- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
evet belkide yerlesmedir benim iliski başlangıcında gelmişti senin daha farklı tabi yorma kendiniHaftada iki-üç kez rutin haline geldi resmen. Tekrar yok kontrol ediyorum ama bir türlü anlayamıyorum her akintida tedirgin oluyorum üşümekle alakası olabilir mi yada yerleşmeden mi kaynaklı. Rahimde kanama yok diyor doktorum.. bugunde 2. Regl gunumdu hafif agrimda oldu
İşe gidip geliyorum işimde ağır değil evde hep yatiyorum zaten. İnsallah yerlesmedendirevet belkide yerlesmedir benim iliski başlangıcında gelmişti senin daha farklı tabi yorma kendini
Canim cok geçmiş olsun maalesef tup bebek tedavisinde bu olasılık daha fazla dış gebelik riski artıyor Rabbim yardımcınız olsun sen iyi olda dualarimiz senleKizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Hafta hafta gelişim var. sana bilgiler veriyor. ayrıca sana ayrılmış bölümler var oraya o hafta yaşadıklarını ve hissettiklerini yazıyorsun. usg fotonu da koyabilirsin. mesela bir bölüm var orda çevredekilerin cinsiyet tahminlerini yazıyorsun. ben çok araştırarak aldım ve çok sevdimBen de o günlüğü almak istiyorum genel olarak içinde neler var? Ultrason veya fotoğraf konulacak yerler var mı mesela? Biraz bahsedebilirsen çok sevinirim. Çok teşekkürler şimdidenziraaa
Gaz ve adet sancısı oda var tabi :)aynı şekilde benim de nerdeyse hiç belirti yok şuan. ilk öğrendiğim günler kasıkta batmalar oldu. ara ara yine kasık ağrısı olabiliyo dediğin gibi. veya adet olacakmış gibi bir ağrı. normale göre bi tık fazla gaz durumu.. onun dışında hiçbirşey yok..
ilk hamileliğimde öğrenir öğrenmez baya dünyam değişmişti anında bulantılar başlamıştı da.. o yüzden tuhaf geliyor şimdi:)
çok geçmiş olsun allah tez zamanda kucağına almayo nasip etsin bir evlat. Doktorunun hatasına ise inanamıyorum. Bu ihmali canına bile mal olabilirdi.Kizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
çok geçmiş olsun allah tez zamanda kucağına almayo nasip etsin bir evlat. Doktorunun hatasına ise inanamıyorum. Bu ihmali canına bile mal olabilirdi.Kizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Ah ne kadar güzel. Hadi inşallah sıra bizdeDoktordan geliyorum kızlar idrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyonum yok progestana bi 10 gün daha devam et dedi. Geçen cuma kalp atışımızı görmüştük bugün dinledikmuhteşemmmm birşey gözlerimden yaşlar döküldü eşim de videoya çekmiş çıktığımızdan beri 100 kere izledik Allah dinlemeyenlere de nasip etsin
Kızlar varmı benim gibi nöbetçi bu saatte 2saat önce ilk defa kustum 2haftadır hep midem bulanıyor zaten simdi kova yanımda öyle oturuyorum hala rahatlamadı midem bide simdi aynaya bir baktım şok oldum gözlerimin altında kırmızı kırmızı minik benekler cıkmıs kan oturmus gibi netten baktım kusarken zorlanımca kılcal damarlar catlıyormus ondan oluyormus sizde böyle birsey oldumu hic
Canim ben iki gun once kusmaktan mahfoldum.dun gece hastanede kaldım.sanırım kusarken de dikkat etmemiz gerek.dr rahimde kanama gördü.çok mu öğürdün diye sordu.hala hastanedeyim.kontrol edecek.rabbim sağlıkla bu zamanlari atlatmayı nasip etsin hepimize...Kızlar varmı benim gibi nöbetçi bu saatte 2saat önce ilk defa kustum 2haftadır hep midem bulanıyor zaten simdi kova yanımda öyle oturuyorum hala rahatlamadı midem bide simdi aynaya bir baktım şok oldum gözlerimin altında kırmızı kırmızı minik benekler cıkmıs kan oturmus gibi netten baktım kusarken zorlanımca kılcal damarlar catlıyormus ondan oluyormus sizde böyle birsey oldumu hic
Canım çok geçmiş olsun. Dış gebelikte de bazen rahimde yalancı kese oluşabiliyormuş. Malesef dış gebeliğin bir belirteci yok bebek büyüyene kadarKizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Gunaydin 3. ogluma hamileyken hep erkek bebek gordum 12. haftamda dr kiz dedi. Ben niye hala erkek bebek goruyorum diye konustuk felan, 2 pembe zibin almistim duramayip 7 yasindaki oglum anne bunu bosuna aldin cunku erkek dedi ( hatta dogacagi tarihide soyledi) 5 aylikken gittiğimde oglan denildi ve yanilmadim. Rabbim gönlüne gore versin cnmgünaydın kızlar.. hamile olduğunu öğrenmeden önce rüyasında gören olmuş muydu? veya ikinci anneliği olacaklar rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini görmüş müydünüz ve tutmuş muydu?
ben iğnenin 9. günü test yaptığımı ve pozitif çıktığını görmüştüm, tabi uyanır uyanmaz hemen test yaptım ve sonuç negatif. birkaç gün sonra benzer bir rüya gördüm tekrar ama geçen sefer negatifi gördüm diye yapmadım. bu rüyadan birkaç gün sonra - tabi iğneden sonra 14 günden fazla geçmişti - işyerinden tedavi sürecinden vs habersiz bir arkadaşımın ya sen bu aralar çok neşelisin vs hayırdır demesiyle akşamına test yaptım ve pozitifi gördümtedaviyle ilk ayım değildi ve daha öncesinde hiç hamile olduğumu görmemiştim.
ilk doktor randevusu vs derken bir gece de rüyamda sakalım olduğunu gördüm, anlamına baktığımda da hamile için erkek çocuk diyordu. dün gece de rüyamda buzdolabını açıyorum yumurta yemek için, annem haşlamış ve bir kaba koymuş olarak görüyorum, o kadar çok yumurta var ki annem niye bu kadar haşladı fln diye düşünüyorum. eşim ve ben yiyoruz. bunun da anlamına baktığımda erkek çocuk diyor.. Allah biliyor önce sağlıklı, sıhhatli, sonrasında da erkek bir evlat istiyorum. hamile olduğumu gördüm, ve tuttu. cinsiyet de tutmuş olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?