2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı düşüncedeyim, ilkinde yaptırmadım yine yaptırmıcam, sonuç ne olursa olsun o bana Allahın hediyesi, başımızın üstünde yeri var, kimse evladıyla imtihan olmasın inşAllah

Arastirayim canim..ya benim ilk ogrendigimden beri goguslerim tatli tatli kasiniyor..dr travacort vermisti kullanmak istemedim..ondan simdiden alayim dedim kurulukta oldu degisik birsey

Masallah canim saglikla buyusun insallah

Aynı rahatlık bende de var
Adı 2.rahatlığı sanırım, hiç tedirginliğim telaşım yok Allah biliyor ya herşey olacağına varıyor, çok düşünüp yormamak lazım kendimiizi

Arastirayim canim..ya benim ilk ogrendigimden beri goguslerim tatli tatli kasiniyor..dr travacort vermisti kullanmak istemedim..ondan simdiden alayim dedim kurulukta oldu degisik birsey
Goguslerle cok oynamamak lazimmis uclariyla oynamamaya calis benimde cok kasiniyor tatli tatli ben aldigim badem sutunden surerim orayada .. Benim dedigim krem gogus ucun yara olmasin diye catlayip kaniyor ya dogumdan sonra onun icin .. 7.aydan itibaren surunce cok yara olmuyormus .. Zeytin yagi badem yagi bebek yagi gibi dogal seyleri surebilirsin doktorun verdigi kremdense ..

ne güzelmiş canım uğraşmamışsın iyi olmuş. ben eğitim araştırma hastanesine gideceğim rapor çıkartmak için. nasıl zor geliyor. bu arada hangi şehirdesin, hangi hastane merak ettim.
Canım benim bebeğim aşılama ve çok sayıda kaybim var ben gebelik olmadan başladım iğne yapmaya başkent üniversitesi hastanesine gidiyordum aşılama orda oldu raporum orda çıktı ben ankara da yaşıyorum tatlım sen nerde yasiyosun

nasipse bu kontrolden sonra cinsiyet icinde gitmiş oluruz belki belli olur tedirginlik korku oluyor ama bunlari düşünmekte heyecan veriyor. bu kontrolden sonra gene vakit geçmez bana
evet.. hiç birimize geçmeyecek o zaman vakit. çünkü cinsiyetini öğreneceğiz. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

mrb anneler, ben çok iştahsızım normal tabiki ama sizin nasıl beslendiğinizi merak ediyorum . folik asit haricinde hiçbişey kullanmıyorum ,neler yiyip içiyosunuz?

Bende o senin dedigin babek markaliydi herhalde ondan alcam canim..birde gogusler icin roosmanda bir krem varmis alman ondan almayi dusunuyorum.hadi insallah sende hayirlisiyla miniskona kavus bu defa daha belirgindi cok heyecanli
Ben ilk gebelikte muatella nın hamileler için kremini kullanmıştım karın bacak göğüs her akşam sürüyordum.bir tane bile çatlağım olmadı tavsiye ederim

Merhaba kızlar,çok şükür dün çıktım hastaneden.lekelenmelerle ilgili doktor proluton diye bir iğne verdi.düşük riskine karşı verilen bir iğneymiş.

hiç bir sorun yoktu sali günü aşırı kusunca başladı hepsi.kendimi de korkutmak istemiyorum ama acaip endişeliyim.perşembe tekrar gidicem.inşallah bir sıkıntı olmaz.

Lekelenmelerin nasil canim?

mrb anneler, ben çok iştahsızım normal tabiki ama sizin nasıl beslendiğinizi merak ediyorum . folik asit haricinde hiçbişey kullanmıyorum ,neler yiyip içiyosunuz?
Bende ayniyim oglumda boyle degildim ama 2ye kadar bise yemiorm sonra midem sizdigi icin atistiriorm sonra esim 6da isten gelio biseler yiyorm sadece folik asit aliorm bende.

Valla arkadaslar kesinlikle lansinoh ve eger yara istemiyorsaniz gogus kalkani chicco kullandm ben oglum hala emiyor ki ilk 3 ay yapisik gezdik doyebilir hic yaram olmadi aman diyorum dikkat edin bir arkadasimda gogus yarasina tanik oldm acayip urkmustm. Cok sukur basima gelmedi sizde dikkatli olun

Bende ayniyim oglumda boyle degildim ama 2ye kadar bise yemiorm sonra midem sizdigi icin atistiriorm sonra esim 6da isten gelio biseler yiyorm sadece folik asit aliorm bende.
ben de hiç beslenemiyorum zorla tıkıyorum boğazıma. meyve rahat yiyorum senin nasıl meyve rahat oluyo bi nebze.ama soğanlı yemekler çekirdekli üzüm falan yiyorum günde 1 avuç bazen ceviz fındık falan .bide pekmez içmeyi düşünüyorum hergün 1 kaşık . başka ne yapsam bilemiyorum. en problem et ve yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…