2017 İZMİR BURUN ESTETİĞİ DOKTOR ÖNERİLERİ (YAPTİRMİS KİSİLERDEN)

dryang99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
2
1
1
25
Merhaba hanımlar ben bu sene Ocak ayında burun ameliyatı olmak istiyorum İzmir'de yaşıyorum ve doktor önerilerine ihtiyacım var bu siteden de fayladanmak istedim bilgileriniz tecrübeleriniz varsa paylaşabilir misiniz :)
(Yaptıran arkadaşlar varsa burunlarinin resimlerini de yollarlarsa çok mutlu olurum )

Merhaba..ben 11 ekim de ekol hastanesin de dr.fatih uygur a ameliyat oldum. Eğrilik vardı burnumda ve nefes problemim çoktu. Cok rahat bir operasyondu. Ilk geceyi atlattiktan sonra kolaydı hersey... simi ise rahat nefes aliyorum. Fakat burun ucum cok odemli. Masaj da yapiyorum ama yine durum ayni. Burun ucu sisligi diye konu actim.orada fotolarım mevcut. Doktorunda ınstagramda yaptığı burunlar var. Eğrilik ise tam olarak kaybolmadı. Hafiften var. Meşhur 6.ay ı bekliyorum. Pek çok burun estetiklinin derdi zaten bu bekleme süresi.. sana çok kolay gelsin. Halis ünlü nün de methini duymaya başladım. Iyi araştır. Kolay gelsin çok..

Evet ben de Halis ünlü ve Fatih beyi araştırıyorum şuanda ama burnumda küçüklükten bir kaza sonucu nefes almada problem var o yüzden bir kbb uzmanına yaptırmak istiyorum Halis ünlü ye kayiyorum normal olarak .Çok teşekkür ederim önerin için :)

Üye
Yeni
Kızlarrr lütfen yardım edin. Ameliyata karar verdim. Doktora bir türlü karar veremiyırum. Sorunum rahat nefes alabilnek ve doğalllll bşr burun. Cenk melikoğlu halis ünlü arasında kaldım. Ama forumları okudukça,insanlardan tavsiye aldıkça kafam karman çorman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…