Ben yaptırdım 5 haftalıkken. Oğluma hamileyken de yaptırdım, sorun olmadı.Kizlar bisey sorcam 12. Haftadan once ozel bolge agdasi yapilir mi?
Duphalac diye bir şurup var doktorunla görüşüp kullanabilirsin bana doktorum önermiştiKabızlık problemi yaşayanınız var mı acaba? Önce mide bulantıları canımı yakıyordu, şimdi de kabızlık başladı canım yanıyo resmen.
Rabbim sabır versin canım inş tez zamanda rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat hayırlısıyla basit etsin kucağını boş koymasın inşArkadaslar benim bebegimle yolculuğum buraya kadarmıs kalbi durmus 7+4deken doktorum gosterdi ayrıntılı ultrasonda vedalaşmak istedim o kafası vucudu aynı burdaki resimle birebir hepiniz kendinize ve bebisinize iyi bakın sağlıkla alın kucağınıza Allahım sizinle babasıla birlikte uzun saglıklı mutlu ömürler nasip etsin bu 3. Kayıbım benim icinde bolesi hayırlımıs hoşçakalın eger birgun tekrardan hamile kalırsam bu sayfaya yazıcam hoscakalınn
Neyle yıkadın kiSaçımı yıkadım yıkamaz olaydım nasil bi koku bi yaa :-(
Doktor randevusuna daha var ama sabredicez artık.Duphalac diye bir şurup var doktorunla görüşüp kullanabilirsin bana doktorum önermişti
Her zamanki şampuanimla daha yeni yikadim bu kadar rahatsiz etmemisti. Siz neler kullaniyosunuz parfum ve sampuan ile dus jeli falanNeyle yıkadın ki
Ben prfümü bıraktım duş jelide kullanmıyorum Zeytinyağlı sabun ipek kese kullanıyorum şampuan elidor ama beni rahatsız etmiyor parfümüde belki zararı olur die kullanmıyorumHer zamanki şampuanimla daha yeni yikadim bu kadar rahatsiz etmemisti. Siz neler kullaniyosunuz parfum ve sampuan ile dus jeli falan
Ben parfüm kokusuna dayanamiyorum eşime diyorum cebine koy evin dışında sık diyorum . Duş jeli kullanmıyorum şampuan da kokuyor ama yapacak birsey yokHer zamanki şampuanimla daha yeni yikadim bu kadar rahatsiz etmemisti. Siz neler kullaniyosunuz parfum ve sampuan ile dus jeli falan
Canım keseyi gördük nasip olursa ayın 6 sında kalp atışını duyacaz inşallah :)Kese ve kalp atisi duydunmu canm?
Canım keseyi gördük nasip olursa ayın 6 sında kalp atışını duyacaz inşallah :)
Amin canım inşallah :)Hoşgeldin canım inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım inş
Ispartalımısın :)Hoşgeldin canım sanırım aynı memleketliyiz
benimde oluyo her defasında zorlanıyorumKabızlık problemi yaşayanınız var mı acaba? Önce mide bulantıları canımı yakıyordu, şimdi de kabızlık başladı canım yanıyo resmen.
Bende yırtık ya da yara benzeri bişiy olacak diye korkuyorum. Acıyor çünkübenimde oluyo her defasında zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?