- 18 Eylül 2016
- 609
- 1.798
- 63
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.601
Oy masallah hayirli olsundarisi basimiza canim 2 tane mi konulmustu
Degere bakilirsa 2si de tutmus gibi canim.Saolasın canım evet 2 tane
Çarşamba testi yenilicez bakalım 11.gün değerine bakmuş olucazDegere bakilirsa 2si de tutmus gibi canim.
Arkadaslar bugun transferimin 6.gunu.ilk gunlerde hic birsey hissetmedim ama son 2 gundur karnim davul gibi sisti cok gazim var bir de tarif edemedigim gobek alti bi agrim var.cok degil ama rahatsiz edecek kadar.normalde hic yatmadim ama dun korkumdan hep yattim.sizce normal mi?benim gibi belirtileri olan varmi acaba?tedirginim
Bence ikiside tutmusa benziyo degerin yuksek ay ne guzel ikizler geliyo hadi insallahSaolasın canım evet 2 tane
Yok hic test yapmadim ama ben hic dikkat etmedim yatmadim da normal devam ettim zaten hic bir sikayetim yoktu ama dun transfer bi anda aklimdan cikti ve 10lt.lik bir kova kaldirdim tasidiktan sonra aklima geldi sonra da hafiften agri ve siskinlik basladi ama kasilma gibi degil gaz agrisi hic degil tarif edemiyorum ben de psikolojiktir kovayi kaldirdim diye dusundum ama yine de korkumdan tum gun yattim.bugun sislik cok artti davul gibi oldu karnim.belki evham yapiyorum diye dusundum disari ciktim kafam dagilsin diye ama yok gercekten sisim ve karnimin dibi hafiften agriyo gibi.bilmiyorum valla.Canım benimde transferimin 6 . Günü ama bende de tam tersi . düne kadar kaşık ağrısı , uyku hali , gaz varken bugün hepsi bi anda gitti bende olmadığını düşünüyorum nedense umutsuzluğa kapıldım senin test günün demi perşembe günü? Sen hiç test yaptın mı
Umutsuzluga kapilma benim 1 kere tutmustu (6hft surdu ama)o zamanda senin saydigin tum belirtiler vardi.Canım benimde transferimin 6 . Günü ama bende de tam tersi . düne kadar kaşık ağrısı , uyku hali , gaz varken bugün hepsi bi anda gitti bende olmadığını düşünüyorum nedense umutsuzluğa kapıldım senin test günün demi perşembe günü? Sen hiç test yaptın mı
Assisted hatching CnmAsuuhazirannnn senin transfer normal miydi yoksa assisted hatching uygulanmismiydi?
Tesekkur ederim cvp icin.Assisted hatching Cnm
Be demek Cnm benim 3. DenememdiTesekkur ederim cvp icin.
Senin kacinci denemen bu?benimki 5.
Yasim da 36 olunca dr bu sefer bu yonteni uygulamak istedi.bakalim nolacak .hepimiz icin hayirlisiyla gonlumuzdeki olsun ins.
Test sonucu pozitif cikinca dr bana 1ay sonraya randevu vermisti kalo atisini duymak icin.yani internetten hamilelik haftasini hesapla 7.haftaya denk gelir usg kontrolu.Kizlar kalp atışı tahminen transferin kaçıncı günü duyuluyor?Pozitif aldım da o kaldı düşünmediğim..:))
Umutsuzluga kapilma cnm benim.tmm sonuc pek parlak olmayabilir ama dr olmadi diyene kadar moralini yuksek tut.belki de yukselir deger Allah buyuk.İnsanın canı ne kadar acıyormuş en iyi embriyo bir de ama olmadı işte hiç olmayacak gibi artık...
Yok hic test yapmadim ama ben hic dikkat etmedim yatmadim da normal devam ettim zaten hic bir sikayetim yoktu ama dun transfer bi anda aklimdan cikti ve 10lt.lik bir kova kaldirdim tasidiktan sonra aklima geldi sonra da hafiften agri ve siskinlik basladi ama kasilma gibi degil gaz agrisi hic degil tarif edemiyorum ben de psikolojiktir kovayi kaldirdim diye dusundum ama yine de korkumdan tum gun yattim.bugun sislik cok artti davul gibi oldu karnim.belki evham yapiyorum diye dusundum disari ciktim kafam dagilsin diye ama yok gercekten sisim ve karnimin dibi hafiften agriyo gibi.bilmiyorum valla.
Belirtilere pek takmayin cunku beklentiniz oldugu icin psikolojik olup sizi yaniltabilirler deniliyor ama insan mecburen takiyo maalesef.benim dezavantajim tdv yurtdisinda oluyorum burda da dr.a ulasmak mumkun degil anca randevun oldugunda soru sorabiliyorsun bu yuzden cok stresliyim iyi ki size sorabiliyorum yoksa burda yalniz kafayi yiyecem.
Cok uzun msj oldu kusura bakmayin
Adana'da mı?Bende göğşen beyin hastasıyım canim
Peki tüp bebekte de son adet tarihine göre mu hesaplanıyor gebelik haftası?Test sonucu pozitif cikinca dr bana 1ay sonraya randevu vermisti kalo atisini duymak icin.yani internetten hamilelik haftasini hesapla 7.haftaya denk gelir usg kontrolu.
Yok 5.gun embriyosu ise transfer gunu +2hafta olarak hesaplaniyor.zaten internette hamilelik haftasi hesaplanmasi yaz cikiyoPeki tüp bebekte de son adet tarihine göre mu hesaplanıyor gebelik haftası?
Canim gerçekten laf olsun diye söylemiyorum.Belirtilere kesinlikle takılma. Her gebelik aynı olmuyor. Ben daha önce gebelik geçirdim birinde vardı belirti diğerinde yoktu.O belli olmuyor yani.Yok canm ne kusuru en açık şekilde burda derdimizi anlatabiliyoruz Ondan kimse kimseden kusur dilemesin :) . Bence evham yapıyoruz bnmde bugün ağrım yok diye olmadı diyorum ama Rabbim bilir sanırım zaman daraldıkça stres yapmaya başladık. Bnde transferden birgün snra evdeydim sonraki günler işe gittim normal günlük yaşantıma devam ettim olursa Allahtan olmazsa da Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun
Canim genetikten geçtiği için bilmiyorum ya 5.gün ya da 6.gün embriyosu.Çünkü 3 tanesi 6.gün 4 tanesi 5.gun embiyosuydu.Havuz yapilmisti. 4 saglıklı geldi artık hangileri bilmiyorum.Mesela 26sinda transfer edildiyse nasıl hesaplanıyor?Yok 5.gun embriyosu ise transfer gunu +2hafta olarak hesaplaniyor.zaten internette hamilelik haftasi hesaplanmasi yaz cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?