hayırlısı olur inş canım benimde bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta aşılamam yapılıcakMeraba arkadaslar daha onceki konularimdan da taniyanlar cikabilir temmuz ayi aşılamaya niyet etmistik ama tedavi surecimiz umdugumuz gibi ilerlemedi ve asilamamiz iptal edildi doktorum 2 ay ara verip sonrasindaki adetimde gelmemi istedi simdi bat a gün sayiyorum (16eylul) ignelerin etkisi devam eder demisti bakalim bu ay kendiliginden olacak mi beklemedeyiz rabbim nasip ederse eylul sonu ekim basi gibi asilamaya tekrar niyet ediyoruz ins bu sefer isler yolunda gider sizlerden dua benim gibi asilama yaptircak olanlardan da destek bekliyorum dilerim hayallerimiz tez zamanda gerçek olur
Merhabalar, Eylül de bana çift aşılama yapıldı. 16 Eylül ve 18 Eylül.hayırlısı olur inş canım benimde bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta aşılamam yapılıcak
Cift asilama mi biraz bahsedebilir misinizMerhabalar, Eylül de bana çift aşılama yapıldı. 16 Eylül ve 18 Eylül.
Mart ve Nisan aylarında da aşılama yapılmıştı tutmadı.
Bakalım çift aşılama sonucu ne olur))
Eylül aşılamam için hazırlık yaptık. Yumurta geliştirici ilaç sonrası kontrole gittim. Normalde çatlatma iğnesi yapıp ertesi gün aşılama yapmıştı öncekilerde.Cift asilama mi biraz bahsedebilir misiniz
Ins olumlu olur canim benimde bugun yapildi asilamam pek umudum yok ama bakalım hayırlısıMerhabalar, Eylül de bana çift aşılama yapıldı. 16 Eylül ve 18 Eylül.
Mart ve Nisan aylarında da aşılama yapılmıştı tutmadı.
Bakalım çift aşılama sonucu ne olur))
Hayırlı olsun cnm.Allah isteyen herkese versinIns olumlu olur canim benimde bugun yapildi asilamam pek umudum yok ama bakalım hayırlısı
amin canımHayırlı olsun cnm.Allah isteyen herkese versin
Merhabalar, yatın benim 14.16.günüm. Bicak batmıyor da, 1-2 gündür adet olacakmışım gibi his var. Renksiz akıntı varMerhaba kızlar.Benim de aşılamamın 10.günü..Çok heyecanlıyım.ilk aşılamam..Sizlerde durum nasıl?Kasiklariniza bıçak batıyor gibi oluyor mu?
Merhabalar, yatın benim 14.16.günüm. Bicak batmıyor da, 1-2 gündür adet olacakmışım gibi his var. Renksiz akıntı var
12. Günde evde test buldum yaptım negatif. Şimdi adet günümü bekleyecem. 5 Ekim adet günüm.olmszsam test yaparım. Mide bulantısı var, bugün daga çok. Ama hamile kalırsam bulantı için erken. Sanırım adet olacam yine. By benim 3. Aşılamam. Ve bu ay 2 taneyi 1 gün arayla yaptı. Önceki 2 aşılamam tutmadıAllah hayırlısıyla bebis nasip etsin inşaAllah canım..Test yapmadın mı dahaaa?
12. Günde evde test buldum yaptım negatif. Şimdi adet günümü bekleyecem. 5 Ekim adet günüm.olmszsam test yaparım. Mide bulantısı var, bugün daga çok. Ama hamile kalırsam bulantı için erken. Sanırım adet olacam yine. By benim 3. Aşılamam. Ve bu ay 2 taneyi 1 gün arayla yaptı. Önceki 2 aşılamam tutmadı
Hayırlısı olsun hepimiz için.
Amin cnm. Allah isteyen herkese versinAmin
Amin inşaAllah canım.Uzme canını diycem ama nafile biliyorum.Benim ilk aşılamam.5Yıllık evliyim.hiç bir sorun yok ikimizde de ama olmadi işte..Imtihanimiz hepimizin..Allah nasip etsin inşaAllah hepimize hayirlisiyla
Benim tutmadı.Tutan var mı kızlar aşısı?
Canım geçmiş olsun senin tedavi nedenin neydi?Benim tutmadı.
Canım bizde sadece bebek olmadığı için 2 senedir aşılama denedik. Sağlık problemi yok, belki yaşım 38 o yüzden zorlanıyor döllenme bilmiyorum. 3 defa denedik, olmadı. Bıraktık başınıCanım geçmiş olsun senin tedavi nedenin neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?