2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bu gece rüyamda bi tahin pekmez yedim bi yedim sorma:))ama yemeyeceğim bi alırsam elime bi kaseyi bitiririm kesin :)))
GÜNLERDİR BENDE BUNU DÜŞÜNÜYORUM. AMA AKLIMA GELİNCE DERSTE OLUYORUM ONDAN YİYMİYORUM. EVE GELİNCE DE CANIM HİÇ İSTEMİYOR

BENDE 17 ARALIKTA GİDİCEM DOKTORA İKİLİ TEST İÇİN DEDİ. BU TESTİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Aramizda 1 gun var, sizi direkt ikili test icin cagirmis, benim randevum sizden 10 gun once. Acaba gitmesem mi ki.. ikili testi ben de yaptiracagim.

Merabalar bugun doktora gittim bnde hemde 2 tane cunku kendim kadin dogum hastanesinde rontegen teknisyeniyim bi orda bi doktora gittim o bizim radyoloji domtoruna gönderdi kalp atisi icin doktor bey var dedi şükür ama dinletmedi bulana kdr ugrasti biraz once göremedi ödüm koptusonra var dedi 5 haftalik dedi gününü söylemedi. Sonra doktora gosterdim bi problem yok dedi kan tahlilleri fln istedi onlari verdim izin dönüşü gidicem tekrar insallah. Aonra özel hastanede ki doktoruma gittim oda henuz kalp atisi duyulmuyor dedi ama onun ultrason cihazı digeri gibi detayli degil normal duymamasi haftaya memlekette gidin dedi yolculuk konusunda gerekli aciklamayi yapti icim rahatladi oda 5 hafta 3 gun dedi insallah sag saglim kucagimiza almak nasip olur

günaydın kızlar.. 7 Aralık'ta doktor randevum var. benim gibi doktoru 10.haftada çağıran var mı hiç? ben niye diye sormayı unuttum..
Canim benide 10. haftada cagardi dr.dun gitmisken ugradim sordum gel dedi..simdi 3 hafta sonra gidecegim..ilk haftalar sik cagiriyorlar sanirim..birde bende pihtilasma var ondan gelisimi izlemek istiyor sanirim..

Sabah aksam birer bardak iciyorum canim..acik icersen bence sorun olmaz 1 kahve hakkim var zaten dr verdigi listede ckal ve adetleri yaziyor..

Bende 10.haftada gidicem doktora niye cagirdi diye sormadim zaten sormamda cagirsin bebegimi goreyim en azindan rahat ederim :) Ilk 12 hafta önemli diye bazi doktorlar sık cagiriyor zaten ..
bende öyle düşünüyorum zaten mide bulantim yok diye içim içimi yiyor en azından rahatliyim

Bende 10.haftada gidicem doktora niye cagirdi diye sormadim zaten sormamda cagirsin bebegimi goreyim en azindan rahat ederim :) Ilk 12 hafta önemli diye bazi doktorlar sık cagiriyor zaten ..
Alpi canim ben dayanamadim dun gitmisken ugradim pzrts gidecektim :) buyumus bebislerim hamdolsun :) yanliz yine sormayi unuttum su igne yaptigimiz yere krem surmeyi sen unutma sor emi canim ? b12 eksikligi basladi bende unutuveriyorum

ayrıntılı ultrason ne zaman oluyor canım? İlk gebeliğim bilmiyorum bi çok şeyi hangi testler var hangisi gereksiz görüşlerini alalım 2 li 3 lü yaptırmayacağım inş başka neler var
Ayrıntılı ultrason 20-24 hafta arası yapılıyor canım. Her yeri organları milim milim ölçülüyor. Uzun bir ultrason. Şeker yüklemesi var. Diabet derneği yüklemenin sorun olmadığını hastalığı teşhis açısından faydalı olduğunu söylüyor. Karatay ise karşı. Farklı görüşlere bakabilirsin. Ben 50 lik yaptırmayı düşünüyorum. O da 6. Aydaydı galiba.

