2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

En sonu gelince pit diye geri kapaniyorya onu icindeykenmi yapiyorsun canim dik tutmaya ozen gosteriyorum bende.

Evet canim bende yasadim ama budefaki butun burnumun icini kaplayinca merakinda kaldim.
Allahtan burada birbirimize danisip paylasabilme olanagi buluyoruz cunku cevremde pihtilasma yasayan kimse yok.cok sagol canim
Sen de sagol tatlim Bende öyleyim inan ki çevremde yok kimse böyle bi sıkıntısı olan bende burda okuyup tamam normal mis diyorum birde bu bebekte kendimi biraz daha rahat bıraktım ağrıdân ölsem normal dir inşallah Rabbim diyip geçiyorum napiim çarşamba Dr kontrolum var sorularımi kenara yazıyorum tek tek sorcam bunları ona

En sonu gelince pit diye geri kapaniyorya onu icindeykenmi yapiyorsun canim dik tutmaya ozen gosteriyorum bende.
Sen cleksan vuruyosun sanırım o kendini otomatik çekiyor son kısımda benimki hibor ondan kendin sonuna kadar basıp çekiyosun kendim gibi dusunup söyledim bi an sıkıntı şu tatlım kanama da eğer deriyi iyice sıkıp kaldirmazsak deri altına değil de yağ dokusuna vuruyoruz ondan kanıyor heralde şükür benim kanama meselesi bitti inşallah sizin de sıkıntınız kalmaz enjeksiyon meselesinde canım

Kizlar dun hic bir belirtim yok diye yazmistim, bugun ishal ve bulanti yasiyorum. 3 hamileligimdede yasamadim bunlari. Ne yapmaliyim hastaneye mi gitsem ki

Ara ara oluyor bendede ayni yere vurmamaya calis .. Benim solda var simdi saga yapacagim bir kac gun orasi iyilessin diye ..

Ben icindeyken yapmiyorum onu zaten sizliyor yaparken tik diye o atsa daha da aciyacak sonuna kadar sıkıyorum sonra kapanmadan cekiyorum ..

Ben icindeyken yapmiyorum onu zaten sizliyor yaparken tik diye o atsa daha da aciyacak sonuna kadar sıkıyorum sonra kapanmadan cekiyorum ..
Emin ol acimiyor tatlım bırak kendi çeksin zaten bi anda geri çekiyor hızlıca acıma yapmıyor merak etme

Hayirlisi olsun canim kalp atislarini duyarsin minigin insallah

Canim ishalin ağrılı mi oluyor yani karnında ağrı hissedip tuvalete mi kosuyorsun
Evet agriyla gittim 2 kez, aksam mandalinayı fazla yedim ya ondan yada ac karnina sabah demir hapi ile folik asit aldim ondandir diyorum. Aksama kadar bi bakacağım gecer ins.

Cok halsizim bugun kizlar, kolumu kaldirmaya halim yok, yikanmaya bile useniyorum halsizlik, enerji vs icin vitamin kullaniyor musunuz?

Evet agriyla gittim 2 kez, aksam mandalinayı fazla yedim ya ondan yada ac karnina sabah demir hapi ile folik asit aldim ondandir diyorum. Aksama kadar bi bakacağım gecer ins.
Benim de ara ara ishal oluyor ama ağrı yok diyorum kesin yediğim birsey yaptı geçiyor sonra birde usutmemeye dikkat et eğer ağrı ve ishal devam ederse yinede bi Dr a git nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…