• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 nisan-mayıs ayında gebe kalmak isteyenler

Alya_sura88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
5.327
11.768
248
herkese merhaba, gebe kalmaya çalışırken dış baskılar ve meraklıları aforoz edip kafamıza takmadan . Bu süreçte neler yapıyoruz , Nasıl verimli vakit geçiriyoruz romantik bir yürüyüş güzel bir film veya yemek bu gibi öneriler beslenme tavsiyeleri ve bu süreçteki deneyimleri paylaşalım batlarımızı beraber bekleyelim.sorunlu da olsa vücudunuz burada akışına bırakın bu süreci
Not: stres yaratanlar buraya yazmasınlar

Canm bende varım mart tutmadı nisan ümidim canm ben dua okucam sen peki birsey yapyrmusin sogan kurunu icemyorum o yuzden tek carem dua canm :)

Canm bende varım mart tutmadı nisan ümidim canm ben dua okucam sen peki birsey yapyrmusin sogan kurunu icemyorum o yuzden tek carem dua canm :)
Ben bu konuyu herşeyi akışına bıraktığım için açtım. Bilimsel olarak iki sene normal yoldan denenmeli zaten. Sürekli vücudumu dinleyip stres yapanlardan olmamaya karar verdim. Allah a kaldıysa işimiz zaten Zaman'ı gelince olacaktır.;)

Şubat marta katıldım ardından mart nisan... Sıra nisan mayıs :) bakalım nezamana kadar devam edicez hayırlısı :KK49:

Şubat marta katıldım ardından mart nisan... Sıra nisan mayıs :) bakalım nezamana kadar devam edicez hayırlısı :KK49:
Merhaba Can'ım ben açıkçası stres olmadan gebe kalmaya çalışanlar buraya takılsın diye konu açtım. Mutlu olalım vakti gelince olacaktır . Güzel beslenenlim. Kısa yürüyüşler hafif sporlar yapalım . Bu ay da olmadı şu ay da olmadı diye yazanlardan olmayalım

Merhaba Can'ım ben açıkçası stres olmadan gebe kalmaya çalışanlar buraya takılsın diye konu açtım. Mutlu olalım vakti gelince olacaktır . Güzel beslenenlim. Kısa yürüyüşler hafif sporlar yapalım . Bu ay da olmadı şu ay da olmadı diye yazanlardan olmayalım
Aynen canm tam da o ayımdayım. Akışına bıraktım herşey Allahtan. 2güne adet olurum. Sonrasında bu ay ovulasyon testini bile yapmayı düşünmüyorum. Sadece 3.günü gidip prolaktine baktırıcam düşmüş mü diye. İlaç kullanıyorum çünkü. Dr a bile görünmeden sadece tahlile gidicem. Sonrası Allah kerim..

Kesinlikle katılıyorum bende mayıs ayında 1 senelik evli olmuş olacağım bebiş istiyoruz ama olmuyo 7 gündür hasta olamadım kasıklarıma bıçak gibi bişey batıyor sanki. Herkes hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zamanda hepimizin olur

Aynen canm tam da o ayımdayım. Akışına bıraktım herşey Allahtan. 2güne adet olurum. Sonrasında bu ay ovulasyon testini bile yapmayı düşünmüyorum. Sadece 3.günü gidip prolaktine baktırıcam düşmüş mü diye. İlaç kullanıyorum çünkü. Dr a bile görünmeden sadece tahlile gidicem. Sonrası Allah kerim..
Sağlık açısından yapman gerekenleri yap doktoruna görün ama bunu stres sebebi yapıp buraya yazma hiç. Elinden geleni yaparken günün her anı gebelik düşünme kitap oku sinemaya git yeni yemek tarifleri dene kendine güzel bir kahve yap hatta eşine de yapabilirsin. Stresimizi eşimize yansıttık da ne oldu. Burada forumlara dert yandık da noldu. Kaliteli bir sohbetimizi olsun burada.

Elimizden geleni yapıp bekleme sürecinde birbirimize güzel öneriler de bulunalım keyifli bir bekleyiş olsun istiyorum

Kesinlikle katılıyorum bende mayıs ayında 1 senelik evli olmuş olacağım bebiş istiyoruz ama olmuyo 7 gündür hasta olamadım kasıklarıma bıçak gibi bişey batıyor sanki. Herkes hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zamanda hepimizin olur
Hakkı'nda hayırlısı olsun cnm gerekli kontrolleri doktoruna yaptırmışsındır zaten. Stres olmadan gebe kalmayı bekleyelim birlikte.

