- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
- Konu Sahibi Alya_sura88
-
Günaydın canım ben sabırsızlıkla bat bekliyorum sen nasılsın:)
Bende iyiyim çok şükür bugün elektrikler baya bi gitti oturdum puzzle başına saatlerce oyalandimmŞimdi yürüyüşten geldim canlarrrr, birazdan ev temizlemece sonrasında kereviz saplı(kocam hiç beğenmedi) taze naneli şehriye çorbası içeceğim. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz batı yaklaşan başka hamiş adayı var mı?
Süper ilerleyebildin mi benim puzzle da en zor bölüm kaldı hala duruyor. Ben aöf de adalet okuyorum ve iki dersim kaldı onlara çalışmaya başlayacağım iki ders için üniversite harcı ödemeyeyim artık bitsin de kurtulayım . Arkadaşlarla dışarı çıktık eşimle eski kırkbeşlikler çalan bir akşamdı. Şimdi de evi süpürmeyi bitirdim dinlenmece:)Bende iyiyim çok şükür bugün elektrikler baya bi gitti oturdum puzzle başına saatlerce oyalandimm
Hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyoruz4 gün kaldı kızlar şuan varsa var yoksa yok hersey belli aslında. :)) ağrı basladı bakalım neyin ağrısı ilerleyen günlerde anlarız ben bu arada işten ev evden iş rutin. Cok değişik birşey ile ilgilenemedim kitaba baslamıştım arada onu okuyorum falan..
Buna ilerlemek denirse evet ilerledim canım biraz zor bir puzzle almışımSüper ilerleyebildin mi benim puzzle da en zor bölüm kaldı hala duruyor. Ben aöf de adalet okuyorum ve iki dersim kaldı onlara çalışmaya başlayacağım iki ders için üniversite harcı ödemeyeyim artık bitsin de kurtulayım . Arkadaşlarla dışarı çıktık eşimle eski kırkbeşlikler çalan bir akşamdı. Şimdi de evi süpürmeyi bitirdim dinlenmece:)
İyi tatiller cnmBuna ilerlemek denirse evet ilerledim canım biraz zor bir puzzle almışımbende kpss başvurusu yaptım mayısta ona gircem inşallah birde bu hafta sonu memlekete gideceğiz 2 günlük inşallah değişiklik olacak özlemiştim çok :)
Teşekkür ederim canımİyi tatiller cnmKPSS tek yıl da girmiyorum ben. Başarılar şimdiden
Kaç gün kaldı belirtin var mı cnmm? Hadi inşallahhh burası güzel haberle dolsunBende bu aydan ümitliyim hadi İNŞALLAH
Kaç gün kaldı belirtin var mı cnmm? Hadi inşallahhh burası güzel
Geçtiğimiz hafta aşırı derecede 3 gün bel arısı çektim canım bu arada kasıklarıma arı olyo ara ara adet ağrısı gibi blmyrum acaba bebeğim glckmİ bana 10 gün kaldı
1 hafta var var canım inşallah dua et banaKaç gün kaldı belirtin var mı cnmm? Hadi inşallahhh burası güzel haberle dolsun
Merhaba cnm var mı belirtin ? Güzel haber veriyor musun bize bakalımİyii olmaya calısıyorum cnm güneş yakıyo ama gölgede soğuk hala. Nisanı mayısı hasretle bekliyorum valla içimiz ısınsın.
Merhaba canım, güzel haber veremiyorum. Test negatif. Bugun bat gunum. Nisan ayı ümidim artık cnm. Sizlerden güzel haber bekliyorumMerhaba cnm var mı belirtin ? Güzel haber veriyor musun bize bakalım
Ben de nisan ayını bekliyorum yalnız değilsin cnm moral bozmak yokMerhaba canım, güzel haber veremiyorum. Test negatif. Bugun bat gunum. Nisan ayı ümidim artık cnm. Sizlerden güzel haber bekliyorum
Geldmi kırmzlar canımMerhaba canım, güzel haber veremiyorum. Test negatif. Bugun bat gunum. Nisan ayı ümidim artık cnm. Sizlerden güzel haber bekliyorum
Evet bu sefer azıcık üzüldüm hemen toparladım moral bozmaya hiç gelmiyor bu işler kızlar güçlü olmamız lazımmmBen de nisan ayını bekliyorum yalnız değilsin cnm moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?