2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar komşum sagolsun bir kase çorba getirmiş çorba soğanlı ben soğan yiyemiyorum biliyor eşimi düşünmüş çorba da farklı bir ot kullanmış galiba mutfağa giremiyorum çok kokuyor midem alt üst oldu acaba çağırsam abla ben kötü oldum çorbayı alır misin desem ayıp olur mu ? Su içmeye bile gidemiyorum

Ayip olur canim ya dök yada saklama kabina bosalt balkona koy iceriyide havalandir ..
Gecende bana komsum bir sey getirdi o kadar agir koyuyordu ki dedigin gibi mutfaga giremedim saklama kabina koydum kokusu gitti sonrada buzluga attim ..

geri verme bencede ayıp olur en azından kapalı bir kutuya koyabilsen buzdolabına koysan mutfağıda havalandır. ne güzel bugün iyiyim diyordun tüh ya.. benim komşular bilmiyor gözüm korktu valla her memleketten var bizde bilmediğim şeyler getirirler bide

Ayip olur canim ya dök yada saklama kabina bosalt balkona koy iceriyide havalandir ..
Gecende bana komsum bir sey getirdi o kadar agir koyuyordu ki dedigin gibi mutfaga giremedim saklama kabina koydum kokusu gitti sonrada buzluga attim ..

yok yok kızlar öyle bole değil mutfağın önünden geçemiyorum ki dokeyim aslında komşum biliyor soğan hassasiyetimi. Eşimi beklicem artık 5 te gelicek

Kahvalti 1 su brdgi sekerli süt
1 yumurta veya 1 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek
1 ymk kasigi pekmez
1 adet meyve veya domates
Ara öğün: 1 adet meyve
Ögle: 2 3 köfte büyüklüğünde et veya 1 tabak kuru baklagil yemegi
1 porsiyon pilav veya makarna
1 kase yogurt 1 dilim ekmek 1 porsiyon meyve
Ara öğün : 1 bardak süt veya sütlü kek veya muhallebi sutlac
Aksam yemeği: corba( tarhana mercimek sebze yayla ) etli sebze yemeği mevsim salata ( bol limonlu) 1 dilim ekmek 1 porsiyon meyve
Gece : 1 bardak süt veya yogurt

nazah35
Canim liste bu

SAOL CANM

Ben adiyamanliyim suan bingoldeyim çok uzak olmasa da yemek tadlari çok farklı komsularin yemekleri bana ağır geliyor eşim batılı zaten o hiç yiyemiyor.

yok yok kızlar öyle bole değil mutfağın önünden geçemiyorum ki dokeyim aslında komşum biliyor soğan hassasiyetimi. Eşimi beklicem artık 5 te gelicek
komşun iyilik yapmak istemiş belli ki ama ters olmuş işte dayanamazsan oda kapılarını kapa

meraba canım kilolu musun acaba böyle liste vermişler benim biraz fazla kilom var ilerleyen aylarda diyetisyene gideyim diyorum

Merhabalar herkese,
Taşınma süreçlerimiz olduğundan uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum fakat birşey yazamamıştım. Bu süreçte minnakımızın kalp atışlarını da duyduk, umarım duymayanlar da bir an önce bu anı yaşarlar. Herkese sağlık ve en öenmlisi stressiz zamanlar diliyorum bu süreçte

Izmirli arkadaslar size bir sorum olacak menemen nasil bir yer yasanilir mi orada .. Birde doktor sıkıntısı cekermiyim Izmirli cok kisi var sanirim bana yardimci olirsaniz sevinirim ..
Alpi canım yazanlar oldu mu pek okuyamadım ama Menemen, İzmir merkeze İzban ile 40-45 dakika araba ile en fazla 25-30 dakika uzaklıkta biryer ve son zamanlarda iyice geliştiği için yaşanması konusunda sıkıntı çekilecek biryer değil, şuan nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Menemen'de zorlanacağını düşünmüyorum. Hastane konusunda da son zamanlarda hem birkaç yakınımın tercihi olarak hemde faklı kişilerden Sada Hastanesini çok duyuyorum. Ve memnun kalmayanına da rastlamadım. Ama dilersen İzmir merkezdeki hastaneleri de tercih edebilirsin mesafe fazla değil çünkü. Sormak istediklerin olursa yardımcı olmaya çalışırım

Canım Yves Rocher var bitkisel ürünler satıyor bi araştır istersen
Yves rocher çok iyi özelikle maskarasi hiç rahatsız etmiyor batma olayı yok LR diye bi marka var onların da parfümleri iyi normalde parfüm sıkınca nefes alamazsınız bi süre bunlar öyle değil nemlendirici ürünleri de gUzel ben özellikle gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bebek ürünlerini almak istiyorum kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar

Bence kesinlikle nazar oluyor karsimizdqkinin içinden ne geçtiğini bilmiyoruz herkes maalesef iyi niyetli değil ben is yerimde bi kaç kişiye söyledim durumumu bilsin diye onlarında zaten gözünden en az benim kadar mutluluk akiyordu ama yinede 3 ay beklemek lazım bebek biraz daha buyur olumsuz birsey olacaksa takdirm ilk gebeliğim ikizdi üstelik spontane şekilde öğrenir öğrenmez herkese söyledik is yerinde duyduğum bi söz kız nasıl yaptın çabuk söyle ikisi bi aradan çıkacak ne şanslısin ve benim ertesi gün kanamam oldu bebeğimin biri gitti 1 hafta sonrada diğeri

komşun iyilik yapmak istemiş belli ki ama ters olmuş işte dayanamazsan oda kapılarını kapa

meraba canım kilolu musun acaba böyle liste vermişler benim biraz fazla kilom var ilerleyen aylarda diyetisyene gideyim diyorum
Hayir canim boyuma gore zayifim

Bugun gittik ve keseyi gorduk sukur, 5+6dayim normalde ama ciktida 6+2 ve 21mm yazıyor.Haftaya da kalp atısları icin cagırdı.
Darısı bana bi ben kaldım sanırım bebeğimi henüz görmedim bile dr um ayrı ayrı görmek istemedi benim için de iyi oldu aslında kalp atışı stresi ayrı yaşamak istemedim dediği tarihten de 3 gün geç aldım randevuyu aralığın ilk haftası bende Bebeğimi gorucem nasip se

Teşekkür ederim tavsiyelerin için..LR yi duymuştum bende.

İnşallah sen de hayırlısıyla gorursun ve duyarsın canım

bebişin 3 gün önde o zaman maşallah canım
Sagolasın canım

Yok cnm bende varim daha keseyi bile gormedim. 18 gun sonra ilk ultrasonum. Bekliyorum sabırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…