• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 nisan anneleri

nurcihan60

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
89
11
8
35
Merhabalar erkek bebeğim var bir hafta önce 4 ay aşılarımızı olduk D vit ek olarak bide 8250 geldiği için 8 damla demir verdiler sadece emdiği için yavaş yavaş yeni tatlara şeftali armut yoğurt verebilirsin dediler gelişim olarak artık yavaş yavaş dönmeye başladı oyuncaklara hafiften uzanıyor tuttuğunu direk ağzına götürüyor bide elleri sürekli ağzında babası sakallarıyla gıdıklarsa gülüyo ama normalde çok gülen ses çıkaran bir bebek değil sağı solu acayip inceliyor yatmayı sevmiyor sürekli kucakta oyun halısında biraz oyuncaklara uzanıp sıkılınca alın beni der gibi çırpınıyor camdan balkondan arabaları takip ediyo nesne takibi var tv hiç açmıyoruz evde uyuyana kadar dediğim gibi sadece ses çıkaran agulayan bir bebek değil sizce nasıl normal mi sizinkiler nasıl acaba

Bende nisanda dogum yaptim premature bebek suan 8100 gr 65 cm kız bebek ismi Ecrinnur bebeginiz gayet iyi bence

Allah bağışlasın sizin kızınızıda...Bizimkide şuan 8500 tek kafamıza takılan agulayan çok ses çıkaran bi bebek olmaması sanki allah evlatlarımızı bize bağışlasın kimseyi evladı ile sınamasın inşallah

Bende nisanda dogum yaptim premature bebek suan 8100 gr 65 cm kız bebek ismi Ecrinnur bebeginiz gayet iyi bence
Maşallah size kaç haftalık doğdu bebeğiniz bizde erken doğduk 6.800 gramiz kolo alamıyoruz sürekli kusuyoruz 3 saatte en fazla 50 cc içiyor ne yapacağımı bilmiyorum yardim lütfen çok iştahsız halsiz

Bende 2017 nisan annesiyim ben hem çalışıyorum hem ek gıdaya geçtim mama vermiyorum bu aylarda ek gıdayı öğün olarak veriyor musunuz benim bebeğim de 8700 boy 73 cm

Maşallah size kaç haftalık doğdu bebeğiniz bizde erken doğduk 6.800 gramiz kolo alamıyoruz sürekli kusuyoruz 3 saatte en fazla 50 cc içiyor ne yapacağımı bilmiyorum yardim lütfen çok iştahsız halsiz
Cnn net yoktu yeni gordum mesajı 34 haftalik 2490 gr 48 cm doğdu 31 gün kuvezde kaldı suan sağlık problemi yok şükür bnm kizim da pek yemiyo anne sütü aliyo sürekli memede suan 10 kilo 70 cm kilo çok önemli değil önemli olan sağlıklı olması bence inşallah hepimiz sağlıkla huzurla buyuturuz yavrularimizi

Merhaba bende nisan annesiyim masallah bebeklerinize. 6.ayda ek gidaya gectik. Hastalandigindam bi haftadir anne sütünden baska bisey almiyo bizimkisi de, iyilesince istahi açılır inşallah diye dua ediyorum

Kızlar merhaba . Bende nisan annesiyim ek gida almayan meme emmeyen bir oglum var . Napacagim bilmiyorum

Hanımlar merhaba, kızımı doğurduktan sonra hiç bakmamışım buralara. Şimdi yine hamileyim, sizlerde durum nedir?

Back