- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Cnm eşim uzakta farklı illerdeyiz iş dolayısıyla birazda ondan sanırımHayr olsun canim sikinti yapma kendine guzel seyler dusun ya musavvir tesbihat çek ben iki gundur cok rahatladim
Gözünaydın canım. Bize de dua edin, inşallah biz de duyarız o dünyanın en güzel sesini.Kızlar cok şükür duyduk tırtılımın kalp atışını :) 170 atıyor dedi doktor cok sukur kanamam da yok herşey yolunda :)
saç dökülmesi için e vitamini duydum ama tabii doktora sormak lazım onu da 4. ayda veriyorlar.Kızlar saçlarım çok dökülüyor ve birgün de yağlanıyor, ne önerirsiniz ?
ayvanın üzerine tuz döküp yiyordu biri kimi de ayran salatalık simit tuzlu çubuk kraker iyi gelmişCanım aynen bende okuldayım ve sabahları mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum. okuldaki yorgunlukla idare etmek çok zor. Tansiyonum düşüyor okulda. Seni çok iyi anlıyorum
gözünüz aydınKızlar cok şükür duyduk tırtılımın kalp atışını :) 170 atıyor dedi doktor cok sukur kanamam da yok herşey yolunda :)
İnşallah tamamen yok olur canim bende ikinci ignemi oldum epeyde yakiyor acitiyor haGeçen hafta ptesi kanamam oldu 2 günlük ped kadar dr prolütan yaptırdı kanama durdu ama o günden sonra günde 2-3 damla çok açık kahverengi akıntı geliyor geçtiğimiz ctesi de bi tane vuruldum.Kese flan gayet iyiydi kontrol etti.bakalım önümüzdeki cuma ne diyecek.yatıyorum sürekli..
gözünüz aydın çok sevindim. kızınız olacak sanki öyle hissettimkızlar bende gittim geldim duyduk miniğimin kap atışını cok sukur ,7 haftalık olmuşuz kalp atış hızı 160 dedi,bugun itibariylede kan sulandırıcı iğneye başlıyorum,darısı sizlerin başına
insallah canım..canım benimde kahverengi akıntım oluyor daha bugun kontrolümüz vardı doktor kanama sahası yok dedi çok şükür kalp atışımızıda duyduk, kafana takıp stres yapma, Allah'a emanet yavrularımız
Ben varım bir sorun olmuyor o pek 28.haftada vuruluyor iğne ama öncesinde kanaman olursa ozamanda vuruluyor ara ara tahlili oluyor pozitifmi negatifmi diyeKizlar aranizda kan uyusmazligi olan var mi bugun ogrendim kan uyusmazligi varmis bizde
Doktor oyle dedi zaten canim 7 ay da igne vurulcak dedi insallah bir sorun olmaz doktor ole soyleyince korktumCnm benim Bi yakınımda vardı ama 7 aylıkken mı ne iğne vuruyorlarmış sapa sağlam Bi kızı oldu :)
geçmiş olsun kuzum..insallah bir an once geçer su lekelenmelerimiz.bende cuma gidicem dr.yazalim ne diyecek bakalim.bana ped kadar dolu degilse hicbiseye gerek yok dedi ama.Ben varım 1 haftadır böyle.. prolutan iğne verdi dr 2 kere ..hala devam cuma gitcz bakalım ne diyecek
Benimde tsh hormonum bundan 2 yıl kadar önce de yüksekti şimdide 4.2 de 4.3 sınır dedi doktorum ben bir ilaç kullanmıyorum üst sınıra yakınsın ama ilaca gerek yok demişti doktorumSağol canım inşallah. Benim tsh 8.36 çıkmıştı. 25 mg eurotex kullaniyorum.yanlış yazmış olabilirim ilaç ismini, öyle biseydi.2 bucugun altinda olması gerekiyomus hamilelerde tsh.
İlk cocukta bir sorun olmuyormus ikinci de olabilrmisBen varım bir sorun olmuyor o pek 28.haftada vuruluyor iğne ama öncesinde kanaman olursa ozamanda vuruluyor ara ara tahlili oluyor pozitifmi negatifmi diye
Senin devam ediyor mu ne kadar sürdüİnşallah tamamen yok olur canim bende ikinci ignemi oldum epeyde yakiyor acitiyor ha
Ben bugun test verdim onun icin bizdede pihtilasma var .. Sonucu almadim daha ama ..Doktor oyle dedi zaten canim 7 ay da igne vurulcak dedi insallah bir sorun olmaz doktor ole soyleyince korktum
Saolasın inş geçer bir an öncegeçmiş olsun kuzum..insallah bir an once geçer su lekelenmelerimiz.bende cuma gidicem dr.yazalim ne diyecek bakalim.bana ped kadar dolu degilse hicbiseye gerek yok dedi ama.
Şimdilik yok canim gecen pazartesiden itibaren birkac gun arayla azar azar geldi en son cuma geceside gorunce cumartesi gittim doktora. Kese etrafinda kanama yoktu. Birde ikinci kese yada kan pihtisi dedigi vardi o kaybolmustu bu gittigimde.. korkma dedi ama onlem olsun diye igne yaptirdi herhaldeSenin devam ediyor mu ne kadar sürdü
Aynısını yapıyorum bir de kokulara öğürüyorumKızlar benım sabahları hiç bulantım Yk ama okuldan eve gelince baş dönmesi bulantım oluyor kusacak kadar değil sanki arabada tutmuş gibi oluyorum bogazıma diziliyor yediklerim sanki benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?