2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Şimdilik öyle..
doktorla haftaya görüşeceğim..
İlk negatifimden sonra 3 ay ara vermiş olucam rahim dinlendirme için ..
bi aksilik olmassa Ocak diye düşünüyorum..
Bende ocakta başlayacağım canım doktorum sen bilirsin dedi doğal olarak deneyelim dedik 2 ayda Rabbim yardımcın olsun

Kitakita selam canim
Beğenilerde gorunce selam yazayim dedim
nasil gidiyor hamilelik
İkizdi di mi cinsiyet belli mi bize de haber ver :)
Hamilelik sürecinde hangi doktora gidiyorsun
Hersey yolunda mi
Çok şükür herşey yolunda cnm . Evet arada buraya girip bakıyorum bebeklerim iyi çok şükür cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkek . Rabbim hepimize annelik duygusunu nasip etsin inşallah kucağımada almak nasip olur. Sen nasılsın peki?

Masallah canim :) Allah saglikli mutlu uzun ömürler versin hepinize
2018 de devam edeceklerle birlik olup güç topluyoruz yeni deneme için :))
Allah yardımcımız olsun..
Senin adina çok sevindim :)

Slm kizlar bende pgt icin havuz yaptiriyodum 2 donmusum var bakalim bu ay sonu 3. Tedaviye baslayacagiz ins 1 den fazla 5. gune gelirde 4. Tedaviye gerek kalmaz ocakda hersey belli olur yeni yilda kalanlarla ins bizde hamiş oluruz cani gonulden dua ediyorum

Maşallah canım :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

Ben oldum canım.32 gün oldu.bugün adet oldum.dr 2 ay korunma verdi.aman benim zaten olmuyor ne korunması dedim.saldım çayıra misali anlayacağın.
Ne kadarlık ti canım ? Aynen dediğin gibi zaten korunmasak da olmuyor. Ama en azından tehlikeli ise bir daha aynı şeyleri de yaşamak istemem . Bakalım herşeyin hayırlısı

Kızlar kan verdim ben sekaen çıkmış anlamlı bir yükselme yok inşallah dış gebelik falan değildir

Günaydın kızlar hamiş olanlar göğüs ağrısı batma gibi şikayeti olan var mı bulantım çok öğürdüğüm için olabilir mi nesef alırken de acıyor özellikle sağ taraf

Masallah canim :) Allah saglikli mutlu uzun ömürler versin hepinize
2018 de devam edeceklerle birlik olup güç topluyoruz yeni deneme için :))
Allah yardımcımız olsun..
Senin adina çok sevindim :)
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız . Benim 15 haftalık oldu ama hiç bitmiyor tedirginlik bu yol böyle çünkü. 8 haftalık ken kese bozuldu benim bulantım aşırı oldu hastanede yatttım sürekli serum aldım ve düzeldi kese çok şükür jel ve kan sulandırıcı yeni bıraktım iğne için vücutta yer kalmıyor Allah hepimize güç versin inşallah evlat nasip etsin. Nasip olanlara kucağına almayı nasip etsin. Hepimiz için dua ediyorum .

daha bilgili olarak başlıyorsun bu sefer inşallah güzel olacak arkadaşım bu sefer rabbim yüzünü güldürsün seninde

benim şubat adeti ile canım. inşallah güzel haberler veririz birbirimize arkadaşım. benim şubat adeti şuan takvime baktım 7 şubat görünüyor transfer sanırım 23-26 şubat arası olur sanırım hayırlısı artık inşallah hayırlısı ile o günlere varırız

İyiyim canım saol aynen bugün oldum transferi öğlen 2 bebeğimi aldım geldim evime uzanıyorum şimdi sen nasılsın

canım benim hayırlısı ile kavuştun kuzularına inşallah sana sıkı sıkı sağlıkla tutunurlar bir tanem
kendine dikkat et bu sürede allahın izniyle seninde güzel haberlerini alacağız

ben nezle oldum canım hava değişiminden genel olarak iyiyim şükür sizlerin güzel haberleri ile dahada iyi oluyorum

Bende ocakta başlayacağım canım doktorum sen bilirsin dedi doğal olarak deneyelim dedik 2 ayda Rabbim yardımcın olsun

canım hoşgeldin demek sende tekrar deniyorsun hayırlısı ile rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar kan verdim ben sekaen çıkmış anlamlı bir yükselme yok inşallah dış gebelik falan değildir

canım kaçıncı günün bu gütn transferin en baştan beri değerlerin ve günlerini yazarmısın merak ettim
inşallah artar düzelim değerin inşallah dış gebelik değildir

canım kaçıncı günün bu gütn transferin en baştan beri değerlerin ve günlerini yazarmısın merak ettim
inşallah artar düzelim değerin inşallah dış gebelik değildir
Canım 10. Gün 20, 13. Gün 73, 17. Gün seksen çıktı. Bugün on yedinci gündü. İnşallah değildir canım artmasını geçtim artık

İnşallah canım rabbim emeklerimizi araya vermesin.İnşallah yavrularına kavuşursun.Benim de Ocak ayının 8 i gibi,o zaman benimki de 27sine kadar olur.Aksilik o gün de yakinimin düğünü var.Nasıl yapacam bilmiyorum.Tedavimizi kimse bilmiyor çünkü. .O yüzden dünden beri düşünmekten bebişlerimin heyecanını yasayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…