Ben hemen hemen hiç yumurta yemeden üç sene evlilik geçirdim yaklaşık 1.5 senedir yumurta yiyorum. Sabah kendime üşensem de kahvaltı hazırlıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Ser de biraz tembellik var hala master tezime başlamadım. Kitap okuyorum dizi izliyorum . Şu sıralar da kendimi Mutlu etmeye şımartmaya çalışıyorum.

Ev hanımı olanlar günlük kendinizi nasıl oyalıyorsunuz? Ben evlendiğimden beri yalnız takılıyorum sayılır. Eşim ayın 15 günü iş seyahatinde nerdeyse. Ailemin yanına geliyorum ama oda biyere kadar. Evim merkezden uzak. Çıkayım gezip tozayım diyebileceğim pek ortam yok. Tek olunca yemek bile yapmak zor geliyor. Hele bu kış çok sıkıcı geçti. Bari bahar gelsin de az cam kapı açayım diyorum. Eşim olduğunda da yine evde vakit geçiriyoruz araba falan olmayınca çıkamıyoruz pek. Allahtan huzurumuz yerinde. Ama işte insan hayatının monotonluğundan çıkmak istiyor bunalıyor bazen..

Tv de derya Baykal'ın programında ay ay bebek masajı ya da Bebek ile beş on dk birebir ilgi ile alakalı konu işlediler bazen onları izliyorum ileri de işime yarayacak diye. Motivasyon da oluyor pozitif düşünce oluyor. Ama sakın nasılsa gebe kalınca giyerim diye büyük beden kıyafet almayın çünkü ben aldığım büyük beden daha doğrusu bir iki beden büyük kıyafetleri layıkıyla doldurdum kilo aldım. Benim yaptığımı yapmayın . Bazen indirim de beden olmuyor aman bir beden büyük diye sakin almayın

Ev hanımı olanlar günlük kendinizi nasıl oyalıyorsunuz? Ben evlendiğimden beri yalnız takılıyorum sayılır. Eşim ayın 15 günü iş seyahatinde nerdeyse. Ailemin yanına geliyorum ama oda biyere kadar. Evim merkezden uzak. Çıkayım gezip tozayım diyebileceğim pek ortam yok. Tek olunca yemek bile yapmak zor geliyor. Hele bu kış çok sıkıcı geçti. Bari bahar gelsin de az cam kapı açayım diyorum. Eşim olduğunda da yine evde vakit geçiriyoruz araba falan olmayınca çıkamıyoruz pek. Allahtan huzurumuz yerinde. Ama işte insan hayatının monotonluğundan çıkmak istiyor bunalıyor bazen..
Ev de spor yap canım müzik dinle. Sen çıkamıyorsan kahveye ya da öğle yemeğine arkadaşını davet et dedikodu yapın kaynana çekiştirin iyi gelir

Hem burada günlük sohbetinizi yapabilir bilgilerinizi paylaşabilirsiniz ama adet sonrası gün aşırı denemelere de devam edebilirsiniz bunu da ödev gibi değil sevgililik günlerinizdeki gibi masum planlar ile yapabilirsiniz. Ben bu ay öyle yapacağım

Merhaba canım buraya da böyle güzel konu açmışsın bende geldim hemen benim bat 22 mart ama eşimle hiç bebek hakkında konuşmuyorum, günlük işlerimi yaşantımı aynen devam ettiriyorum çocuk işini Rabbime bıraktım bekliyorum :KK16:

Merhaba canım buraya da böyle güzel konu açmışsın bende geldim hemen benim bat 22 mart ama eşimle hiç bebek hakkında konuşmuyorum, günlük işlerimi yaşantımı aynen devam ettiriyorum çocuk işini Rabbime bıraktım bekliyorum :KK16:
Hoşgeldin cnm.Harika yapıyorsun bence . Ben bazen Bebek konusunu açıyorum tutamıyorum çenemi ☺️ Ama en doğrusu senin yaptığın.

Back
X