inşallah kalp atışlarını da duyarız biraz daha rahatlarız canım :)
utandığımdan doktoruma da soramadım arada oluyor arada olmuyor sanırım yeme içmeye bağlı ve hergün mutlaka çorba içerim yada çok fazla su tüketiyorum bence gebelikten oluyor
Ay inşallah amiiiinnnn
Utanma canım ya doktorlar alışıklar neler görmüştür onlar hem tıpta ayıp yoktur belki bi ilaç falan verir gecirir hemen
Kendi doktoruna sor canim o seni yönlendirir ..Al_pi peki kadın doğum doktorumamı sorayım genel cerraha mı gidiyim
Al_pi peki kadın doğum doktorumamı sorayım genel cerraha mı gidiyim
Özellikle normal doğum düşünüyorsan bence doktorunla bunu görüş mutlaka canım , kuzenimin de öyleydi normal doğum yaptı ve doğum sancısından çok hemeroidin acıdığını söylemişti.kızlar en büyük sorun bende sanırım.
eskiden hemeroid ve fistül vardı bende. ama birkaç yıldır kanamam olmuyordu. biraz yağlı şeyler yiyince yine olmuyor ama gebeliği öğrendiğimden beri resmen tuvaletimi yaparken kan gölü görüyorum
korkutma beniii doğum kelimesini ağzıma almıyorum dahaÖzellikle normal doğum düşünüyorsan bence doktorunla bunu görüş mutlaka canım , kuzenimin de öyleydi normal doğum yaptı ve doğum sancısından çok hemeroidin acıdığını söylemişti.
korkutma beniii doğum kelimesini ağzıma almıyorum dahadoğurmıcam ben içimde büyüsün
orası öyle tabi hele temmuz sıcakları başlayıncakeşke mümkün olsa. Ama 9 ayın sonunda vücut öyle bir hal alıyor ki , biran önce çıksın da nerden çıkarsa çıksın diyosun
Bence sansliyiz ben mesela haziran sonu sizler temmuz basi ortasi sonu ya eylul olsaydi son aylar tam yaz sicagina denk gelecekti ..orası öyle tabi hele temmuz sıcakları başlayınca
Kesinlikle sansliyiz bende dün onu düşündüm Sadece haziran sıcağı göreceğiz havalar iyice soğumadan bebekler de kendini toparlamış olacak o yönden güzel karda Kista doğum yapmak da zor olurduBence sansliyiz ben mesela haziran sonu sizler temmuz basi ortasi sonu ya eylul olsaydi son aylar tam yaz sicagina denk gelecekti ..
annem kardeşimi eylülde doğurdu çok zor biliyorum. ama ben sıcak hiç sevmem mayıstan sonra yine sıcak oluyor ya şimdiden klima bakıyorum ev fırın gibi...Bence sansliyiz ben mesela haziran sonu sizler temmuz basi ortasi sonu ya eylul olsaydi son aylar tam yaz sicagina denk gelecekti ..
Ben sicagi sevdigim icin o yuzden cok mutluyum doguma girerken hava sicak olacak ne guzel kat kat giyinmek zorunda kalmayacagiz .. Tabi rabbim nasip ederse o gunleri gorursek .. Bebekler icin biraz zor olacak aslinda sicakta pisecekler :-/Kesinlikle sansliyiz bende dün onu düşündüm Sadece haziran sıcağı göreceğiz havalar iyice soğumadan bebekler de kendini toparlamış olacak o yönden güzel karda Kista doğum yapmak da zor olurdu
Ben sicagin anavatanindayim ama haziranda filan sicak basmiyor bana o yuzden sansliyim :)annem kardeşimi eylülde doğurdu çok zor biliyorum. ama ben sıcak hiç sevmem mayıstan sonra yine sıcak oluyor ya şimdiden klima bakıyorum ev fırın gibi...
bebeğin olmadığı anda içeriyi hafif kırarım gerçekten ev fırın gibi oluyo yazın.. bebekler için bi yandan iyi bi yandan kötü mecbur hergün yıkanacaklar. akşam dua ediyorum inşallah sağlıklı hayırlı olur vee banyoyu sever, iştahlı olur diye :)Ben sicagin anavatanindayim ama haziranda filan sicak basmiyor bana o yuzden sansliyim :)
Bebek olunca zor klima acamazsin cam acamazsin :-/
Gazsiz bir bebek olsun da herseyi sever :) Yeterki gaz derdi olmasin cok zor gece gunduz uyumuyor cunku ..bebeğin olmadığı anda içeriyi hafif kırarım gerçekten ev fırın gibi oluyo yazın.. bebekler için bi yandan iyi bi yandan kötü mecbur hergün yıkanacaklar. akşam dua ediyorum inşallah sağlıklı hayırlı olur vee banyoyu sever, iştahlı olur diye :)
Midem boş olunca su içince daha kötü oluyorum oy oy .ben üç litreye kadar içiyorum işyerinde şişem var doldurup doldurup içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?