2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar, hepinize sağlık ve kolaylık diliyorum.

Benim gebeliğim malesef sol tüpüme yerlemiş yani dış gebelik. Kanamam var, şu an en büyük arzumuz gebeliğin kendiliğinden sonlanması. Eğer büyümeye devam ederse iç kanamam olabilir ve hayatımı riske atabilirmiş. Bu durumda ameliyatla tüpün alınması gerekebilir. İnsan çok üzülüyor ama malesef elden gelen hiçbir şey yok.

İyi dileklerde bulunursanız, benim için dua ederseniz sevinirim. Hepinize sağlıkla evladınızı kucağınıza almanız nasip olur umarım.

Güzel haftasonları olsun güzel anne adayları
Bır haftadır geceleri cok uyanıyorum sebepsiz yere sonrada daha uyuyamıyorum benim gibi böyle bişey yaşayan var mı ?
Ben de öyleyim gece uyanıyorum sonra uyuyamıyorum

Canım Allah yardimcin olsun inşallah tüpüne zarar vermeden kürtaja gerek kalmadan sonlanır.. herşeyin hayırlı Allahtan doğupta ölmeyeceğinindr garantisi yok. Allah yardimcin olsun

Canım geçmiş olsun, umarım ameliyata ya da metotreksat ilacına ihtiyacın kalmaz. Hayırlısıyla dilediğine, yavruna en kısa zamanda kavuşursun inşallah

Allah yardımcın olsun, geçmiş olsun. Dualarım seninle.insallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın.

Galiba senin evde besledigin hayvan.var ondan dolayi degilmi yoksa yapmak gerekiyormu
Ben herhangi bir hayvn beslemedim beslemiyorumda ama doktorum ben istemeden verdi tahlil tek hayvanlardan değil dedi iyi yıkanmamış maruldan çiğköfteden olabilir dedi

Rabbim yardımcın olsun en kolay şekilde atlatmak nasip olur inş rabbim sabır versin

Evde beslediğim hayvan yok. Ama psikolojik olarak et ve yumurta yemek istememeye başladım bulantida değil daha once bakilmadigi icin cok kafama takmıştım.. bence herkes baktırmalı
Aa bende gidersem yaptiriyim o zaman ozellikle yumurta yiyemiyorum agzima koydugum gibi bulanti basliyo

Ben herhangi bir hayvn beslemedim beslemiyorumda ama doktorum ben istemeden verdi tahlil tek hayvanlardan değil dedi iyi yıkanmamış maruldan çiğköfteden olabilir dedi
Anladim canim oysaki cigkofte cok severim normalde hergun olsa yok demem ama zararli oldugu icin hamilelikte hic yemedim henüz

Kızlar mrb nasılsınız Nazoo53 kramer allah herşeyin hayırlısını versin inşallah her şerde bilmediğimiz bir hayır gizlidir Amine Busra çok sevindim kuzu gözün aydın olsun. book thief doktordan gelince muhakkak yaz bende senin gibiyim ama endişe etmiyorum sıfır belirti bende şu aralar ama telaş yapma kendini de hırpalama cnm

Çok tesekkur ederim canım :)
Gözün aydın canım hayırlı olsun
rabbim gönlüne ferahlık versin umarım kendiliğinden sonlanır rabbim sabır versin..

Muayeneden çıktım. Çok şükür gördük kesemi 10 mm. İdrara sıkışık değildim ve karından yaptık, aleti koyar koymaz gözüktü neyseki çünkü çok kalbim çarpıyordu :) 5 haftayla uyumlu kesemiz :) Rüya gibi geliyor. Haftaya yolk sac ve kalbi görmeye gidicez.

Anladim canim oysaki cigkofte cok severim normalde hergun olsa yok demem ama zararli oldugu icin hamilelikte hic yemedim henüz
Sağlık ocağı yapmıyomuş bi lgg bide lgm olarak yapılıyo lgg daha önce geçirdiğini lgm de şuan olup olmadığını gösteriyodu sanırım yanlış bilmiyosam bende severim ama bende yemiyorum aslında çiğ et yok ama yinede ne kadar sağlıklı bilemiyoruz oldukca organik düzenli beslenmek lazım ama nerde sağlıksız şey varsa insanın canı onu çekiyor

Hayırlı olsun canım

kramer umarim gebeligin kendiliginden sonlanir .. Ama tüpün alinsa bile sakin korkma tek tüple hamile kalan cok insan var .. Allahtan gelene raziyiz yeter ki daha kötüsü olmasin sana zarar gelmesin hersey yine olur ..
Dualarim seninle ..

Cok sallanmadan sık molalarla gidersen birsey olmaz .. Uzun sure ayni pozisyonda kalma ve aklina kötü birsey getirme yavas yavas gidersiniz .. He bana sorarsan 12. hafta tamamlanmadan mecbur degilsen gitmemek cunku bende senin gibi zor buldum ve bisey olursa kendimi suclarim hep .. Biz planlari erteledik 12. Haftayi bekliyoruz ..

Canim ne soylenir..cok uzuldum..rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.acil sifalar dilerim..en kisa zamanda saglikli evlat nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…