2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Değerim hala 0 lanmadi cok yavaş çıktı yukarı cok yavaş iniyor malesef iğne vurulup düşürücekler
Hadi ya bende şimdi verdim sonuç bekliyorum bakalım bugün kaç çıkacak ama hemşire dedi ki kimyasal gebelik ilaçların etkisiyle olan bir beta yükselmesi gibi birşey dedi anlamadım yani bebek hiç olmadı ama ilaçlar yüzünden mi hamile belirtilerim oldu beta ilk 71 çıktı daha da üzüldüm

Arkadaşlar 9. Gün 71, 11. Gün 85 ve 13. Gün 56 değerlerim düşüyor kimyasal gebelik demek ki
canım üzüldüm evet kimyasal gebelik evet
ama inan dış gebeliktense insan buna seviniyor dış gebelik yaşadrım çok gerçekten
rabbim hayırlısı ile sağlıklı ve hayırlı bir gebelik ve sonrasında da kucağında sağlıklı hayırlı ve salih bir evlad nasip etsin inşallah kaçıncı denemen di

Geçmiş olsun ayni durumu iki kez yaşadım. Ümitsizliğe kapıldım. Ama zamanla geçiyor. Yeniden umutla başladım her seferinde.Rabbim maddi manevi kolaylık versin.
Amin Cnm çok sağol allahım hepimize sabır versin
3. Denememdi Cnm 1 tane de aşılama yapıldı ama Maalesef bu pozitif olmuştu sadece oda kimyasal gebelik yani yalancı gebelikmiş öyle deri hemşire

Amin Cnm çok sağol allahım hepimize sabır versin

3. Denememdi Cnm 1 tane de aşılama yapıldı ama Maalesef bu pozitif olmuştu sadece oda kimyasal gebelik yani yalancı gebelikmiş öyle deri hemşire

canım üzülme desekte içinde fırtınalar kopuyordur bende bilirim kimyasalı, dış gebeliği ama zamanı değilmiş demekki öyle düşün hayırlısı buymuş yılmadan yola devam et .Rabbim bir dahakine yüzünü güldürsün inş.

İş çıkışı yaptıracam canım çok heyecan yaptım ya bugün çok karnım ağrıo regli olcakmışım gibi umutlarım tükeniyor. Sen nptın bir daha yaptın mı test

Bende bu akşam gidicem testi yenilicem
Ağrı oluyor canım bende hala devam ediyor içini ferah tut hadi iyi haberler verelim akşam inşllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…