- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
Bu arada baya bi mesaj okudum bazılarına cevap yazdım. Son olarak bugün doktora gittik nihayetttt kalp atışını duyduk pıt pıt. Sayısını sordum söylemedi doktorum. Kırıldım biraz. Hamilelerle konuşmanı yasaklıyorum dedi banaSesi de bi 5 sn falan dinletip hemencecik kapattı. Bende dayanamadım ağladım neden sayısını söylemiyorsunuz diye. Adamın şaşkın suratı hala gözümün önünde. Kalp atışı sayısı her zman değişebilir dedi ama sayısını söylemedi.
Ama Allahtan sesini duyduk 3 hafta sonraya randevu verdi.. Beklemelerdeyiz yine
Geçen senede benim çevremde acayip bir bereket oldu ben özlemle beklerken... Bu sene kimseden haberim yok henüz bende pek dillendirmiyorum şuanKızlar masallah çevrem deki herkes hamile bereketli bir sonbahar mevsimindeyiz. Benle birlikte en yakın 8 kişiyiz hamile :) ve aralarında en çok sıkıntıli geçen benim. Gün sayıyorum geçsin diye. .
ben gitmezdim biz de yeni yılda izin kullanıp araba yolculuğu yapacaktık vazgeçtik mola versek bile yorulacağım büyük ihtimalle o yüzden 4-5 aylık olunca o zaman gideriz diye karar verdik.Arkadaşlar bisey sormak istiyorum. Bi araligin ilk haftası izne gidecektik memlekte kendi arabamizla 10 12 saat foktora sordum sorun olmaz dedi ama benm icim.rahat etmiyor okdr tedavi stresten sonra bebegim kendiliginden oldu riske atmak istemiyorum esimde gidelim yavas gideriz diyor sizce ne yapmalıyım daha kalp atisini bile duymadik
biz de göremedik kalp atışını haftaya tekrar gideceğim kontrole zamanı geldiğinde biz de duyacağız kalbimizi ferah tutalımBen dinleyemedim de ... Bende bi hevesle gittim sonuçta incindim. 3 hafta sonra gel dedi banada..
Birde uzun süre sustu dikkatli dikkatli bakti ve ben ekranda kalp atisini goremedim. Daha sonra nabzimin epey yukseldigini farkettim cok korktum eşim görmüş attığını
İnşallah canımbiz de göremedik kalp atışını haftaya tekrar gideceğim kontrole zamanı geldiğinde biz de duyacağız kalbimizi ferah tutalım
Uzaklik yakinlik olarak degilde yasanilir bir yer mi diye merak ettim cigli aliaga ve menemen seceneklerimiz havasi kotu diye aliagayi sildik geriye ikisi kaldi ..Canım ben Çeşme de oturuyorum. bi Bostanlı Karşıyaka Mavişehir değil ama gelişen bi yer. Çiğliye yakın biz Altınoluk a giderken geçiyoruz ordan. Karşıyaka ya trafikte 30dk falan. ayrıca izban da var daha ne olsun :)
ben de öyleyimGüzel haftasonları olsun güzel anne adayları
Bır haftadır geceleri cok uyanıyorum sebepsiz yere sonrada daha uyuyamıyorum benim gibi böyle bişey yaşayan var mı ?
Orada sada hastanesi var. Birkaç tanıdığım izmir merkezden gidiyorlar doktordan memnun oldukları için. Kendim şahsen bilmiyorum amaIzmirli arkadaslar size bir sorum olacak menemen nasil bir yer yasanilir mi orada .. Birde doktor sıkıntısı cekermiyim Izmirli cok kisi var sanirim bana yardimci olirsaniz sevinirim ..
Yaptır bence canım benimde içim rahat değil bi süre sonra tekrar yaptırıcam tehlikeli birşeymiş sonuçtaBenimde 3,51 çıktı tekrar başka bi doktora sorup gerekirse tekrarlatsam mı?
Bizim de 4 mm ben de 5+3 mü ama ultrason da 4+1 görünüyor.Kızlar kese gorundugunde kc mm di sizde 4+5 im 0,42cm bende 4,20mm yani
Evet bende duydum onu şule imiş doktorun adi cok iyi bir doktormus :) Arastirinca gordum .. Tesekkur ederimOrada sada hastanesi var. Birkaç tanıdığım izmir merkezden gidiyorlar doktordan memnun oldukları için. Kendim şahsen bilmiyorum ama
Masallah canım aynı zamanlarda kalmısız haftaya kalp atıso duyulur mu acabaBizim de 4 mm ben de 5+3 mü ama ultrason da 4+1 görünüyor.
Bana doktor 2 hafta sonra dedi doktorum uzak yaşadığım yere garanti olsun istedi sanırımMasallah canım aynı zamanlarda kalmısız haftaya kalp atıso duyulur mu acaba
bucadan canım umur yensel doktorum sen nerdensinKızlarrr merhabalarrr..
Nerelerdensiniz? Doktorunuz kim acaba?
niye öyle yapmış ki ya.. bu beklemeler olmasa iyi hiç gecmicek gibi geliyorBu arada baya bi mesaj okudum bazılarına cevap yazdım. Son olarak bugün doktora gittik nihayetttt kalp atışını duyduk pıt pıt. Sayısını sordum söylemedi doktorum. Kırıldım biraz. Hamilelerle konuşmanı yasaklıyorum dedi banaSesi de bi 5 sn falan dinletip hemencecik kapattı. Bende dayanamadım ağladım neden sayısını söylemiyorsunuz diye. Adamın şaşkın suratı hala gözümün önünde. Kalp atışı sayısı her zman değişebilir dedi ama sayısını söylemedi.
Ama Allahtan sesini duyduk 3 hafta sonraya randevu verdi.. Beklemelerdeyiz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?