Alpi canim ben dayanamadim dun gitmisken ugradim pzrts gidecektim :) buyumus bebislerim hamdolsun :) yanliz yine sormayi unuttum su igne yaptigimiz yere krem surmeyi sen unutma sor emi canim ? b12 eksikligi basladi bende unutuveriyorum
Ayy yerim o minnaklari ben ❤Umarim unutmam bende sorarim canim .. Zaten ben aci badem sutu surecegim krem filan degil diye zarar vermez diye dusunuyorum ama not alayim bunu özellikle sorayim ..

Kizlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Doktorum bana iMom omega yazdı içerisinde balık yağı bile var
Siz ne kullanıyorsunuz
Onu bende sordum druma suan sadece folikasite ihtiyacin var dedi digerlerini vakti gelince kullanacaksin dedi..ben folideco kullaniyorum

bende öyle düşünüyorum zaten mide bulantim yok diye içim içimi yiyor en azından rahatliyim
Bende gecen hafta belirtilerim kayboldu diye icim icimi yedi gittim bebegi gorunce en azindan 2 hafta sonrasini beklemek kolay oldu :) zaten 12 haftada ense ölçümü ve ikili test var ya ondan sonra artik ayda bir cagirirlar ..

Daha yeni bir arkadaşım sezaryen sonrası normal Doğum yaptı. İyi bir doktor ve iyi bir ebe bulmak lazım. İkisi de çok önemli. İnşallah gönlünüze göre olur.

Ayy yerim o minnaklari ben ❤Umarim unutmam bende sorarim canim .. Zaten ben aci badem sutu surecegim krem filan degil diye zarar vermez diye dusunuyorum ama not alayim bunu özellikle sorayim ..
Bende o senin dedigin babek markaliydi herhalde ondan alcam canim..birde gogusler icin roosmanda bir krem varmis alman ondan almayi dusunuyorum.hadi insallah sende hayirlisiyla miniskona kavus bu defa daha belirgindi cok heyecanli

maşallah önden gidiyorsunuz satınız neydi acaba. kıyaslamak istemiyorum ama biz biraz geriden geliyoruzda

Hiç belli olmuyor inan ki önden gitmiş geriden gelmiş, görümcemin oğluna geriden geliyor gelişimi yavaş dediler 3900gr doğdu oyüzden hiç düşünme, benim 28eylüldü satım

Bende o senin dedigin babek markaliydi herhalde ondan alcam canim..birde gogusler icin roosmanda bir krem varmis alman ondan almayi dusunuyorum.hadi insallah sende hayirlisiyla miniskona kavus bu defa daha belirgindi cok heyecanli
Gogus icin kreme 7.ay baslaniyor lansinoh marka cok iyiymis dogalmis icerigi bebek dogduktan sonra da kullaniliyormus ve silmeye gerek yokmus ben onu kullanacagim insallah o zamana gelirsek
n11de ikisi 20tl kargoda ucretsiz ordanda alabilirsin babek'i..
Sanirim benim bebiste bu sefer daha net gorunur ayy heyecanlaniyorum dusundukce

kızlaaar sorumu cevaplayabilirseniz çok mutlu olurummm
Canim cogumuz bu erken donemde psikolojik olarak korkuyoruz ruya goruyoruz hatta uykularimiz kaciyor..herkesde bu endise soz konusu..sanirim en kotusu asiri kanama..asiri kasik agrisi..mide bulantisi olan istifra eden arkadaslarimin disinda cogumuz belirtilerin kalmadigini goruyoruz..ama gebelik ilerliyor..

Bende gecen hafta belirtilerim kayboldu diye icim icimi yedi gittim bebegi gorunce en azindan 2 hafta sonrasini beklemek kolay oldu :) zaten 12 haftada ense ölçümü ve ikili test var ya ondan sonra artik ayda bir cagirirlar ..
nasipse bu kontrolden sonra cinsiyet icinde gitmiş oluruz belki belli olur tedirginlik korku oluyor ama bunlari düşünmekte heyecan veriyor. bu kontrolden sonra gene vakit geçmez bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…