2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben bitki çayı içme taraftarı değilim malesef canım zaten lekelenmelerim oluyor

faydaları cok guzelmıs de bana ıhlamurdan baska bıtkı cayı ıcmıyceksın denmıstı tup bebek merkezımden

günaydın kızlar gaz için günde bir fincan yeşil çay da içebilirsiniz,elma yiyin bol bol lifli oldugu için sindirimede yardımcı olur

aa banada doktorum ıhlamur içme dedi her doktor farklı bir şeyler söylüyor

evet ya ınsanın da kafası karısıyo. ben sadece normal cay ıcıyorum o da gunde bır max 2 bardak acık olucak sekılde. onun dısında baska bır cay ıcmedım henuz. gerek duymadıkca da dusunmuyorum ıcmeyı ozellıkle su 12. haftaya kadar.

Kızlarr bu gece rüyamda normal doğum yaptım. oğlum olmuş 55 cm :) 1 ay falan geçmiş üzerinden ama hala ismini koymamışız. arkadaşlarım geliyor bana tripliler nedense... farklı bir evde yaşıyoruz. çok güzeldi ama bebeğim. üstümü mü açık unuttum neyse artık. sabah 4ten beri uyuyamadım bi türlü. neydi bu böyle

Simdi doktorumla görüştüm benden hafif kanlı akıntı geliyordu peceteye doktorum normal dedi korkma bi sıkıntı yok gebeliğin tadını cıkar dedi ayrıca kullandığım ilacın yan etkisindede yazıor şu kan sulandırıcı iğnenin simdi okudum

neden şimdiden izin aldınız. sonrası nasıl olacak.raporlu musunuz yoksa. ben son iki haftaya kadar çalışmak istiyrum nasipse zten ondan sonra da yaz tatili olacak. benimde mide yanmama beyaz peynir ve domates iyi geliyor

kızlar aklıma bısı takıldı. sımdı bızım ısyerınde maaslarımız bankaya asgarı ucretten yatırılıyo gerı kalanı da elden alıyoruz ne yazıkkı. dogum ıznıne cıktıgımda devlet asgarı ucretten odenegımı yapıcak. bu durumda elden aldıgım parayı alabılcek mıyım acaba

Hayırlı cumalar arkadaşlar benimde bu hafta bulantılar cok arttî gece gündüz hep oluyor ama kusma yok gaz acayip cok var alttan üstten cok igrenc ya

Herkese Günaydın kızlar hayırlı cuma lar olsun sağlık ocağına gittim kaydimi yaptılar baya bilgilendirme falan sonra tam kan idrar hormon falan bakacak vitamin eksıklığı bilmem ne varmı diye bu da çıktı aradan iyi oldu

aa banada doktorum ıhlamur içme dedi her doktor farklı bir şeyler söylüyor
ıhlamurun zararlı olduğunu hiç duymadım doğrusu asıl tehlikeli olanlar yeşil çay çünkü zaten idrar söktürücü özelliği var.. herkes farklı şeyler söylüyor bende şaşkınım ama ben çay bile içmeme kararı aldım zaten kansızlık sıkıntım var ileride iyice artmasın

Su içmek çok önemli. Az su icince Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu oluyo.Ablam hamileliginde 2 kere oldu ondan biliyorum. Az su iciyodu.Az su ictigimde hemen idrarda yanma başlıyordu diyodu.Ben de çok içmeye çalışıyorum. Dr.um günde 2 buçuk 3 litre iç dedi.

yeşilçayın ve kivinin kan sulandırıcı özelliği oldugu için doktorum yeşil çayı önerdi bana ,cayı azalttım bende yarım cay bardağı ancak içiyorum kahvaltıda :)

elden aldıgın parayı alamazsın canım sigorta primin ne kadarsa onun 3 te 2 si yatar

ben aynı kıyafetlerimi giyiyorum hala. zayıfladım bile. herkesin bünyesi farklı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…