- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
ilk öğrendğimde devlete gittim. ilk 2 testimi devlette yaptırdım. ama farklı bir ultrason cihazını görünmek için(doktorun odasındaki hariç )yaklaşık olarak 3.5 saat sıra bekledim. ertesi günde özele gittim. ve artık hep özele gidicemKizlar sizler ozelemi yoksa devletemi gidiyorsunuz? Şahsen ben devletten hiç memnun kalmadım şifa bulmaya diye gidiyorsun kanser olarak geri dönecek insan. Ufak tefek şeyler için olabilir ama bidaha gitmemeye calisicam..
Yurt dışında dogdum büyüdüm 4 aydır turkiyede yaşıyorum ve gerçekten hiç bir bilgim yok ne yapacağımı bilmiyorum biraz sordum soruşturdum herkes ozele git dedi sizler nereye gidiyorsunuz biraz bilgilendirirseniz sevinirim ya
gerçi o zamana kadar çalışabilecek miyim o da belli değil Allah yardımcımız olsun tüm çalışanlar.. keşke eski yerimden çıkmasaydım diyorum en azından 1 yılım olcaktı orda bir ay ücretsiz izin kullanırdım bir dahada rahat ederdim.. buraya gireli dün bir ay oldu dahacocuk sebebıyle cıkıyosun canım etmek zorunda. bakabılıcek kımsen yoksa napıcaksın kı. ben de aynı gerekceyle ıznımı kullandıktan sonra ayrılıcam ısten. dogum ıznı paramı alırım en azından
gerçi o zamana kadar çalışabilecek miyim o da belli değil Allah yardımcımız olsun tüm çalışanlar.. keşke eski yerimden çıkmasaydım diyorum en azından 1 yılım olcaktı orda bir ay ücretsiz izin kullanırdım bir dahada rahat ederdim.. buraya gireli dün bir ay oldu daha
ilk öğrendğimde devlete gittim. ilk 2 testimi devlette yaptırdım. ama farklı bir ultrason cihazını görünmek için(doktorun odasındaki hariç )yaklaşık olarak 3.5 saat sıra bekledim. ertesi günde özele gittim. ve artık hep özele gidicem
ilk öğrendğimde devlete gittim. ilk 2 testimi devlette yaptırdım. ama farklı bir ultrason cihazını görünmek için(doktorun odasındaki hariç )yaklaşık olarak 3.5 saat sıra bekledim. ertesi günde özele gittim. ve artık hep özele gidicem
bende öyle istiyorum neden heba edeyimki paramıÖzelde çalışan kızlar bir arkadaşım Doğum iznini kullanıp sonra ücretsiz izin hakkını kullandı 6 aydı sonra devam etmedi zaten sizin hakkınızı yiyorlar sigorta primleriniz eksik yatırıyorlar farklı maaş sistemi falan bence kesinlikle Doğum izni hakkınızı kullanın bebişlere bişeyler yaparsınız o parayla
Özelde çalışan kızlar bir arkadaşım Doğum iznini kullanıp sonra ücretsiz izin hakkını kullandı 6 aydı sonra devam etmedi zaten sizin hakkınızı yiyorlar sigorta primleriniz eksik yatırıyorlar farklı maaş sistemi falan bence kesinlikle Doğum izni hakkınızı kullanın bebişlere bişeyler yaparsınız o parayla
ıhlamurun zararlı olduğunu hiç duymadım doğrusu asıl tehlikeli olanlar yeşil çay çünkü zaten idrar söktürücü özelliği var.. herkes farklı şeyler söylüyor bende şaşkınım ama ben çay bile içmeme kararı aldım zaten kansızlık sıkıntım var ileride iyice artmasın
benim direk hepsi hesabıma yatıyor ama sigortam asgariden yatıyor,yüzyüzede baktıgımız için şikayet edemiyoruz malesefaynen oyle almam gerekenın yarısından bıle azını alıcam maalesef ve bunun ıcınden ıznımın bıtmesını beklıycez. o zaman sızde elden alıyosunuz gerı kalanını degıl mı? ıns yıne elden vermeye devam ederler. hakkımız yenıyo ama bu duzenı denetleyen bı sıstem maalesef yok
benim şuan primimde eksik işten de çıkamıyorum işsizlik maaşı için bilmiyorum ne olacak.. Allah yardımcımız olsunbız de ucretsız ızın hakkımız olmasına ragmen kullandırtmıyolar kı canım max 1 ay kullanabıldı bır arkadas. en azından ısten cıkartın benı derım ıssızlık maası alırım. sonucta cıkıcam ısten zaten er ya da gec.
bankadan yatan rakam sgkda nasıl görünmüyor çok ilginç hiç mi incelemeye girmiyorlarbenim direk hepsi hesabıma yatıyor ama sigortam asgariden yatıyor,yüzyüzede baktıgımız için şikayet edemiyoruz malesef
benim şuan primimde eksik işten de çıkamıyorum işsizlik maaşı için bilmiyorum ne olacak.. Allah yardımcımız olsun
cunku iş yerine baglı bir maaş hesabımız yok iş yerinden bagımsız hesabıma yatıyorbankadan yatan rakam sgkda nasıl görünmüyor çok ilginç hiç mi incelemeye girmiyorlar
bankadan yatan rakam sgkda nasıl görünmüyor çok ilginç hiç mi incelemeye girmiyorlar
işsizlik maaşı alabilmek için en son çalıştıgın iş yerinden kesintisiz 120 gün sgk priminin yatmış olması gerekiyor,dogum izninden daha mantıklı geliyor bana işsizlik maaşı 10 ay yatıyor total de 1080 gün sigorta priminiz yatmıssaişsizlik maaşı ıcın 6 ay calısıyo olman lazım dıye bılıyorum canım. zaten dogum ıznı hakkına kada calısırsan ıssızlık maası almaya da hak kazanıyosun
Ben heyet raporu aldım ccnm. .gitmiyorum işe . .tup bebek olunca kimse sesini çıkartamadı.. müdürüm ffln sen yeterki iyi ol fln diyorlar..Ayy kızlar nolucak bu halimiz benim hiç okula gidesim yok midem fena okul soğuk hiç kalkasın yok zaten bu hafta doğru düzgün bişey yapamadım okulda aşı,öğretmenler günü vs. bugün tam performans gitmeliyim ama kalkamıyorum bile yataktan
toplam günüm şuan 480 aynı işyerinde de 120 gün şartı var tam denk geliyor yani 600 gün olupta 6 ay işsizlik alabilmem içinişsizlik maaşı alabilmek için en son çalıştıgın iş yerinden kesintisiz 120 gün sgk priminin yatmış olması gerekiyor,dogum izninden daha mantıklı geliyor bana işsizlik maaşı 10 ay yatıyor total de 1080 gün sigorta priminiz yatmıssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?