2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Makyaj ürünleri konuşulmuş. Ben pek makyaj yapmayı sevmiyorum. Bir ara eczane de satılanlardan almıştım. Jane İralade idi.
Hee organik olmasın kalite olsun derseniz Mac ve Nars ürünlerini seviyorum.
Şampuan krem tarzı ürünlerin organik olup olmadığını kontrol edebileceğiniz bir site var. www.ewg.org ordan bakabilirsiniz.

iyi akşamlar arkadaşlar. Hala güvenebileceğim bir doktor bulamadım doğuda olmak ne zormuş ya. Van da yaşayan var mı aranızda? Kime gidiyorsunuz ??

frdnr canım arkadaşım. Elimizden gelen ancak Allah'ın takdir ettiği kadar. Senin için de doğru bir zaman vardır elbet. Çok şükür hamile kalmak ile ilgili bir sıkıntın yok. Devam etmesinde yaşanan bir şey var. İnşallah o da ortaya çıkar ve zamanı geldiğinde sende sağlıkla alırsın bebeği kucağına. Allah'a emanet ol.

Kabızlık problemi yaşayanınız var mı acaba? Önce mide bulantıları canımı yakıyordu, şimdi de kabızlık başladı canım yanıyo resmen.
Duphalac diye bir şurup var doktorunla görüşüp kullanabilirsin bana doktorum önermişti

Rabbim sabır versin canım inş tez zamanda rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat hayırlısıyla basit etsin kucağını boş koymasın inş

Her zamanki şampuanimla daha yeni yikadim bu kadar rahatsiz etmemisti. Siz neler kullaniyosunuz parfum ve sampuan ile dus jeli falan
Ben prfümü bıraktım duş jelide kullanmıyorum Zeytinyağlı sabun ipek kese kullanıyorum şampuan elidor ama beni rahatsız etmiyor parfümüde belki zararı olur die kullanmıyorum

Her zamanki şampuanimla daha yeni yikadim bu kadar rahatsiz etmemisti. Siz neler kullaniyosunuz parfum ve sampuan ile dus jeli falan
Ben parfüm kokusuna dayanamiyorum eşime diyorum cebine koy evin dışında sık diyorum . Duş jeli kullanmıyorum şampuan da kokuyor ama yapacak birsey yok

Canım keseyi gördük nasip olursa ayın 6 sında kalp atışını duyacaz inşallah :)

Merhaba canım. Seninle sat tarihlerimiz aynı. Bende bugün keseyi görmek için gittim ve senin gibi salı günü kalp atışı için gideceğim. Çok benzer olunca yazmak istedim. İnşallah herşey güzel olur.

Selamlar arkadaşlar. Bugün ilk randevumuz vardı, karından kese göründü. Haftaya kalp atışına bakılacak. Ben pek birşey hissetmiyorum sanırım endişelerden olsa gerek. Kapılmamaya çalışıyorum. İnşallah zaman çabuk geçet ve sağlıkla inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…