2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim iliski başlangıcında kanama olduğu için olmuyor malesef. benim gibi sorunu olmayanlar yapabilir dr bi sakınca yok demişti ama bizim şansımıza

Benimde cevremde 9 ay olmadi diyenler var ben 4 ay bitmeden kabul edemem. Sonrada arada bir olur. Asıl bebek oluncaki soğukluk korkutuyo beni. Eşimde benden yana korkuyor ben vajinusmus gecirdim tekrarlar mi diye dusunuyor
tam benim düşüncelerimi soyledin

Kızlar tansiyonlar ne durumda benim 10/5 9/5 nabız da 110 ları düşmüyor bi ara 136 çıktı doktora söyleyeyim dimi bu durumu

Bize yasak 12.haftaya kadar maalesef. Kanamam olmuştu. Onun haricinde yardımcı oluyorum kendisine o da bana. Ama son zamanlarda mide bulantım çok iki haftaya yakındır kardeş kardeş yatıyoruz. Çok anlayışlı bi eşim var ama Allaha şükür. Sarılınca bile midem bulanıyor artık nerdeyse

Ayy adama karşı bende aynıyım ya bir de benim eşim yaz kış sarılarak uyumayı çok sever.
Yalnız şöyle bişi duymuştum ben 'mutlu anne mutlu bebek demektir'. Şu tatmin olma konusunda. Rahat ol yani. Yasak da yoksa hiç kasma kendini. Bizim yasak geldi, yasaktan önce devam ediyorduk
Yasak gelme sebebi de ondan değil aslında önlem olarak. Kusarken kan gelmişti de

ne bileyim rahim kasılınca ona zarar veririm gibi hissediyorum yoksa rüyalarıma girer oldu 9 ay mahrum kalmak da zor..ama bi de şunu okudum bebek büyüyünce bu kez rahim çok daha kasılıyomuş anne baya hissediyomuş bebeğin hareketleri kısa süreli duruyomuş orgazm esnasında o zaman çok daha korkarım

Hep kasılıyormuş ama küçükken farkedilmiyor. Zaten istediğimiz kadar izin verilmiyor. Yasaklamadan önce benim dr haftada 1-2 demişti. Şu an 35.haftasında olan bi arkadaşım var ikinci bebeği ona sormuştum ilk boşver hiç geri çekme kendini biz hala devam ediyoruz demişti. Benim bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi yoksa hiçbir zararı yok bebeğe

Benim de eşim kokuyor bana ya normalde dibinden ayrılmazdim adamın şimdi ise tam tersi m

Biz isteyerek yapmamayı tercih ediyoruz 12 hafta dolmadan. Zor kavuştuğumuz bir bebek çünkü. Aklımız bebeğimizdeyken zaten dişilik ikinci planda benim için. Bence kocalar da böyle düşünüyor, akılları bebeklerindedir. Körü körüne istemezler bizden "bir şey olmayacak bebeğimize" güvencesini almadan.

Doktor yasaklamadi bize devam edebilirsiniz dedi

Canm ben sana muhalefet olsun diye paylasmadim bunu seninle aynı düşüncede olduğumu dile getirmek için yazdım ama 2 li 3 lu testi yapmayı düşünenleri etkilememek adına söyledim herkesin kend fikri diye nolur nolmaz gaza geldim yaptirmadim bi sorun varmis erken tespit edilseydi söyle iyi olacaktı falan diye kimsenin kafasından birsey geçmesin diye söyledim . Yazımin özellikle sadece sonunu okudun sanırım

Doktor yasaklamadi bize devam edebilirsiniz dedi
Biz kendimiz dikkat ediyoruz gebeilgimi öğrendiğim günden beri olmadı daha doğrusu ben aşılama yaptırdım aşılama sonrası hiç olmadı biz erken indirdik kepenkleri çok sayıda kayıplarım var

Kızlar tansiyonlar ne durumda benim 10/5 9/5 nabız da 110 ları düşmüyor bi ara 136 çıktı doktora söyleyeyim dimi bu durumu
Bende senin gbiyim sürekli tasikardim oluyor otururken bu anda kalp atislarim hızlanıyor tansiyon yüksek istemiyor lar iyi gibi görünüyor canım

Ay cnm bende ayni durumdayim adami yaklastiramiyorum nefesini hissettigim gibi migdem bulaniyo adami üzüyorum bu defa kokuyon diyom sarilmasina bile tahammul edemiyorum cinsellikten migdem bulaniyo artik

Bende senin gbiyim sürekli tasikardim oluyor otururken bu anda kalp atislarim hızlanıyor tansiyon yüksek istemiyor lar iyi gibi görünüyor canım
Evet çarpıntı fena pır pır gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…