Benim de aktif bulantım yok ama kokulara öğürüyorum ağzımın tadı Yok çok açım ama hiçbirşey yiyesim de Yok ve aynı şekilde uyku modundayımKızlar benim çok fena bulantılarım başladı bugün çok fenayım isteksizim hiçbirşey yapasım yok hiçbirşey yiyesim yok çok zor eve gidip uyuyasım var sürekli
zorlada olsa yemelisin yemediğin zaman daha cok bulanıyor ,boş bırakmamaya calış mideni,mandalina elma muz ye bol bol iyi gelir inşKızlar benim çok fena bulantılarım başladı bugün çok fenayım isteksizim hiçbirşey yapasım yok hiçbirşey yiyesim yok çok zor eve gidip uyuyasım var sürekli
ayy sanırım öyleydi. ama senin içine ne doğuyor. ben ilk duyduğum andan beri erkek olacakmış gibi hissediyorum. ama ilk çocuğumun kız olmasını isterim açıkçası. büyünce arkadaş gibi sırdaş gibi. annenin dert ortağı5 haftadan beri var . Bu arada kalp atışı 140 üstü olunca kız mydi
Gözünaydın canım, darısı başımıza. .kızlar bende gittim geldim duyduk miniğimin kap atışını cok sukur ,7 haftalık olmuşuz kalp atış hızı 160 dedi,bugun itibariylede kan sulandırıcı iğneye başlıyorum,darısı sizlerin başına
Maşallah güzel haberler versin herkes, senin de Gözünaydın canım.Gittim canim hersey yolunda cok şükür
benimkisi de aynı. ama hala doldurmadım. nasıl kalemle yazacağımı düşünmekten bir sürü zaman geçti 9 haftalık olduk. :) :)Bu da hamilelik günlüğüm
nerden aldınız kızlar bu günlüğü?benimkisi de aynı. ama hala doldurmadım. nasıl kalemle yazacağımı düşünmekten bir sürü zaman geçti 9 haftalık olduk. :) :)
gözün aydınnnnGittim canim hersey yolunda cok şükür
D&Rdan aldım bennerden aldınız kızlar bu günlüğü?
saol canımD&Rdan aldım ben
Gittim canim hersey yolunda cok şükür
Bende öyle düsündüm canım artık öyle yaparım sağolOrdan çıkan sonucu doktoruna götürürsün eksik olanları söyler canım sana özelde yaptırırsın kalanları ufak tefek eksik vardır zaten
Gittim canim hersey yolunda cok şükür
Canım aynen bende okuldayım ve sabahları mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum. okuldaki yorgunlukla idare etmek çok zor. Tansiyonum düşüyor okulda. Seni çok iyi anlıyorumİyi akşamlar kızlar
Benim bulantılarım baya arttı hamileligimden okulda kimseye bahsetmedim çok zorlanıyorum
Açım ama yiyemiyorum aksam yaptığım yemeği yiyemedim
Canım aynen bende okuldayım ve sabahları mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum. okuldaki yorgunlukla idare etmek çok zor. Tansiyonum düşüyor okulda. Seni çok iyi anlıyorum
Ben de başlamadım:) daha doğrusu düşük riskim oldu geçen hafta dedim kalbini duyayım öyle yazcm inş:)benimkisi de aynı. ama hala doldurmadım. nasıl kalemle yazacağımı düşünmekten bir sürü zaman geçti 9 haftalık olduk. :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?