benim iliski başlangıcında kanama olduğu için olmuyor malesef. benim gibi sorunu olmayanlar yapabilir dr bi sakınca yok demişti ama bizim şansımızaKızlar bu süreçte esleriniz ile aranız nasıl yatak odası filan benim eşim sağolsun çok anlayışlı arkadaşlarım hep eşinle arana soğukluk sokma diyolar ama mide Bulantılarım baş ağrılarım hiç bitmiyor .
tam benim düşüncelerimi soyledinBenimde cevremde 9 ay olmadi diyenler varben 4 ay bitmeden kabul edemem. Sonrada arada bir olur. Asıl bebek oluncaki soğukluk korkutuyo beni. Eşimde benden yana korkuyor ben vajinusmus gecirdim tekrarlar mi diye dusunuyor
Bize yasak 12.haftaya kadar maalesef. Kanamam olmuştu. Onun haricinde yardımcı oluyorum kendisine o da bana. Ama son zamanlarda mide bulantım çok iki haftaya yakındır kardeş kardeş yatıyoruz. Çok anlayışlı bi eşim var ama Allaha şükür. Sarılınca bile midem bulanıyor artık nerdeyseKızlar bu süreçte esleriniz ile aranız nasıl yatak odası filan benim eşim sağolsun çok anlayışlı arkadaşlarım hep eşinle arana soğukluk sokma diyolar ama mide Bulantılarım baş ağrılarım hiç bitmiyor .
Ayy adama karşı bende aynıyım yaben eşimi başka yollardan hallediyorum da cinsel ilişki yok 4 aydan sonra belki olur enfeksiyondan da korkuyorum açıkçası..o da benim tatmin olmamı istiyor yoksa ben de olmam diyor ama ben mumkun değil rahat olamam 9 ay olmayayım ölmem yayeter ki o rahat etsin..
evli arkadaşlara sorunca genelde ilişkiye devam ediyolar birine dedim ben 5 aylık felan olunca başlarım asıl o zaman yapamazsın dedi karın büyüyo daha zor filan
ya ayrıca ben eşimden tiksiniyorum biraz normalde ten kokusuna bayılırdım şimdi midemi bulandırıyor :S soğukluk girerse bundan girer ne öpebiliyorum ne sarılabiliyorum adama
Ayy adama karşı bende aynıyım yabir de benim eşim yaz kış sarılarak uyumayı çok sever.
Yalnız şöyle bişi duymuştum ben 'mutlu anne mutlu bebek demektir'. Şu tatmin olma konusunda. Rahat ol yani. Yasak da yoksa hiç kasma kendini. Bizim yasak geldi, yasaktan önce devam ediyorduk
Yasak gelme sebebi de ondan değil aslında önlem olarak. Kusarken kan gelmişti de
Hep kasılıyormuş ama küçükken farkedilmiyor. Zaten istediğimiz kadar izin verilmiyor. Yasaklamadan önce benim dr haftada 1-2 demişti. Şu an 35.haftasında olan bi arkadaşım var ikinci bebeği ona sormuştum ilk boşver hiç geri çekme kendini biz hala devam ediyoruz demişti. Benim bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi yoksa hiçbir zararı yok bebeğene bileyim rahim kasılınca ona zarar veririm gibi hissediyorum yoksa rüyalarıma girer oldu9 ay mahrum kalmak da zor..ama bi de şunu okudum bebek büyüyünce bu kez rahim çok daha kasılıyomuş anne baya hissediyomuş bebeğin hareketleri kısa süreli duruyomuş orgazm esnasında o zaman çok daha korkarım
Ekledim.. Hosgeldiniz ..kızlar beni de ekleyin gruba
Tansiyon önemli cnm mutlaka soyle doktoruna ..Kızlar tansiyonlar ne durumda benim 10/5 9/5 nabız da 110 ları düşmüyor bi ara 136 çıktı doktora söyleyeyim dimi bu durumu
Benim de eşim kokuyor bana ya normalde dibinden ayrılmazdim adamın şimdi ise tam tersi mAyy adama karşı bende aynıyım yabir de benim eşim yaz kış sarılarak uyumayı çok sever.
