Allah yardimiz olsun o zaman fighting
fighting ne demek?Allah kolaylık versin canlar fighthinggggg
Canım korefanı arkadaşım vardı ondan kaptım galiba yapabilirsin evet (gaza gelmek gibi)fighting ne demek?
valla bende ıyıyım gecen sene muhendıslıkten gırmıstım bu sene formasyon alıyorum ogretmenlıkten hazırlanıyorum cografya gelısım psıkolojısı program gelıstırme ve rehberlık bıttı tarıhın yarısındayım alana hıc bakmadım alana nasıl calısmak gerekır sen nasıl calısmıstın gecen sene?yok gec kalmadın daha baslamayan cok ınsan var kı bu sene bi cok kısıde calısmıyor mulakat durumunda dolayıOoootolin nasılsın hayırlı olsun.bende ozel sektore geri dondum bu sene tabiki tekrar denicem kpssyi bu calisma temposunda alana agirlik vermis oluyorum bos anlarimda cog mat tarih egitim allah ne verdiyse calismak zorundayim.sen nasilsin ne durumdasin bitirdigin ders oldu mu biraz gec kalmis hissediyoum kendimi
Ewet formasyin alman iyi olmus canım.calismak zorundayim artik gec kaldigimi hissediyorum ama burda diger hocalar var takilirsam hemen anlatcak hocalarim var cog tarih mat sagolsunlar.alanda konular taze degilse iyice ski calisman lazım kimya nankor istisnalari unutmamak pratik cozmek lazimvalla bende ıyıyım gecen sene muhendıslıkten gırmıstım bu sene formasyon alıyorum ogretmenlıkten hazırlanıyorum cografya gelısım psıkolojısı program gelıstırme ve rehberlık bıttı tarıhın yarısındayım alana hıc bakmadım alana nasıl calısmak gerekır sen nasıl calısmıstın gecen sene?yok gec kalmadın daha baslamayan cok ınsan var kı bu sene bi cok kısıde calısmıyor mulakat durumunda dolayı
Konu anlatım olarak pegem tavsiye ederimiyi çalışmalar, öğretmenlik miydi bölüm acaba? Şu günlerde eğitim seti araştırıyorum almak için ama hangi yayını almalıyım karar veremedim? Siz ne kullanıyorsunuz?
Yargı akademinin kitaplarıyla çalıştım ben hep, murat yayınlarının tarihi Türkçesi çok iyi ama matematiği basit. Tek bir yayın alma bence parça parça aliyi çalışmalar, öğretmenlik miydi bölüm acaba? Şu günlerde eğitim seti araştırıyorum almak için ama hangi yayını almalıyım karar veremedim? Siz ne kullanıyorsunuz?
burdayım canım geldımmm ben tablo nasıl yapılıyor bılmıyorum sen bılıyorsan veya bılen bır arkadas varsa konuyu ona devredeyımmmTolincim napsak bi tablo falan ne yapsak bilemedim
ıhtıyac yada pegem en ıyılerı bunlar egıtımdeiyi çalışmalar, öğretmenlik miydi bölüm acaba? Şu günlerde eğitim seti araştırıyorum almak için ama hangi yayını almalıyım karar veremedim? Siz ne kullanıyorsunuz?
burdayım canım geldımmm ben tablo nasıl yapılıyor bılmıyorum sen bılıyorsan veya bılen bır arkadas varsa konuyu ona devredeyımmmTolincim napsak bi tablo falan ne yapsak bilemedim
ıhtıyac yada pegem en ıyılerı bunlar egıtımdeiyi çalışmalar, öğretmenlik miydi bölüm acaba? Şu günlerde eğitim seti araştırıyorum almak için ama hangi yayını almalıyım karar veremedim? Siz ne kullanıyorsunuz?