2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bendede belirti yoktu göğüs hassasiyeti dışında canim merak etme duyarsın hayırlısıyla

Izmirli arkadaslar size bir sorum olacak menemen nasil bir yer yasanilir mi orada .. Birde doktor sıkıntısı cekermiyim Izmirli cok kisi var sanirim bana yardimci olirsaniz sevinirim ..

Meraba canim hersey yolunda ama doktorum dinletmedi. Gorduk bebisi buyumus masallah kalb atisinida gorduk yine
Her doktor dinletmiyor zaten canim bazisi zararli diyor biraz daha buyusun öyle dinlersin diyor .. Bende dinletirken kameraya alalim dedim heyecandan tutulduk kaldik ikincisinde de dinletmez bi daha derken yine dinletti kaydedemedik
Sonra dinletir sanada yeter ki kalp atimi olsun

Banada kalp atımı dinletilmedi zararli diye neden ki? Gordum sadece.

Daha dün köye gittik kuzuları sevdim yumurtalari topladım bak şimdi tedirgin oldum hayırlısı inşallah bişey olmaz haftaya kadar beklicem mecbur ondan sonra özele gidicem İnşallah iyi bir doktora denk gelirim bu sefer ya

Çok geçmiş olsun inşallah, hangi ilacı verdi doktorunuz? Bulantılarım dayanılamayacak boyutlara ulaştı hiçbişey yiyememekten kilo veriyorum haftalardır =( Doktor kontrolüme iki hafta var daha huf =((
Bende kilo kaybı yaşıyorum zofer diye bir ilaç cnm.baya güçlü araştırdım da bir sıkıntısı olan olmamış kullanan çok

Kızlar merhaba dün kanamam oldu yazmıştım Allah'tan devamı gelmedi bu sabah da doktora gittik çok şükür iyi hiçbir sorun yok dedi doktor kalp atışını da dinletti. Yerleşme kanaması olabilir dedi ama stres yok dedi stres bebeğin düşmanın dedi size de tavsiyem rahat olun belirti olup olmamasina da takılmayın mutlu huzurlu günler

Q,obikeUOTE="umudumol1907, post: 49032687, member: 753073"]Kızlar merhaba dün kanamam oldu yazmıştım Allah'tan devamı gelmedi bu sabah da doktora gittik çok şükür iyi hiçbir sorun yok dedi doktor kalp atışını da dinletti. Yerleşme kanaması olabilir dedi ama stres yok dedi stres bebeğin düşmanın dedi size de tavsiyem rahat olun belirti olup olmamasina da takılmayın mutlu huzurlu günler[/QUOTE]
Iyi olmanıza sevindim.Stres yapmamak elimizde değil galiba, heleki kayıpları olanlar için benim gibi.H.içi iğnemi sağlık ocağında koldan yaptırdım. Bugün h.sonu olduğu için kendim yaptım gobegimden, zorlandım biraz, o bile bi stres.

Lekelenmen devam ediyormu cnm senin hala. Benim 1 haftadir bitmeyen kahverengi lekelerim var hatta iki defa kirmizi kan geldi. Progestan kullaniyorum bakalm

Poff bendede o lekeler devam ediyor cnm 1 hafta olcak nerdeyse hatta iki kez kirmizi kan geldi çok sinir birsey

Izmirli arkadaslar size bir sorum olacak menemen nasil bir yer yasanilir mi orada .. Birde doktor sıkıntısı cekermiyim Izmirli cok kisi var sanirim bana yardimci olirsaniz sevinirim ..
canim izmirliyim ama menenmen nasil bilmiyorum. insana en guzel doğduğu yaşadığı yer. belki daha cok yardimci olabilecek arkadaşlar vardır. bize uzak kalıyor. ama doktor seçeneği daha azdır diye düşünüyorum

Canim ben merkezdeyim..menemende yanilmiyorsam karsiyaka tarafinda otarafta hareketli diye biliyorum..metro ulasim kolay sanirim

Lekelenmen devam ediyormu cnm senin hala. Benim 1 haftadir bitmeyen kahverengi lekelerim var hatta iki defa kirmizi kan geldi. Progestan kullaniyorum bakalm
Arada oluyor arada olmuyor canim. Doktorum rahimde kanama yok yerlesmedendir diyor. Ama benim oyle cok kahve yada kirmizi degil. Açik kahve geldi cogunlukla birde gecende pembe+kahve karisik akinti geldi

Bence 1 ay sonra testi tekrar yaptır, değerler normal çıkarsa için rahatlar hem.
Benim 3.5 çıkınca kanda başka değerlere bakıldı anti tpo değerim en fazla 35 olması gerekirken 193 çıktı, kesin hasta değilim ama yatkınlığım varmış zaten öncesinde de hipotroid bulguları vardı aile hikayesi de iyi değil tüm kadınlar troid hastası, o yüzden bunlar ilaca başlamak için yeterli oldu. ama her ay test tekrar yapılacak değerim düşerse ilacı kesebilirmiş öyle de takip edebilirmiş, yani şuanlık ilacı kullanıp gelecek ayki değerimi bekliyoruz.

Bende kilo kaybı yaşıyorum zofer diye bir ilaç cnm.baya güçlü araştırdım da bir sıkıntısı olan olmamış kullanan çok
Teşekkür ederim canım. bugün çok kötüleyince doktorumla görüştüm o da bu ilacı ve emedur önerdi, aldık ikisini de biraz rahatlsr gibi oldum en azından boğazımdan yemek geçti çok şükür. İnşallah bulantı namına bişey kalmaz en kısa sürede çok fena yaa hayattan soğuttu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…