Bildirim yapılan para uzerinden alırsın cnm yani devlet o kısmı yatırırkızlar aklıma bısı takıldı. sımdı bızım ısyerınde maaslarımız bankaya asgarı ucretten yatırılıyo gerı kalanı da elden alıyoruz ne yazıkkı. dogum ıznıne cıktıgımda devlet asgarı ucretten odenegımı yapıcak. bu durumda elden aldıgım parayı alabılcek mıyım acaba
benimde asgariden yatacak sanırımkızlar aklıma bısı takıldı. sımdı bızım ısyerınde maaslarımız bankaya asgarı ucretten yatırılıyo gerı kalanı da elden alıyoruz ne yazıkkı. dogum ıznıne cıktıgımda devlet asgarı ucretten odenegımı yapıcak. bu durumda elden aldıgım parayı alabılcek mıyım acaba
sıgorta prımım de asgarı maalesef bankaya yatanın brut halı. ama elden aldıgım ıs yerının ınsıyatıfınde olucak sanırım.elden aldıgın parayı alamazsın canım sigorta primin ne kadarsa onun 3 te 2 si yatar
Can'ım seni çok iyi anlıyorum bende pazartesi gitmiştim sadece keseyi görmüştü bu pazartesi tekrar gidicem ama doktorum bunların gayet normal olduğunu endişelenmemi söyledi içini ferah tutmaya çalış bende aklıma geldikçe düşüncelere dalıyorum ama kötü şeyler getirmek istemiyorum aklımaBugün doktora gittim. Keseyi gördü ama ne kalp atisi duydu nede bebegi gördü 10 gun sonra gel dedi. Gebesin dedi ama ya bebek yoksa kesede. 6 hafta 5 günlügum bugun moralim bozuldu heyecanla gittim
Bildirim yapılan para uzerinden alırsın cnm yani devlet o kısmı yatırır
ama sende kan pıhtılaşması var sanırım bende öyle bir durum yokken içersem bende sıkıntı yapar..yeşilçayın ve kivinin kan sulandırıcı özelliği oldugu için doktorum yeşil çayı önerdi bana ,cayı azalttım bende yarım cay bardağı ancak içiyorum kahvaltıda :)
benimde asgariden yatacak sanırım
ya neden böyle yapar bu iş verenler cok sinir oluyorum ya gercekten maaş neyse maaştan yatırsana sigorta priminide ,benimde öle malesef oyuzden dogum iznine ayrıldıgında eline gececek para az oluyor,bir de bildgm kadarıyla dogumdan snra toplu veriyorlar o parayısıgorta prımım de asgarı maalesef bankaya yatanın brut halı. ama elden aldıgım ıs yerının ınsıyatıfınde olucak sanırım.
sıgorta prımım de asgarı maalesef bankaya yatanın brut halı. ama elden aldıgım ıs yerının ınsıyatıfınde olucak sanırım.
tabı devletın ne kadar yatırıcagı bellı canım ama benım amacım elden yatanı da alabılmek iş yerınden. aynı sekılde yıne bana elden vermeye devam ederler mı acaba onu merak edıyorum :)
sgkda görünen brüt ücretin 2/3 ünü alabiliyoruz 112 günlük. benim normal maaşımda zaten yüksek değil pek 1520 alıyorum agi dahil.. ama tabiki bunu talep etme hakkımız var. ne yazıkki dediğin gibi pek yaptırımda yokhakkımızı yıyolar maalesef. sgk ya sıkayet etsem ne bı denetleme ne baska bısı yaptıkları var. daha oncekı ıs yerımı sıkayet etmıstım degısen hıc bısı olmamıstı. maalesef ozel de calısanları kımse korumuyo
ya neden böyle yapar bu iş verenler cok sinir oluyorum ya gercekten maaş neyse maaştan yatırsana sigorta priminide ,benimde öle malesef oyuzden dogum iznine ayrıldıgında eline gececek para az oluyor,bir de bildgm kadarıyla dogumdan snra toplu veriyorlar o parayı
inşallah kötü bişey olmaz. gönlünü ferah tut.Meraba kizlar agriya lekelenmede eşlik etmeye başladı. Pembe kahve arası akıntı şeklinde yarın doktora gideceğim.
sgkda görünen brüt ücretin 2/3 ünü alabiliyoruz 112 günlük. benim normal maaşımda zaten yüksek değil pek 1520 alıyorum agi dahil.. ama tabiki bunu talep etme hakkımız var. ne yazıkki dediğin gibi pek yaptırımda yokdava açıp çok uğraşmak lazım
Kızımda benim de öyle oldu maalesef. Asgari ücretten yatıyordu ve o miktar üzerinden aldım. Ama eşimin şirketi mesela aradaki farkı veriyor. Tamamen işyerinin vicdanına kalmış bir durumtabı devletın ne kadar yatırıcagı bellı canım ama benım amacım elden yatanı da alabılmek iş yerınden. aynı sekılde yıne bana elden vermeye devam ederler mı acaba onu merak edıyorum :)
kalbini ferah tut canım benimde arada gelip gidiyor göğüs hassasiyeti de bulantı ve yanmada aynı şekildegünaydın kızlar, benim belirtilerim azaldı sanki yabirkaç gündür midem eskisi kadar yanmıyor, veya eskisi kadar sıcak değil vücudum. sizlerin de böyle belirtileriniz azaldı mı? bir sorun var mıdır ki acaba yaa 7 Aralık'ta doktor randevum..
evet bende hesapladım. 753 tl fark oluyor benim. birde ben çalışamayacağım doğumdan sonra. ama yine de doğum izni hakkımı kullanıp sonra çıkış yaptırsammı diye düşünüyorum arada bir ay çalışırım belki sıkıntı yaşanır mı acaba.. tabi işyerimde kabul eder mi o da belli olmazaz once bı yazıda okudum asgarı ucretten maası yatanın elıne gecen para 4099 lıra oluyomus 112 gunluk
Kızımda benim de öyle oldu maalesef. Asgari ücretten yatıyordu ve o miktar üzerinden aldım. Ama eşimin şirketi mesela aradaki farkı veriyor. Tamamen işyerinin vicdanına kalmış bir durum
sağol canım akşam acile gittim vajinal kanama olmadığını söylediler ama bana göstermediler yarın kendi doktoruma geçeceğim..inşallah kötü bişey olmaz. gönlünü ferah tut.
evet bende hesapladım. 753 tl fark oluyor benim. birde ben çalışamayacağım doğumdan sonra. ama yine de doğum izni hakkımı kullanıp sonra çıkış yaptırsammı diye düşünüyorum arada bir ay çalışırım belki sıkıntı yaşanır mı acaba.. tabi işyerimde kabul eder mi o da belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?