2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim durdu mu lekelenme okuyunca merak ettim seni?

Haftada iki-üç kez rutin haline geldi resmen. Tekrar yok kontrol ediyorum ama bir türlü anlayamıyorum her akintida tedirgin oluyorum üşümekle alakası olabilir mi yada yerleşmeden mi kaynaklı. Rahimde kanama yok diyor doktorum.. bugunde 2. Regl gunumdu hafif agrimda oldu

Ben ne yapayim kızlar? Ben memurum eşim işşiz. İsimle ev arasi arabayla en az 1 saat. 7. Aya girince araba kullanamayacagim ve analik iznine cikacagim. Annem de kayinvalidem de 9 saatlik yoldalar. Mecbur 2 yillik ucretsiz izin alacağım. Çok şükür borcumuz yok, az da olsa birikmisimiz var ama nereye kadar? Eşimin en kısa zamanda iş bulmasi icin dua etmekten başka çaremiz yok. :)) insallah bereketiyle gelir minigimiz. O

Rabbim yardim etsin canim insallah en kisa zamanda guzel kapilar acar cumlemize

Konusu açılmışken benimde bu konuda bir derdim var bizim maddi sıkıntımız yok eşim doktor kızımı doğurduktan sonra 2 sene ücretsiz izin almıştım görümcelerim beni soran selam söyleyen arkadaşlarıma napsın evde oturup kardeşimizin parasını yiyor demişler bende iznimi direk iptal edip çalışmaya başlamıştım şimdi gene benzer şeyler yaşamaktan çok korkuyorum

Yahu tabi yiyeceksin kocanin parasini .. Sen ona evlat veriyorsun gece gunduz yorgun uykusuz kaliyorsun .. Benzer seyleri yasamamak icin en basindan diyeceksin ki bu sefer izin alacagim calismayacagim kocamin parasini yiyecegim cocuklarimla .. Ne sacma ne cahilce bir laftir ben calismiyorum esimin parasini mi yemis oluyorum Simdi .. Görümceklerini bogasim geldi ..

Ahahahahahaha Allah iyiliğini versin emi.. Ye çiğ köfteleri acıları çıkar ibrahm tatlisesi aynen canım çok doğru söyledin
Hadi bakalım hayırlısı
Çiğ köfte mi yiyorsunuz ? Yasakların en başknda geliyor diye biliyorum ben ama

Ağzın bal yesin benim gururumu aynı hastanede küçük görümcemle meslektaşız Bu lafları iş arkadaşlarıma söylemesi kırdı en çokta allahtan varsınız bu söylemler aileye bile anlatılmıyor yoksa inşallah bu sefer 2 sene izin alıcam ve kocamın parasını çatır çatır yiyicem :)

Al_pi ye katılıyorum. Sanki çalışmayanlar akşama kadar evde keyif yapıyor.Evde iş bitmiyorki, bunu onların da bilmesi gerekir kadın olarak.Ben önceden çalışıyordum, şimdi çalışmıyorum.Kocamın parasını yiyorum.

Hic tutma icinde gel anlat walla sacini basini yolarim o görümcenin bana oyle birsey dese kiskaniyormusun derim sen evde degilsin diye :)
2sene evinin cocuklarinin lohusaligin herseyin tadini cikar her zaman mi gebe kaliyoruz cocugumuzun ilk aylari yillari en guzel zamanlari tadini cikar ohh

Peki kızlar sizce eşime anlatsam mı onun haberi yok neden işe döndüğümden o dönem bir bebek kaybım olmuştu kalbi durmuştu 8. Haftada evde psikolojim bozuluyor çalışmak iyi gelir deyip onu ikna etmiştim

Maddi konulara değinmişsiniz kızlar çok yakın arkadaşım vardı çalışıyordu ve çok zor geçiniyorlardı çok borçları vardı düğünden falan ki evlerine giren para gayet iyiydi çocuk olunca arkadaşım düşündü nasıl geçiniriz diye çok kararsız kalmıştı özeldeydi ve sömürüyorlardı resmen kızı sabahtan akşama kadar canı çıkıyordu sonra bıraktı işi şimdi kızı 2 yaşında ve gayette güzel geçiniyorlar rabbim yardım ediyor gerçekten kimin ne olacağı belli değil bebişlerimizin rızkını rabbim verir inşallah

Peki kızlar sizce eşime anlatsam mı onun haberi yok neden işe döndüğümden o dönem bir bebek kaybım olmuştu kalbi durmuştu 8. Haftada evde psikolojim bozuluyor çalışmak iyi gelir deyip onu ikna etmiştim
Soyle tabiki suclayarak degil ama güzel güzel söyle .. Bunda da böyle birsey yasamak beni cok üzer ben evde cocuklarimla vakit gecirmek istiyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…