2017 kpss çalışma günlüğüm

Hasatvakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
2.545
5.234
Merhabalar, herkesin bir kpss takip günlüğü var diye ben de kendime gün gün yazmak için konu açtım :)) Hukuk mezunuyum mezun olalı bir yıl olacak. Halihazirda mülakatını beklediğim bir sınav var. O arada boş durmamak adına kpss hakimlik allah ne verdiyse çalışıyorum :KK48: sınavlara calisali nerdeyse bir yil olacak. Hamileyim ve tüm gün evdeyim bunu değerlendirmek istiyorum. Bir kez başladığım için devamını getirmeden bırakmak istemiyorum. Her gün kaç saat çalıştığımı burda yazıp kendimi motive edeceğim. Isteyenler katılabilir illa kpss olması gerekmez başka sınavlara çalışanlar da yazabilirler :KK25:

Bugun 5 saate yakin calistim yarin da ins. Bu kadar calisabilirim.

Uzatmalari oynuyorum aslinda nerdeyse 1 yildir araliksiz calisiyorum bir tek sinavdan sonra 1 hafta kadar dinlendim ondan sonra tekrar basladim. Allah yardimcimiz olsun.

Aslinda ders calismayi seviyorum usanmadim ama iste insan emeklerinin karsiligini alabilecek miyim diye dusunuyor :KK43:

Kotu bir ruya gordum simdi konusmadigim bir arkadasim bana kazik atmaya calisiyordu beni sevmeyen mutlulugumu istemeyenlere inat basarmak istiyorum abla.

Iyiyim ablam sen nasilsin ben de konu acip calismalarimi buraya yazayim dedim sende durumlar nasil
2017 kpss ye mi gireceksin canım?
ben de canım iyiyim yavaş yavaş ilerliyorum memlekete gideceğim annemin yanına kısmetse bir teizliğini falan yapayım canım aklım onda kaldı bir hafta fala kalacağım yanına..

Kotu bir ruya gordum simdi konusmadigim bir arkadasim bana kazik atmaya calisiyordu beni sevmeyen mutlulugumu istemeyenlere inat basarmak istiyorum abla.
bence canım benim sen bu azimle başaracaksın kuzum..hiç kötü insanları düşünmemek lazım benim de ooo başarılı olamadığım için sevinen yüzüme karşı sevinenler oldu ne kadar üzülmüştüm..

2017 kpss ye mi gireceksin canım?
ben de canım iyiyim yavaş yavaş ilerliyorum memlekete gideceğim annemin yanına kısmetse bir teizliğini falan yapayım canım aklım onda kaldı bir hafta fala kalacağım yanına..

bence canım benim sen bu azimle başaracaksın kuzum..hiç kötü insanları düşünmemek lazım benim de ooo başarılı olamadığım için sevinen yüzüme karşı sevinenler oldu ne kadar üzülmüştüm..
Evet abla aralik sinavindan sonra da calismaya devam ettim zaten mulakatin garantisi yok bir kere basladim devamini getirmem lazim. Aslinda kotu insanlari dusunmuyordum bu gece ruyama girdi nedense... sen de basaracaksin ablacim insallah... iyiki dersler var yoksa sıkıntıdan patlardim. Kimse kalmamis etrafta derdini anlatacagin herkes açık arama peşinde..

Evet abla aralik sinavindan sonra da calismaya devam ettim zaten mulakatin garantisi yok bir kere basladim devamini getirmem lazim. Aslinda kotu insanlari dusunmuyordum bu gece ruyama girdi nedense... sen de basaracaksin ablacim insallah... iyiki dersler var yoksa sıkıntıdan patlardim. Kimse kalmamis etrafta derdini anlatacagin herkes açık arama peşinde..
aynen ben de kazık yediğim arkadaşlarımı ara ara rüyamda görüyorum o zaman çok canım acıyor verdiğim değeri falan düşündükçe kendime kızıyorum..
seneler geçti ama rüyalarıma girmeleri geçmedi

aynen ben de kazık yediğim arkadaşlarımı ara ara rüyamda görüyorum o zaman çok canım acıyor verdiğim değeri falan düşündükçe kendime kızıyorum..
seneler geçti ama rüyalarıma girmeleri geçmedi
Insallah herkesi utandiracagiz abla...

Merhabalar, herkesin bir kpss takip günlüğü var diye ben de kendime gün gün yazmak için konu açtım :)) Hukuk mezunuyum mezun olalı bir yıl olacak. Halihazirda mülakatını beklediğim bir sınav var. O arada boş durmamak adına kpss hakimlik allah ne verdiyse çalışıyorum :KK48: sınavlara calisali nerdeyse bir yil olacak. Hamileyim ve tüm gün evdeyim bunu değerlendirmek istiyorum. Bir kez başladığım için devamını getirmeden bırakmak istemiyorum. Her gün kaç saat çalıştığımı burda yazıp kendimi motive edeceğim. Isteyenler katılabilir illa kpss olması gerekmez başka sınavlara çalışanlar da yazabilirler :KK25:

Oy MAŞALLAH bebisler ha :* ALLAH sağlıkla kucağına almayi nasib etsin.
Isteyen herkese nasib etsin.
Insan hakkıyla calisti mi Rabbim yardım eder.

Evet gecen hafta yeni bir kitap aldim hakimlik icin cozmeye basladim gayet guzel ilerliyorum allaha sükür bulantim yok biraz uyku halim var. Kpss icin cografya bakacağım biraz lys kitaplarimdan. Insallah bunlara gerek kalmaz da mülakati gecerim. Her gün en az 5 saat calisiyorum.

Benim icin bugün yolun sonuydu
Allah liseden beri calismamin karsiligini nihayet verdi rabbime sükürler olsun bekletmedigi için.
Calisan herkesin emeginin karsiligini versin insallah.
Calisan arkadaslara basarilar hepiniz muvaffak olun.
Mune Mune abla konumu kapatabilir misin?
Çok tesekkür ederim.

Benim icin bugün yolun sonuydu
Allah liseden beri calismamin karsiligini nihayet verdi rabbime sükürler olsun bekletmedigi için.
Calisan herkesin emeginin karsiligini versin insallah.
Calisan arkadaslara basarilar hepiniz muvaffak olun.
Mune Mune abla konumu kapatabilir misin?
Çok tesekkür ederim.
geçmiş olsun , inşallah bundan sonra da tüm emeklerinin karşılığını görebilirsin canım :dua:

X