksan vuruyosun sanırım o kendini otomatik çekiyor son kısımda benimki hibor ondan kendin sonuna kadar basıp çekiyosun kendim gibi dusunup söyledim bi an sıkıntı şu tatlım kanama da eğer deriyi iyice sıkıp kaldirmazsak deri altına değil de yağ dokusuna vuruyoruz ondan kanıyor heralde şükür benim kanama meselesi bitti inşallah sizin de sıkıntınız kalmaz enjeksiyon meselesinde canımEn sonu gelince pit diye geri kapaniyorya onu icindeykenmi yapiyorsun canim dik tutmaya ozen gosteriyorum bende.
Ara ara oluyor bendede ayni yere vurmamaya calis .. Benim solda var simdi saga yapacagim bir kac gun orasi iyilessin diye ..BEnim de oldu arkadaşlar burda okuyunca şaşırdım hamilelik veya kan sulandırıcıyla ilgili olduğunu düşünmemiştim. Bir de benim iğne yaptığım bazı yerler içinde bezecik gibi birşey oluyor ve dokununca acıyor. Sizde de oluyor mu?
Ben icindeyken yapmiyorum onu zaten sizliyor yaparken tik diye o atsa daha da aciyacak sonuna kadar sıkıyorum sonra kapanmadan cekiyorum ..En sonu gelince pit diye geri kapaniyorya onu icindeykenmi yapiyorsun canim dik tutmaya ozen gosteriyorum bende.
Bulanti tamamda ishal gecmezse mutlaka git vucut halsiz kalir daha da kotu olursun ..Kizlar dun hic bir belirtim yok diye yazmistim, bugun ishal ve bulanti yasiyorum. 3 hamileligimdede yasamadim bunlari. Ne yapmaliyim hastaneye mi gitsem ki
Evet tatlım cleksan kullaniyosan eğer pit sesi gelecek igneyi kendi çekecek yukarı sen çekme o otomatik igneyi çıkarıyorEn sonu gelince pit diye geri kapaniyorya onu icindeykenmi yapiyorsun canim dik tutmaya ozen gosteriyorum bende.
Emin ol acimiyor tatlım bırak kendi çeksin zaten bi anda geri çekiyor hızlıca acıma yapmıyor merak etmeBen icindeyken yapmiyorum onu zaten sizliyor yaparken tik diye o atsa daha da aciyacak sonuna kadar sıkıyorum sonra kapanmadan cekiyorum ..
Yok yok ben mutluyum bu sekilde ☺ Geri cekerken tak diye atiyor o ses bile yetiyor ürkmemeEmin ol acimiyor tatlım bırak kendi çeksin zaten bi anda geri çekiyor hızlıca acıma yapmıyor merak etme
Hayirlisi olsun canim kalp atislarini duyarsin minigin insallahSen de sagol tatlimBende öyleyim inan ki çevremde yok kimse böyle bi sıkıntısı olan bende burda okuyup tamam normal mis diyorum birde bu bebekte kendimi biraz daha rahat bıraktım ağrıdân ölsem normal dir inşallah Rabbim diyip geçiyorum napiim çarşamba Dr kontrolum var sorularımi kenara yazıyorum tek tek sorcam bunları ona
Aksama kadar bir bakayim devam ederse giderim, sagolasinBulanti tamamda ishal gecmezse mutlaka git vucut halsiz kalir daha da kotu olursun ..
Amin tatlım inşallah bebeğimide kalp atışlarınida görmek nasip olurHayirlisi olsun canim kalp atislarini duyarsin minigin insallah
Canim ishalin ağrılı mi oluyor yani karnında ağrı hissedip tuvalete mi kosuyorsunAksama kadar bir bakayim devam ederse giderim, sagolasin
Aynen canim bende icindeyken kapatamiyorumBen icindeyken yapmiyorum onu zaten sizliyor yaparken tik diye o atsa daha da aciyacak sonuna kadar sıkıyorum sonra kapanmadan cekiyorum ..
Evet agriyla gittim 2 kez, aksam mandalinayı fazla yedim ya ondan yada ac karnina sabah demir hapi ile folik asit aldim ondandir diyorum. Aksama kadar bi bakacağım gecer ins.Canim ishalin ağrılı mi oluyor yani karnında ağrı hissedip tuvalete mi kosuyorsun
Benim de ara ara ishal oluyor ama ağrı yok diyorum kesin yediğim birsey yaptı geçiyor sonra birde usutmemeye dikkat et eğer ağrı ve ishal devam ederse yinede bi Dr a git nolur nolmazEvet agriyla gittim 2 kez, aksam mandalinayı fazla yedim ya ondan yada ac karnina sabah demir hapi ile folik asit aldim ondandir diyorum. Aksama kadar bi bakacağım gecer ins.
Aynen bendeki durum da oyle. Cocuk olmasa evde hic sağımdan soluma dönmeyeceğim o derece. Ev aldi basini gidiyor zatenCok halsizim bugun kizlar, kolumu kaldirmaya halim yok, yikanmaya bile useniyorumhalsizlik, enerji vs icin vitamin kullaniyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?