- 11 Şubat 2015
- 297
- 349
- 103
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.661
Cnm gebelik hormonu sifirlanana kadar belirtiler devam edebilir ve regl olmaz.Hayırlısı artık Cnm senin neden bu kadar uzun sürdü acaba regli olman
İnşallah yarın güzel haberlerini alırız canım. .Bu akşam dualarımızdasin..Allah yardımcın olsun inşallah..Amin Cnm Allah razı olsun bende duamı edip yarın sabah testime gidicem inşallah birbirimize olan desteğimiz yeter
Değerim hala 0 lanmadi cok yavaş çıktı yukarı cok yavaş iniyor malesef iğne vurulup düşürüceklerHayırlısı artık Cnm senin neden bu kadar uzun sürdü acaba regli olman
hayırlı olsun bir tanem. inşallah güzel haberlerini alalım inşallahKizlar benimde transferim 30 aralikta cok heyecanliyim 2. Denemem olacak
dış gebelikten mi şüpheleniyorlar canım geçen şubat ayında benim öyle olmuştu iğne ile sonlandırılmıştıDeğerim hala 0 lanmadi cok yavaş çıktı yukarı cok yavaş iniyor malesef iğne vurulup düşürücekler
Hadi ya bende şimdi verdim sonuç bekliyorum bakalım bugün kaç çıkacak ama hemşire dedi ki kimyasal gebelik ilaçların etkisiyle olan bir beta yükselmesi gibi birşey dedi anlamadım yani bebek hiç olmadı ama ilaçlar yüzünden mi hamile belirtilerim oldu beta ilk 71 çıktı daha da üzüldümDeğerim hala 0 lanmadi cok yavaş çıktı yukarı cok yavaş iniyor malesef iğne vurulup düşürücekler
Geçmiş olsun ayni durumu iki kez yaşadım. Ümitsizliğe kapıldım. Ama zamanla geçiyor. Yeniden umutla başladım her seferinde.Rabbim maddi manevi kolaylık versin.Arkadaşlar 9. Gün 71, 11. Gün 85 ve 13. Gün 56 değerlerim düşüyor kimyasal gebelik demek ki
canım üzüldüm evet kimyasal gebelik evetArkadaşlar 9. Gün 71, 11. Gün 85 ve 13. Gün 56 değerlerim düşüyor kimyasal gebelik demek ki
Amin Cnm çok sağol allahım hepimize sabır versinGeçmiş olsun ayni durumu iki kez yaşadım. Ümitsizliğe kapıldım. Ama zamanla geçiyor. Yeniden umutla başladım her seferinde.Rabbim maddi manevi kolaylık versin.
3. Denememdi Cnm 1 tane de aşılama yapıldı ama Maalesef bu pozitif olmuştu sadece oda kimyasal gebelik yani yalancı gebelikmiş öyle deri hemşirecanım üzüldüm evet kimyasal gebelik evet
ama inan dış gebeliktense insan buna seviniyor dış gebelik yaşadrım çok gerçekten
rabbim hayırlısı ile sağlıklı ve hayırlı bir gebelik ve sonrasında da kucağında sağlıklı hayırlı ve salih bir evlad nasip etsin inşallah kaçıncı denemen di
Amin Cnm çok sağol allahım hepimize sabır versin
3. Denememdi Cnm 1 tane de aşılama yapıldı ama Maalesef bu pozitif olmuştu sadece oda kimyasal gebelik yani yalancı gebelikmiş öyle deri hemşire
Gecmis olsun cnm daha zamani gelmemis demekki.Arkadaşlar 9. Gün 71, 11. Gün 85 ve 13. Gün 56 değerlerim düşüyor kimyasal gebelik demek ki
Kendi yaşadıklarım göz önüne geldi bir an. Canim embriyo oluşuyor ama tutunacak yer bulamiyor o yuzden düşüyor demisti bana doktorum. Hakkinda hayırlısı olsun. Içine atma.Arkadaşlar 9. Gün 71, 11. Gün 85 ve 13. Gün 56 değerlerim düşüyor kimyasal gebelik demek ki
İş çıkışı yaptıracam canım çok heyecan yaptım ya bugün çok karnım ağrıo regli olcakmışım gibi umutlarım tükeniyor. Sen nptın bir daha yaptın mı test
İş çıkışı yaptıracam canım çok heyecan yaptım ya bugün çok karnım ağrıo regli olcakmışım gibi umutlarım tükeniyor. Sen nptın bir daha yaptın mı test
O regl agrisi hep var canim ona takilma
Hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?