• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 eylül-ekim aşılama yaptiracak olanlar

arya1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
756
578
103
Meraba arkadaslar daha onceki konularimdan da taniyanlar cikabilir temmuz ayi aşılamaya niyet etmistik ama tedavi surecimiz umdugumuz gibi ilerlemedi ve asilamamiz iptal edildi doktorum 2 ay ara verip sonrasindaki adetimde gelmemi istedi simdi bat a gün sayiyorum (16eylul) ignelerin etkisi devam eder demisti bakalim bu ay kendiliginden olacak mi beklemedeyiz rabbim nasip ederse eylul sonu ekim basi gibi asilamaya tekrar niyet ediyoruz ins bu sefer isler yolunda gider sizlerden dua benim gibi asilama yaptircak olanlardan da destek bekliyorum dilerim hayallerimiz tez zamanda gerçek olur

Meraba arkadaslar daha onceki konularimdan da taniyanlar cikabilir temmuz ayi aşılamaya niyet etmistik ama tedavi surecimiz umdugumuz gibi ilerlemedi ve asilamamiz iptal edildi doktorum 2 ay ara verip sonrasindaki adetimde gelmemi istedi simdi bat a gün sayiyorum (16eylul) ignelerin etkisi devam eder demisti bakalim bu ay kendiliginden olacak mi beklemedeyiz rabbim nasip ederse eylul sonu ekim basi gibi asilamaya tekrar niyet ediyoruz ins bu sefer isler yolunda gider sizlerden dua benim gibi asilama yaptircak olanlardan da destek bekliyorum dilerim hayallerimiz tez zamanda gerçek olur
hayırlısı olur inş canım benimde bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta aşılamam yapılıcak

hayırlısı olur inş canım benimde bi aksilik olmazsa önümüzdeki hafta aşılamam yapılıcak
Merhabalar, Eylül de bana çift aşılama yapıldı. 16 Eylül ve 18 Eylül.
Mart ve Nisan aylarında da aşılama yapılmıştı tutmadı.
Bakalım çift aşılama sonucu ne olur))

Cift asilama mi biraz bahsedebilir misiniz
Eylül aşılamam için hazırlık yaptık. Yumurta geliştirici ilaç sonrası kontrole gittim. Normalde çatlatma iğnesi yapıp ertesi gün aşılama yapmıştı öncekilerde.
Fakat 4 yumurtanın 2 si çatlamış kendiliğinden. Öğle olunca da çifte aşılama yapacam dedi. Tabiki tek ücret karşılığı. Hemen ilk aşılama yapıldı. Çatlatma iğnesi de yapıldı. 1 gün arayla 2. Aşılama yapıldı. 5 Ekim gibi test yapacam.
Hiç bir deyişiklik, bilmem akıntı felan hiçbişey yok. Yine mi tutmadı herhalde :) bu sondu, olmazsa başını bırakacaz. Hep oluruna bırakınca oluyormuş...

Merhabalar, Eylül de bana çift aşılama yapıldı. 16 Eylül ve 18 Eylül.
Mart ve Nisan aylarında da aşılama yapılmıştı tutmadı.
Bakalım çift aşılama sonucu ne olur))
Ins olumlu olur canim benimde bugun yapildi asilamam pek umudum yok ama bakalım hayırlısı

Merhaba kızlar.Benim de aşılamamın 10.günü..Çok heyecanlıyım.ilk aşılamam..Sizlerde durum nasıl?Kasiklariniza bıçak batıyor gibi oluyor mu?

Merhaba kızlar.Benim de aşılamamın 10.günü..Çok heyecanlıyım.ilk aşılamam..Sizlerde durum nasıl?Kasiklariniza bıçak batıyor gibi oluyor mu?
Merhabalar, yatın benim 14.16.günüm. Bicak batmıyor da, 1-2 gündür adet olacakmışım gibi his var. Renksiz akıntı var

Allah hayırlısıyla bebis nasip etsin inşaAllah canım..Test yapmadın mı dahaaa?
12. Günde evde test buldum yaptım negatif. Şimdi adet günümü bekleyecem. 5 Ekim adet günüm.olmszsam test yaparım. Mide bulantısı var, bugün daga çok. Ama hamile kalırsam bulantı için erken. Sanırım adet olacam yine. By benim 3. Aşılamam. Ve bu ay 2 taneyi 1 gün arayla yaptı. Önceki 2 aşılamam tutmadı
Hayırlısı olsun hepimiz için.

Amin
12. Günde evde test buldum yaptım negatif. Şimdi adet günümü bekleyecem. 5 Ekim adet günüm.olmszsam test yaparım. Mide bulantısı var, bugün daga çok. Ama hamile kalırsam bulantı için erken. Sanırım adet olacam yine. By benim 3. Aşılamam. Ve bu ay 2 taneyi 1 gün arayla yaptı. Önceki 2 aşılamam tutmadı
Hayırlısı olsun hepimiz için.

Amin inşaAllah canım.Uzme canını diycem ama nafile biliyorum.Benim ilk aşılamam.5Yıllık evliyim.hiç bir sorun yok ikimizde de ama olmadi işte..Imtihanimiz hepimizin..Allah nasip etsin inşaAllah hepimize hayirlisiyla

Amin

Amin inşaAllah canım.Uzme canını diycem ama nafile biliyorum.Benim ilk aşılamam.5Yıllık evliyim.hiç bir sorun yok ikimizde de ama olmadi işte..Imtihanimiz hepimizin..Allah nasip etsin inşaAllah hepimize hayirlisiyla
Amin cnm. Allah isteyen herkese versin

Selam kızlar yorumlarınizı okudum Allahım herkese hayırlisiyla nasip etsin insallah cocuk sahibi olmayı 3 yillik evliyim bende 2 yildir ugrsiyoruz olmayınca tedaviye başladık 3 aylik klomen tedavisinden olumsuz cevap alinca bugun doktorum asilama yapalim dedi ignelerimizi aldik ilk ignemi vurdum bakalim nasil devam etcek bu süreç insallah hepimiz o ikicizgiyi görürüz sonunda

Canım geçmiş olsun senin tedavi nedenin neydi?
Canım bizde sadece bebek olmadığı için 2 senedir aşılama denedik. Sağlık problemi yok, belki yaşım 38 o yüzden zorlanıyor döllenme bilmiyorum. 3 defa denedik, olmadı. Bıraktık başını

Back