Yalnız şöyle bişi duymuştum ben 'mutlu anne mutlu bebek demektir'. Şu tatmin olma konusunda. Rahat ol yani. Yasak da yoksa hiç kasma kendini. Bizim yasak geldi, yasaktan önce devam ediyorduk
Yasak gelme sebebi de ondan değil aslında önlem olarak. Kusarken kan gelmişti de
Ayyh normalde ben istekli bir bayanım ama su aralar resmen çok uzak bu durumlar banaBen deli gibi ister oldum valla. Doktor haftada 2 en fazla demisti, ben onu daha hafta basinda bitiriyorum
Biz isteyerek yapmamayı tercih ediyoruz 12 hafta dolmadan. Zor kavuştuğumuz bir bebek çünkü. Aklımız bebeğimizdeyken zaten dişilik ikinci planda benim için. Bence kocalar da böyle düşünüyor, akılları bebeklerindedir. Körü körüne istemezler bizden "bir şey olmayacak bebeğimize" güvencesini almadan.Kızlar bu süreçte esleriniz ile aranız nasıl yatak odası filan benim eşim sağolsun çok anlayışlı arkadaşlarım hep eşinle arana soğukluk sokma diyolar ama mide Bulantılarım baş ağrılarım hiç bitmiyor .
Doktor yasaklamadi bize devam edebilirsiniz dediBiz isteyerek yapmamayı tercih ediyoruz 12 hafta dolmadan. Zor kavuştuğumuz bir bebek çünkü. Aklımız bebeğimizdeyken zaten dişilik ikinci planda benim için. Bence kocalar da böyle düşünüyor, akılları bebeklerindedir. Körü körüne istemezler bizden "bir şey olmayacak bebeğimize" güvencesini almadan.
Canm ben sana muhalefet olsun diye paylasmadim bunu seninle aynı düşüncede olduğumu dile getirmek için yazdım ama 2 li 3 lu testi yapmayı düşünenleri etkilememek adına söyledim herkesin kend fikri diye nolur nolmaz gaza geldim yaptirmadim bi sorun varmis erken tespit edilseydi söyle iyi olacaktı falan diye kimsenin kafasından birsey geçmesin diye söyledim . Yazımin özellikle sadece sonunu okudun sanırımCanım bunun için 2.ciyi beklemen gerek :) şaka bi tarafa tadını çıkarın. Sizin yaşadığınız ilk olmasının panikliği, her şeyi araştırmaya çalışma halimiz bile güzel. Tadını çıkarın, günler akıp gidecek ve çocuğu elimize aldığımızda bu hamilelik serüveni de son bulacak. Kendinizi sıkmadan araştırarak bilgilenerek ilerlerseniz, herşey yolunda gider.
Canım söylediklerim benim düşüncem. Siz şöylede böyle yaptırın yaptırmayın diye birşey söylemedim zaten. Herkesin keyfi ne isterse onu yaptırsın. Vücut senin, çocuk senin
İnşallah tatlım hepimiz için öyle olur sağlıkla doğduğu günleri görürüzKayıpların için üzüldüm arkadaşım inşallah bu sefer herşey gönlünce olur. Ben istanbuldayım
Biz kendimiz dikkat ediyoruz gebeilgimi öğrendiğim günden beri olmadı daha doğrusu ben aşılama yaptırdım aşılama sonrası hiç olmadı biz erken indirdik kepenkleri çok sayıda kayıplarım varDoktor yasaklamadi bize devam edebilirsiniz dedi
Bende senin gbiyim sürekli tasikardim oluyor otururken bu anda kalp atislarim hızlanıyor tansiyon yüksek istemiyor lar iyi gibi görünüyor canımKızlar tansiyonlar ne durumda benim 10/5 9/5 nabız da 110 ları düşmüyor bi ara 136 çıktı doktora söyleyeyim dimi bu durumu
Ay cnm bende ayni durumdayim adami yaklastiramiyorum nefesini hissettigim gibi migdem bulaniyo adami üzüyorum bu defa kokuyon diyom sarilmasina bile tahammul edemiyorum cinsellikten migdem bulaniyo artikben eşimi başka yollardan hallediyorum da cinsel ilişki yok 4 aydan sonra belki olur enfeksiyondan da korkuyorum açıkçası..o da benim tatmin olmamı istiyor yoksa ben de olmam diyor ama ben mumkun değil rahat olamam 9 ay olmayayım ölmem yayeter ki o rahat etsin..
evli arkadaşlara sorunca genelde ilişkiye devam ediyolar birine dedim ben 5 aylık felan olunca başlarım asıl o zaman yapamazsın dedi karın büyüyo daha zor filan
ya ayrıca ben eşimden tiksiniyorum biraz normalde ten kokusuna bayılırdım şimdi midemi bulandırıyor :S soğukluk girerse bundan girer ne öpebiliyorum ne sarılabiliyorum adama
Evet çarpıntı fena pır pır gidiyorumBende senin gbiyim sürekli tasikardim oluyor otururken bu anda kalp atislarim hızlanıyor tansiyon yüksek istemiyor lar iyi gibi görünüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?