2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada baya bi mesaj okudum bazılarına cevap yazdım. Son olarak bugün doktora gittik nihayetttt kalp atışını duyduk pıt pıt. Sayısını sordum söylemedi doktorum. Kırıldım biraz. Hamilelerle konuşmanı yasaklıyorum dedi bana Sesi de bi 5 sn falan dinletip hemencecik kapattı. Bende dayanamadım ağladım neden sayısını söylemiyorsunuz diye. Adamın şaşkın suratı hala gözümün önünde. Kalp atışı sayısı her zman değişebilir dedi ama sayısını söylemedi.
Ama Allahtan sesini duyduk 3 hafta sonraya randevu verdi.. Beklemelerdeyiz yine

Ben dinleyemedim de ... Bende bi hevesle gittim sonuçta incindim. 3 hafta sonra gel dedi banada..
Birde uzun süre sustu dikkatli dikkatli bakti ve ben ekranda kalp atisini goremedim. Daha sonra nabzimin epey yukseldigini farkettim cok korktum eşim görmüş attığını

Kızlar masallah çevrem deki herkes hamile bereketli bir sonbahar mevsimindeyiz. Benle birlikte en yakın 8 kişiyiz hamile :) ve aralarında en çok sıkıntıli geçen benim. Gün sayıyorum geçsin diye. .
Geçen senede benim çevremde acayip bir bereket oldu ben özlemle beklerken... Bu sene kimseden haberim yok henüz bende pek dillendirmiyorum şuan

ben gitmezdim biz de yeni yılda izin kullanıp araba yolculuğu yapacaktık vazgeçtik mola versek bile yorulacağım büyük ihtimalle o yüzden 4-5 aylık olunca o zaman gideriz diye karar verdik.

biz de göremedik kalp atışını haftaya tekrar gideceğim kontrole zamanı geldiğinde biz de duyacağız kalbimizi ferah tutalım

kelebek19 ben 1 saatlik yola annemlere 3 hafta gitmedim. Ben pişmanlık duyacağim birşey yapmak istemiyorum. 3-4 ay bittikten sonra gidilebilir diye dusunuyorum ve sure fazla uzun geldi bana kış üstelik.. daha dün aksam misafirlige gitme konusunda esimle kavga yaptik gittik ama icimde sikinti oldu hep neyseki bugun doktor sorun yok dedi. Yine de siz bilirsinz tabi

Uzaklik yakinlik olarak degilde yasanilir bir yer mi diye merak ettim cigli aliaga ve menemen seceneklerimiz havasi kotu diye aliagayi sildik geriye ikisi kaldi ..
Bakalim artik kismette hangisi varsa

Izmirli arkadaslar size bir sorum olacak menemen nasil bir yer yasanilir mi orada .. Birde doktor sıkıntısı cekermiyim Izmirli cok kisi var sanirim bana yardimci olirsaniz sevinirim ..
Orada sada hastanesi var. Birkaç tanıdığım izmir merkezden gidiyorlar doktordan memnun oldukları için. Kendim şahsen bilmiyorum ama

Orada sada hastanesi var. Birkaç tanıdığım izmir merkezden gidiyorlar doktordan memnun oldukları için. Kendim şahsen bilmiyorum ama
Evet bende duydum onu şule imiş doktorun adi cok iyi bir doktormus :) Arastirinca gordum .. Tesekkur ederim

Kızlar ben çok kötü olmaya başladım sürekli afedersiniz ama acı köpüklü bi su çıkartıyorum normal mi

niye öyle yapmış ki ya.. bu beklemeler olmasa iyi hiç gecmicek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…