- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
kardeşim otizmli annemler baskı yapıyor yaptır diye sanıyolarki önlem alınabilir.. halbuki ikilide otizm belli olmaz anlamıyolar.. velhasıl sonuç ne çıkarsa çıksın aldırmayı düşünmediğim için bende yaptırmam belki. dediğin gibi ayrıntılıda da belli olur zaten
Arastirayim canim..ya benim ilk ogrendigimden beri goguslerim tatli tatli kasiniyor..dr travacort vermisti kullanmak istemedim..ondan simdiden alayim dedim kurulukta oldu degisik birseyGogus icin kreme 7.ay baslaniyor lansinoh marka cok iyiymis dogalmis icerigi bebek dogduktan sonra da kullaniliyormus ve silmeye gerek yokmus ben onu kullanacagim insallah o zamana gelirsek
n11de ikisi 20tl kargoda ucretsiz ordanda alabilirsin babek'i..
Sanirim benim bebiste bu sefer daha net gorunur ayy heyecanlaniyorum dusundukce
Ben yiyemiyorum ama 3Ay bittikten snra takviye başlayabiliriz dedi drBalik yiyemeyen var mi benim gibi normalde severim ama icim almiyor suan hap kullaniyor musunuz onun icin??
Masallah canim saglikla buyusun insallahSelam kızlar, uzun zamandır takip edemiyorum oğlum ev iş derken,
Yeni gelenler hoşgelmiş
Bugün kontrolümüz vardı, ultrasona göre 9+6 gözüküyormuşgayet sağlıklıymış çok şükür, kistim vardı o da epey küçülmüş, açlık şekerim biraz yüksek çıktı takip edilecek yanlızca
Darısı güzel haberler bekleyen herkese olsun
Ben de yarın doktora gideceğim ilk kez. Kızımda çok heyecanlıydım doktora gitmeyi iple çekiyordum. Şimdi bana bi rahatlık çöktü anlatamam. Testlerin hiçbirini yaptırmayacağım. Sadece kan testlerini yaptırırım. Vajinal ultrasonla da baktırtmayacağım. Bu sefer niraz daha bilinçlendim. Birde az kilo almayı düşünüyorum. Kızımda 30 kilo almıştım, çok yemekten. Ve sezeryan olmuştum. Onun hikayesi de ayrı. Bu sefer ssvd düşünüyorum nasipse. İnşaallah başaracağım
İnşAllah canım senin kuzulardaMasallah canim saglikla buyusun insallah
Goguslerle cok oynamamak lazimmis uclariyla oynamamaya calis benimde cok kasiniyor tatli tatli ben aldigim badem sutunden surerim orayada .. Benim dedigim krem gogus ucun yara olmasin diye catlayip kaniyor ya dogumdan sonra onun icin .. 7.aydan itibaren surunce cok yara olmuyormus .. Zeytin yagi badem yagi bebek yagi gibi dogal seyleri surebilirsin doktorun verdigi kremdense ..Arastirayim canim..ya benim ilk ogrendigimden beri goguslerim tatli tatli kasiniyor..dr travacort vermisti kullanmak istemedim..ondan simdiden alayim dedim kurulukta oldu degisik birsey
peki en son ne zaman gittiniz doktora. ben 26sında gitmiştimAramizda 1 gun var, sizi direkt ikili test icin cagirmis, benim randevum sizden 10 gun once. Acaba gitmesem mi ki.. ikili testi ben de yaptiracagim.
Canım benim bebeğim aşılama ve çok sayıda kaybim var ben gebelik olmadan başladım iğne yapmaya başkent üniversitesi hastanesine gidiyordum aşılama orda oldu raporum orda çıktı ben ankara da yaşıyorum tatlım sen nerde yasiyosunne güzelmiş canım uğraşmamışsın iyi olmuş. ben eğitim araştırma hastanesine gideceğim rapor çıkartmak için. nasıl zor geliyor. bu arada hangi şehirdesin, hangi hastane merak ettim.
evet.. hiç birimize geçmeyecek o zaman vakit. çünkü cinsiyetini öğreneceğiz. sağlıklı olsun da gerisi önemli değilnasipse bu kontrolden sonra cinsiyet icinde gitmiş oluruz belki belli olur tedirginlik korku oluyor ama bunlari düşünmekte heyecan veriyor. bu kontrolden sonra gene vakit geçmez bana
Ben ilk gebelikte muatella nın hamileler için kremini kullanmıştım karın bacak göğüs her akşam sürüyordum.bir tane bile çatlağım olmadı tavsiye ederimBende o senin dedigin babek markaliydi herhalde ondan alcam canim..birde gogusler icin roosmanda bir krem varmis alman ondan almayi dusunuyorum.hadi insallah sende hayirlisiyla miniskona kavus bu defa daha belirgindi cok heyecanli
peki en son ne zaman gittiniz doktora. ben 26sında gitmiştim
Lekelenmelerin nasil canim?Merhaba kızlar,çok şükür dün çıktım hastaneden.lekelenmelerle ilgili doktor proluton diye bir iğne verdi.düşük riskine karşı verilen bir iğneymiş.
hiç bir sorun yoktu sali günü aşırı kusunca başladı hepsi.kendimi de korkutmak istemiyorum ama acaip endişeliyim.perşembe tekrar gidicem.inşallah bir sıkıntı olmaz.
5 10 damla arasindaydi canım.doktor bir de ultrasondan bakınca icerde de kanama gördü.Lekelenmelerin nasil canim?
Bende ayniyim oglumda boyle degildim ama 2ye kadar bise yemiorm sonra midem sizdigi icin atistiriorm sonra esim 6da isten gelio biseler yiyormmrb anneler, ben çok iştahsızım normal tabiki ama sizin nasıl beslendiğinizi merak ediyorum . folik asit haricinde hiçbişey kullanmıyorum ,neler yiyip içiyosunuz?
Hergun mü oldu peki? Benim birkac gunde bir hafif lekelenmeler oluyor..5 10 damla arasindaydi canım.doktor bir de ultrasondan bakınca icerde de kanama gördü.
Valla arkadaslar kesinlikle lansinoh ve eger yara istemiyorsaniz gogus kalkani chicco kullandm ben oglum hala emiyor ki ilk 3 ay yapisik gezdik doyebilir hic yaram olmadi aman diyorum dikkat edin bir arkadasimda gogus yarasina tanik oldm acayip urkmustm. Cok sukur basima gelmedi sizde dikkatli olunGogus icin kreme 7.ay baslaniyor lansinoh marka cok iyiymis dogalmis icerigi bebek dogduktan sonra da kullaniliyormus ve silmeye gerek yokmus ben onu kullanacagim insallah o zamana gelirsek
n11de ikisi 20tl kargoda ucretsiz ordanda alabilirsin babek'i..
Sanirim benim bebiste bu sefer daha net gorunur ayy heyecanlaniyorum dusundukce
ben de hiç beslenemiyorum zorla tıkıyorum boğazıma. meyve rahat yiyorum senin nasıl meyve rahat oluyo bi nebze.ama soğanlı yemeklerBende ayniyim oglumda boyle degildim ama 2ye kadar bise yemiorm sonra midem sizdigi icin atistiriorm sonra esim 6da isten gelio biseler yiyormsadece folik asit aliorm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?