Bebek Beslenmesi 2017 haziran bebekleri ek gidaya basliyor;)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar kagittan cektigim fotolari yukleyemiyorum hata olustu diyor
Boyutu mu buyuk acaba

Sanirim boyle parca parca yuklicem firsat buldukca

A Aydebal canm burasi. Blw yöntemi ve 3 gün kuralına göremi ilerliyecaksin. Bu zaman kadar verdin mi hiç bişey

Benim bebeğim 5 aylik bu ay sadece 320 gr almış 1 hafta zaten grip oyuzden heralde. Dr 10 gün sonra ek gıdaya başla dedi.
İlk 3 gün patates püre ( blendir dan çekmemek sartiyla )
Sonra havuç 3 gün
Brokoli 3 gün
Üçünün corbası 3 gün
Sonra meyve 3 er gün elma muz erik bunlardan sonra yoğurt
Günlük sütten

Benim kizim 6.ayini doldurdu.biz de cok az ve zor kilo aliyoruz.
Dr.kilo icin bisey dedi mi.yada kilo almasi icin oneride bulundu mu

A Aydebal canim sayfamiz burasi daha cok yeni.. paylastikca cogalicak ins. Bizden sonrakilere de yardimci olur.. benim ilk bebegim ve etrafimda su an pek sorabilecegim kimse yok o yuzden burasinin bizim gibilere faydali olabilecegini dusunuyorum

Heh buldum burayıda :) bende haftaya 5.ay kontrolüne gidicem. Doktorum verirse böyle bişey paylaşırım bende. Blw yöntemi 3 gün kuralıyla ilerliycem bende. Mama sandalyesini geçen ay aldık sabırsız ben

Hosgeldi canim...
Mama sandalyesi olarak ne aldin.. kime sorsam ikea diyor
Hatra gecen instagramda pelin karahanin paylastigi fotoyu gordum o da ikea kullaniyor

Sayfamiz hayirli ve faydali olsun inş.
Benimde en çekindigim konu besleyebilmek.hep beraber basaracagiz umarim.

Benim kizim 6.ayini doldurdu.biz de cok az ve zor kilo aliyoruz.
Dr.kilo icin bisey dedi mi.yada kilo almasi icin oneride bulundu mu

Benim kizim kilolu gidiyor sanirim sadece mama oldugundan boyle.. biz 5. Ayimizi dun doldurduk.. tadimliklarda muhallebiyi cok az ver dedi bana doktor..
Kilo aldiriyomus canim

Canim 5. Ayda muz ve erigi nasil yicek bebis?
Bize doktor sadece suyunu ver simdilik dedi
Bebeginin kilo almasini istiyorsan muhallebi ile basla derim
Gecmis olsun kuzuya bu yil ki grip de bi baska yaa (

Benim kizim kilolu gidiyor sanirim sadece mama oldugundan boyle.. biz 5. Ayimizi dun doldurduk.. tadimliklarda muhallebiyi cok az ver dedi bana doktor..
Kilo aldiriyomus canim
Hiim.bizde sadece formul mama aliyoruz.demekki muhallebiye agirlik vereyim ben.7 ay a adim atacak birkacsaat sonra daha 7 kiloyu deviremedik.

Kizlar haziran anneleri grubuna sordum ama cevaplayan olmamis..goremedim
Bu yogurt konusunu nasil yapiyosunuz
1 tatli kasigi ile baslicaz 1 kase olana kadar her gun 1 tatli kasigi arttiricakmisiz
Ayrica hergun taze olarak mayalayacakmisiz
Doktor mamasindan da yapabilirsin ama genelde bebekler onun tadini begenmiyolar dedi.. tarifini verdi ama sen yine de inek sutu al gunluk onunla yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…