2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hic konusamamistim 1damla yas suzuldu gözumden doktor soru soruyor hı hıhı diyorum nefesimi tutmus ekrana bakiyordum oylece :)
Rabbim herkese nasip etsin bu guzel duygulari ..
Bende ağladım eşime diyorum bak bak bakıyor hani nerde küçücük gorunmuyor :) o an doktora sormam gereken herseyi unutmuştum. Dünyanın en güzel duygusu bu çok şükür .

bana doktorum yazdı canım sabah akşam 200 mg progestan yumurtlamadan beri alıyorum hiç bırakmadım. bırakma zamanınıda söylemedi. geçen hafta bende proluton iğne oldum 3 tane

Kızlar bişey daha? Kalp atışını bebişi gördük artık ne zaman gitmek gerek dr a? 4 defa ultrasona girmiş oldum keseydi bebekti kanama var mı yok mu derken yazık bebişime girmek istemiyorum artık..siz naptınız ne zaman gideceksiniz kalp atışından sonra?

bende 3 hafta üst üste gittim doktorum bu cumartesi 3 hafta sonra gel dedi bıktı benden :| ama kalp atışını duyamadım sadece ekranda gördük çokkk merak ediyorum

bana doktorum yazdı canım sabah akşam 200 mg progestan yumurtlamadan beri alıyorum hiç bırakmadım. bırakma zamanınıda söylemedi. geçen hafta bende proluton iğne oldum 3 tane
benimki günde 1 tane..hergün alayım bari en azından 3 ay dolana kadar..her akıntıya her ağrıya korkar oldum kan mı geliyor diye Allah yardımcımız olsun valla hamile kalmakla bitmiyormuş sonunu sağlıkla getirebilmek nasip olsun

bende 3 hafta üst üste gittim doktorum bu cumartesi 3 hafta sonra gel dedi bıktı benden :| ama kalp atışını duyamadım sadece ekranda gördük çokkk merak ediyorum
Biz de ekranda gördük duyurmak için doplere girmen lazım dedi ama sırf hevesim için tekrar makineye sokmayacağım bebişimi 1 ay sonra duyarım sıkıntı değil dedim

amin canım gerçekten öyleymiş...
Biz de ekranda gördük duyurmak için doplere girmen lazım dedi ama sırf hevesim için tekrar makineye sokmayacağım bebişimi 1 ay sonra duyarım sıkıntı değil dedim
benim doktorumda daha çok küçük dedi

Ben haftada iki kez gittim nerdeyse..Haftayada cagirdi.
Niye bu kadar sık çağırdı? Daha bebişler çok küçük şu an radyasyon onlar için zararlı Allah esirgesin..dr ların her dediğine de hemen atlıyoruz hevesimizden ama bi dur demek lazım gerçekten eskiden ultrason mu varmış dua korur onları

amin canım gerçekten öyleymiş...
benim doktorumda daha çok küçük dedi

Bana doktor ilac baslatti canım ama onceki gebeligimdede 4.54 obur doktor hersey normal demisti bu 4.77 cikti endokrine yonlendordi gebelikte en fazla 2.5 olması lazimmis endokrun doktoru cok yuksek hemen ilaca basliycaz dedi bir doktora givenme gecenki bebegimi oyuzdenmi kaybettim diye icim icimi yiyor cunku butn testlerim temiz cikti kürtajdan sonra kadin dogumcu düsüge neden olur ded bana endokrin doktoruda bebegin begin gelisimi icin c9k onemli dedi ihmal etme derim

Bana doktor ilac baslatti canım ama onceki gebeligimdede 4.54 obur doktor hersey normal demisti bu 4.77 cikti endokrine yonlendordi gebelikte en fazla 2.5 olması lazimmis endokrun doktoru cok yuksek hemen ilaca basliycaz dedi bir doktora givenme gecenki bebegimi oyuzdenmi kaybettim diye icim icimi yiyor cunku butn testlerim temiz cikti kürtajdan sonra kadin dogumcu düsüge neden olur ded bana endokrin doktoruda bebegin begin gelisimi icin c9k onemli dedi ihmal etme derim

Ne kdr sonradüsük olmuştu canım

Kalp atimini duyduktan sonra iki hafta sonra gel dedi gittim yine iki hafta sonra gel dedi .. Benim doktorum sık cagiriyor sanirim sonra ikili test icin cagirip ayda 1e donecegiz ..

Kalp atimini duyduktan sonra iki hafta sonra gel dedi gittim yine iki hafta sonra gel dedi .. Benim doktorum sık cagiriyor sanirim sonra ikili test icin cagirip ayda 1e donecegiz ..
Kalp atımını duyduktan sonraki 2. Hafta neye baktı mesela ?

Suan riskli.donemde olundugu icin cagiriyor 2 hafta yada haftada bir kalp atisi durabilir dusuk yasanabilir diye ilk haftalar hep boyledir. caninizi skmayin. bi sure sonra aydabir cagiracak.

Canım bende yıllarca ablamla internetten alışveriş yaptık gerçekten çok güzel çok beğenerek kullanıyorduk malzemeleri hediyeleride oluyor gayet kaliteli
Ama ben sonradan cilt doktoruna gittim ve orda bana önerilen bitkisel makyaj malzemelerini kullanmaya başladım halada kullaniyorum hic bir tane sivilcem olmadı simdikindende cok memnunum

Canım mutlaka iyi bir endokrine görünmen gerekiyor kan veriyorsun değerlerine göre ilacın dozu artiriliyor.. Şimdiden mutlaka gidip bu muayene olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…