2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanimlar bu sabah yine mide bulantısı ile uyandim . Tüm gece de yüz üstü yatmicam diye ugrastim ama çok zorlandım çok fazla uykusuzluk problemim var benim birde saçma saçma rüya görüyorum gündüzleri bulantı geceleri ise rüyalar kabusum oldu
Hayırlısı ile 12 haftayı atlatmanin hayalini kuruyorum .

Gunaydin hanimlar bende cok fazla rüya görür oldum geceleri çok sık uyaniyorm bazen uyuyamiyormda.. Cok iştahlı biri olmama rağmen şimdi sık aciksamda hic iştah kalmadi zorla yiyorm sanki

Günaydin hanimlar ..
Kabizlik problemi bende de var ne yazikki zorluyorum bazen artik aciyor . Kayisi çözüm ama her gun de yiyemiyorum aksatiyorum .. Birde pamuga zeytin yagi damlatip sursek belki yumusatir acisini alirmi acaba ? Bebeklere zeytin yagiyla masaj öneriyor cunku doktorlar kabizlikta ve gaz sancisinda..

Canım günaydın kabızlığa karşı birde ılık süt içmeni tavsiye ederim bir dene bakalım inşallah işe yarar birde bol su

Ben de 7.haftadan itibaren bulantılar başladı.ara ara yoğun yaşıyorum.Iştahsızlık zaten başladı pek birşey yiyemiyorum.

Kabızlık ilk zamanlar vardi bende.kayisi gercekten iyi geliyo kizlae kahvaltıda bir iki tane cevizle bademle yerseniz rahat edersiniz.

Bir de en önemlisi su.bir de bende idrarda enfeksiyon çıktı.bol su iç dedi doktorum.ama unutuyorum ben.sizler nasıl yapıyorsunuz?

Canım günaydın kabızlığa karşı birde ılık süt içmeni tavsiye ederim bir dene bakalım inşallah işe yarar birde bol su
Sütü zaten sevmiyorum ılık hic icemem :-/ Ama mecbur kalirsam denerim canim tesekkir ederim .. Suyuda en az 1bucuk litre kesin iciyorum ..

Suyu en az 1bucuk litre iciyorum birde yatmadan 2saat önce suyu birakiyorum yoksa gece tuvalete kalkmaktan hic uyuyamiyorum ..
Sanirim bu su iside vucut endeksine gore degisiyor ben zayifim mesela 2litre yeterli diyor programlara bakinca ..

ben üç litreye kadar içiyorum işyerinde şişem var doldurup doldurup içiyorum :)

Günaydın kızlar.. her sabah olduğu gibi bu sabahta bulantıyla uyananlardanım bence bulantısı başlamayanlar bol bol sağlıklı beslensin sonrasında inşallah başlamaz ama başlarsa iştah falan da gidiyor..suyu da içemiyorum artık ben önceden 2 litre içiyordum rahat ama bu aralar 1 litre zorla içiyorum Onuda kendimi zorlayarak nolucak bu halim bilmiyorum umarım bulantılarım biter

Merhaba kızlar ben de şimdilik temmuz annesi olarak görünüyorum alttaki imzayı eşimin doğum tarihine göre yaptım :) sat 19 ekimdi dün kesemizi yolk sacımızı gördük karından 10,58 mm normalde sata göre 5+5 oluyorum ancak ultrasona göre 6+0 görünüyorum ayın 7 sinde bebeği görmeye gidicem inşallah

Hayirli olsun .. Bu arada sanki ates topiginden taniyorum sizi yalnis hatirlamiyorsam .. insallah bebegi gorup kalp atiminida duyarsiniz ..

Bunun bir caresi yok mu canim krem vs .. Allah yardimcin olsun :-/

Hoşgeldin canım aramizda iki gun var benimde sat 21 ekimdi ben şimdilik sadece keseyi gorebildim İnşallah yarin veya perşembe tekrar doktora gitmek istiyorum kalp atışı için İnşallah gorebiliriz onuda

utandığımdan doktoruma da soramadım arada oluyor arada olmuyor sanırım yeme içmeye bağlı ve hergün mutlaka çorba içerim yada çok fazla su tüketiyorum bence gebelikten oluyor
Bence sor canim utanmayi birak belki bir krem ilac vs birsey verir rahatlatir .. Sonucta 9 ay bir zaman var ilerledikce gebelik dahada artar yani .. Ben utanip soramadiklarimi esime soyluyorum o soruyor ben masadan kalkip iceriye gidene kadar

Hoşgeldin canım aramizda iki gun var benimde sat 21 ekimdi ben şimdilik sadece keseyi gorebildim İnşallah yarin veya perşembe tekrar doktora gitmek istiyorum kalp atışı için İnşallah gorebiliriz onuda
inşallah kalp atışlarını da duyarız biraz daha rahatlarız canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…