- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
solgar benimkinin ismi. doğalmış. içinde 100 adet var 30 tlye aldımKizlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Doktorum bana iMom omega yazdı içerisinde balık yağı bile var
Siz ne kullanıyorsunuz
ben zaten imom kullanıyodum doktoruma da söyledim devam et dedi canımKizlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Siz ne kullanıyorsunuz
Ben folio kullaniyodum, içinde b12 de var.Hamilelikten 3 ay önce başlamıştı., bitti.Dr.um daha kullanmana gerek yok dedi, zaten öncesinde de kullanmissin dedi.Ben 12.haftaya kadar kullancaktim.İçim rahat değil, kullansammı diye düşünüyorum.Kizlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz?
Siz ne kullanıyorsunuz
ben işyerinde 3-5 çay bardağı içiyorum malesef herkes içerken dayanmıyorum çaya.. ama kahve uzun zamandır içmedimGünaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Ben bir şey öğrenmek istiyorum sizden. Kafeinin ilk zamanlar düşük tehlikesine sebep olması sebebi ile çay ve Türk Kahvesi içmeyin diye duymuştum. Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri kesinlikle içmiyorum. Acaba çok mu abartıyorum. Siz içiyor musunuz?
Benim doktorum 9 ay kullanacaksın dediBen folio kullaniyodum, içinde b12 de var.Hamilelikten 3 ay önce başlamıştı., bitti.Dr.um daha kullanmana gerek yok dedi, zaten öncesinde de kullanmissin dedi.Ben 12.haftaya kadar kullancaktim.İçim rahat değil, kullansammı diye düşünüyorum.
Benim doktorumda açık içebilirsin dediBen a cik cay iciyorum verdigi beslenme listesinde gunde 5 fimcani gecmeyecek acik ve limonlu cay icilebilir diye
en son ne zaman gitmiştin canım. bende geçen cumartesi gittim 3 hafta sonra gel dedi 17 aralıkta...
solgar benimkinin ismi. doğalmış. içinde 100 adet var 30 tlye aldım
ben zaten imom kullanıyodum doktoruma da söyledim devam et dedi canım
Ben folio kullaniyodum, içinde b12 de var.Hamilelikten 3 ay önce başlamıştı., bitti.Dr.um daha kullanmana gerek yok dedi, zaten öncesinde de kullanmissin dedi.Ben 12.haftaya kadar kullancaktim.İçim rahat değil, kullansammı diye düşünüyorum.
Bana dr piyasada olmayan bir folik asit yazmıstı eczacıda folidoce verdi bu hafta sorcam dr ma niye onu yazmıs nette bile yok satısı...ben cay ıcıyorum kızlar ama bardagın yarısı hep kalıyor toplasan 2 3 bardak yani
kızlaaar sorumu cevaplayabilirseniz çok mutlu olurummmSelam kızlaaaar,
öncelikle inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi. Benim sizlere bir sorum olacak, doktor kontrollerimi eksik etmiyorum ancak doktora gitmediğim zamanlarda içim içimi yiyor acaba bebişim iyi midir diye, sizce bir sorun varsa hangi belirtileri verir? Bu arada ben 7. haftamdayım.
bende 3 hafta üst üste gidince dr 3 hafta sonra gel dedien son 16 Kasım'da gitmiştim, sonrasında da huylanıp kontrole gitmiştim10. haftanda gel demişti.
ay canım gerçekten mi acaba o mu bana bulantı yapıyo akşam yatmadan içiyorum ama iki sabahtır bulantıyla kalkıyorum ondan önce hep akşamları bulandı hapı içmeden önce hala da devam akşamları çok artıyor benim bulantım yaaBenimkisi kapsül canım ya hiçte sevmen aslinda kapsulleri ama mecbur kullancaz artık kocaman oluyor yutarken zorlaniyorum
Biraz nette arastirdim icindeki b12 vitamini koku yapiyormus çoğu gebede mide bulantısı yapiyormus bu sendede oluyormu peki canım?
Aslinda kullansan olur canim ama doktoruna sor tabiki, ben doğumdan altı ay sonrasına kadar kullanmaliymisim.. Ilacin icersinde omega 3, vitamin c ve d, demir, vitamn b3 / b2 / b1 /b12, çinko, pabtotenik asit, folik asit, iyot, selenyum, biotin var
Yani hepsi icersinde bu kapsülün
Sor bakalım canım bu cok önemli bisey çünkü.. Çayı bende içiyorum iki üç bardak ama açık içiyorum
tabikide merak ediyoruz.. bu hissedene dek böyle devam edecek muhtemelenkızlaaar sorumu cevaplayabilirseniz çok mutlu olurummm
TATLIM KANAMAN OLUR GALİBA BİR SORUN OLURSA ALLAH KORUSUNkızlaaar sorumu cevaplayabilirseniz çok mutlu olurummm
Amin inşallah canım. Burdaki herkes senin gibi merak etme, ben de dahil.Daha önce karnımda öldü benim 2 tane.Ama hiç belirti vermedi. Kanamam bile yoktu.Sadece hamilelik belirtileri yok oluyo. Ama bazen sağlıklı da olsa belirtiler yok olabiliyo.Yani kanama yoksa anlamak zor.Ben kalplerinin durduğunu kontrole gittiğimde öğrendim malesef.Selam kızlaaaar,
öncelikle inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi. Benim sizlere bir sorum olacak, doktor kontrollerimi eksik etmiyorum ancak doktora gitmediğim zamanlarda içim içimi yiyor acaba bebişim iyi midir diye, sizce bir sorun varsa hangi belirtileri verir? Bu arada ben 7. haftamdayım.
ay canım gerçekten mi acaba o mu bana bulantı yapıyo akşam yatmadan içiyorum ama iki sabahtır bulantıyla kalkıyorum ondan önce hep akşamları bulandı hapı içmeden önce hala da devam akşamları çok artıyor benim bulantım yaa
ahh canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın peki kaçıncı haftada yaşadın bu durumları, bir de nedeni hakkına bilgi verdiler mi doktorlar?Amin inşallah canım. Burdaki herkes senin gibi merak etme, ben de dahil.Daha önce karnımda öldü benim 2 tane.Ama hiç belirti vermedi. Kanamam bile yoktu.Sadece hamilelik belirtileri yok oluyo. Ama bazen sağlıklı da olsa belirtiler yok olabiliyo.Yani kanama yoksa anlamak zor.Ben kalplerinin durduğunu kontrole gittiğimde öğrendim malesef.
zaten çarşamba gittiğimde söylicem doktoruma bulantının başladığını henüz kusma yok ama bakalım o güne ne olacak gerçekten tutuyorum kendimi bi kere çıkarsa devamı gelir derler o yüzden zorluyorum şimdilikCanim o dur belkide ya, çünkü herkes aynı şeyi yazmış, belkide ilaç ağır geliyodur çünkü herşey var içersinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?