2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilk öğrendğimde devlete gittim. ilk 2 testimi devlette yaptırdım. ama farklı bir ultrason cihazını görünmek için(doktorun odasındaki hariç )yaklaşık olarak 3.5 saat sıra bekledim. ertesi günde özele gittim. ve artık hep özele gidicem

gerçi o zamana kadar çalışabilecek miyim o da belli değil Allah yardımcımız olsun tüm çalışanlar.. keşke eski yerimden çıkmasaydım diyorum en azından 1 yılım olcaktı orda bir ay ücretsiz izin kullanırdım bir dahada rahat ederdim.. buraya gireli dün bir ay oldu daha

Ayy kızlar nolucak bu halimiz benim hiç okula gidesim yok midem fena okul soğuk hiç kalkasın yok zaten bu hafta doğru düzgün bişey yapamadım okulda aşı,öğretmenler günü vs. bugün tam performans gitmeliyim ama kalkamıyorum bile yataktan

bılemezdın kı canım ne zaman hamıle kalıcagını. her ıste vardır bır hayır.

Özelde çalışan kızlar bir arkadaşım Doğum iznini kullanıp sonra ücretsiz izin hakkını kullandı 6 aydı sonra devam etmedi zaten sizin hakkınızı yiyorlar sigorta primleriniz eksik yatırıyorlar farklı maaş sistemi falan bence kesinlikle Doğum izni hakkınızı kullanın bebişlere bişeyler yaparsınız o parayla

Bertilda bende dün acile devlete gittim
1. eşimi içeri almadılar
2. kapının önünde bekle diye çıkıştılar (içerisi boş)
3. illa vajinal bakıyorlar
4. ultrasonda zahmet edip ekranı bana çevirip göstermedi ben sordukça cevap verdi
5. kalp atışı var mı dediğimde evet var yoksa sen kalbini dinlemeye mi geldin dedi, bende cevap olarak iğnemi gösterdim.

sonuç ilişki yasak bol su iç dinlen progestan 100 mg yazdı(ben zaten sabah akşam 200 mg günde 400 mg alıyorum)
iğnemide kendi doktorum haftada 3 dedi devlette haftada bir yaptır 3 önermiyoruz dedi.
velhasıl iğne konusunda kafamı karıştırdığıyla kaldılar..

amacım devlet hastanesini kötülemek değil evet çok yoğun ve doktorlar artık bıkmış belli. ama insanlıklarınıda kaybetmiş bir çoğu. devlette iyi bir doktor bulursanız ona devam edin. ama malesef bende özele gidiyorum

Bertilda bende dün acile devlete gittim
1. eşimi içeri almadılar
2. kapının önünde bekle diye çıkıştılar (içerisi boş)
3. illa vajinal bakıyorlar
4. ultrasonda zahmet edip ekranı bana çevirip göstermedi ben sordukça cevap verdi
5. kalp atışı var mı dediğimde evet var yoksa sen kalbini dinlemeye mi geldin dedi, bende cevap olarak iğnemi gösterdim.

sonuç ilişki yasak bol su iç dinlen progestan 100 mg yazdı(ben zaten sabah akşam 200 mg günde 400 mg alıyorum)
iğnemide kendi doktorum haftada 3 dedi devlette haftada bir yaptır 3 önermiyoruz dedi.
velhasıl iğne konusunda kafamı karıştırdığıyla kaldılar..

amacım devlet hastanesini kötülemek değil evet çok yoğun ve doktorlar artık bıkmış belli. ama insanlıklarınıda kaybetmiş bir çoğu. devlette iyi bir doktor bulursanız ona devam edin. ama malesef bende özele gidiyorum

bende öyle istiyorum neden heba edeyimki paramı

bız de ucretsız ızın hakkımız olmasına ragmen kullandırtmıyolar kı canım max 1 ay kullanabıldı bır arkadas. en azından ısten cıkartın benı derım ıssızlık maası alırım. sonucta cıkıcam ısten zaten er ya da gec.

Kızlar bosverin bitki çaylarını hiç içmeyin . .doktor ne bilsin hangi bitkinin faydasını zararını . .aktarlara sakın güvenmeyin . .saçma sapan elinde ne varsa dolduruyor satış olsun diye . .gebelikte içmeyin normal çayı bile azaltın derim

benim direk hepsi hesabıma yatıyor ama sigortam asgariden yatıyor,yüzyüzede baktıgımız için şikayet edemiyoruz malesef

benim şuan primimde eksik işten de çıkamıyorum işsizlik maaşı için bilmiyorum ne olacak.. Allah yardımcımız olsun

benim şuan primimde eksik işten de çıkamıyorum işsizlik maaşı için bilmiyorum ne olacak.. Allah yardımcımız olsun

işsizlik maaşı ıcın 6 ay calısıyo olman lazım dıye bılıyorum canım. zaten dogum ıznı hakkına kada calısırsan ıssızlık maası almaya da hak kazanıyosun

bankadan yatan rakam sgkda nasıl görünmüyor çok ilginç hiç mi incelemeye girmiyorlar

evet benım de aklıma takıldı o. çunku bıldıgım bankaya yatan tutarla sıgortaya yatar tutar aynı olmalı. iş yerleri de o kadar emın kı hıc bısey olmıyacagından gayet rahat takılıyolar demek kı

işsizlik maaşı ıcın 6 ay calısıyo olman lazım dıye bılıyorum canım. zaten dogum ıznı hakkına kada calısırsan ıssızlık maası almaya da hak kazanıyosun
işsizlik maaşı alabilmek için en son çalıştıgın iş yerinden kesintisiz 120 gün sgk priminin yatmış olması gerekiyor,dogum izninden daha mantıklı geliyor bana işsizlik maaşı 10 ay yatıyor total de 1080 gün sigorta priminiz yatmıssa

Ben heyet raporu aldım ccnm. .gitmiyorum işe . .tup bebek olunca kimse sesini çıkartamadı.. müdürüm ffln sen yeterki iyi ol fln diyorlar..
Evdeyim surekli bir depresyon halim var..sokağa eşim olmadan çıkamıyorum korkuyorum . basım dönüyor sürekli . .evde de yemek haric hiçbir is yapmiyorum yardımcı geliyor haftada . . yemek yaparken dahi zorlanıyorum kokulardan..bazı günler cnm hicbirsey yemek istemiyor tiksiniyorum bazı günlerde yiyorum ..bir değişkenlik söz konusu . .
Ama kendimi hiç beğenmiyorum . . depresyona girdim galiba.. tup bebek süreci beni cok yıprattı . .güçlü durmaya çalıştım hep tedavi boyunca . . cok kimseyle paylaşmadım hep içime attım . . zor süreçten sonra biranda hamilelik serüveni başladı hala inanasım gelmiyor korkularım geçmedi . .bu yüzden destek almayı düşünüyorum

toplam günüm şuan 480 aynı işyerinde de 120 gün şartı var tam denk geliyor yani 600 gün olupta 6 ay işsizlik alabilmem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…