- Emoji Skoru
- 3.330
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.361
Ben oldum canım.32 gün oldu.bugün adet oldum.dr 2 ay korunma verdi.aman benim zaten olmuyor ne korunması dedim.saldım çayıra misali anlayacağın.
Canım ben hiç korunmadım.bebek meselesinide şimdilik düşünmüyoruz.çok yorulduk eşimle.hele bu son tedavi ve sonucu bizi çok yıprattı.Ne zaman tekrar baslayacaksin yaniPempeeMavii
Bende ocakta başlayacağım canım doktorum sen bilirsin dedi doğal olarak deneyelim dedik 2 ayda Rabbim yardımcın olsunŞimdilik öyle..
doktorla haftaya görüşeceğim..
İlk negatifimden sonra 3 ay ara vermiş olucam rahim dinlendirme için ..
bi aksilik olmassa Ocak diye düşünüyorum..
Bende ocakta başlayacağım canım doktorum sen bilirsin dedi doğal olarak deneyelim dedik 2 ayda Rabbim yardımcın olsun
Çok şükür herşey yolunda cnm . Evet arada buraya girip bakıyorum bebeklerim iyi çok şükür cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkek . Rabbim hepimize annelik duygusunu nasip etsin inşallah kucağımada almak nasip olur. Sen nasılsın peki?Kitakita selam canim
Beğenilerde gorunce selam yazayim dedim
nasil gidiyor hamilelik
İkizdi di mi cinsiyet belli mi bize de haber ver :)
Hamilelik sürecinde hangi doktora gidiyorsun
Hersey yolunda mi
Çok şükür herşey yolunda cnm . Evet arada buraya girip bakıyorum bebeklerim iyi çok şükür cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkek . Rabbim hepimize annelik duygusunu nasip etsin inşallah kucağımada almak nasip olur. Sen nasılsın peki?
Maşallah canım :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Çok şükür herşey yolunda cnm . Evet arada buraya girip bakıyorum bebeklerim iyi çok şükür cinsiyetleri belli oldu bir kız bir erkek . Rabbim hepimize annelik duygusunu nasip etsin inşallah kucağımada almak nasip olur. Sen nasılsın peki?
Ne kadarlık ti canım ? Aynen dediğin gibi zaten korunmasak da olmuyor. Ama en azından tehlikeli ise bir daha aynı şeyleri de yaşamak istemem . Bakalım herşeyin hayırlısıBen oldum canım.32 gün oldu.bugün adet oldum.dr 2 ay korunma verdi.aman benim zaten olmuyor ne korunması dedim.saldım çayıra misali anlayacağın.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız . Benim 15 haftalık oldu ama hiç bitmiyor tedirginlik bu yol böyle çünkü. 8 haftalık ken kese bozuldu benim bulantım aşırı oldu hastanede yatttım sürekli serum aldım ve düzeldi kese çok şükür jel ve kan sulandırıcı yeni bıraktım iğne için vücutta yer kalmıyor Allah hepimize güç versin inşallah evlat nasip etsin. Nasip olanlara kucağına almayı nasip etsin. Hepimiz için dua ediyorum .Masallah canim :) Allah saglikli mutlu uzun ömürler versin hepinize
2018 de devam edeceklerle birlik olup güç topluyoruz yeni deneme için :))
Allah yardımcımız olsun..
Senin adina çok sevindim :)
Ben senden 12 gün önde gidiyorum.. adetim biteli 12 gün oldu.. bi sonraki adetimde basliycam Allah izin verirse.. ocak ayinda kismetse transfer olucam..düşününce heycan basiyor.. bakalim o günler gelince ne halde olucam
İlk transferde hic bi fikrim olmadigi icin gel deyince gidiyosun git deyince gidiyosun 10 gun bekle deyince bekliyosun :))
Simdi herseyi bilince heycanda artiyor tabi
Canm senin transferin ne zaman?Galiba transferlerimiz yakın olacak ve inşallah peş peşe güzel haberler alacağız. Ben de adetimi oldum.2.günüm bugün.Dr bir sonraki adetin de olsun rahim dinlensin dedi.O da sanırım Ocak sonunu bulur.Çünkü 8 i 9 u gibi adet olsam ancak sonuna gelir.İnşallah beklediğimize değer. .
İyiyim canım saol aynen bugün oldum transferi öğlen 2 bebeğimi aldım geldim evime uzanıyorum şimdi sen nasılsın
Bende ocakta başlayacağım canım doktorum sen bilirsin dedi doğal olarak deneyelim dedik 2 ayda Rabbim yardımcın olsun
Kızlar kan verdim ben sekaen çıkmış anlamlı bir yükselme yok inşallah dış gebelik falan değildir
Canım 10. Gün 20, 13. Gün 73, 17. Gün seksen çıktı. Bugün on yedinci gündü. İnşallah değildir canım artmasını geçtim artıkcanım kaçıncı günün bu gütn transferin en baştan beri değerlerin ve günlerini yazarmısın merak ettim
inşallah artar düzelim değerin inşallah dış gebelik değildir
İnşallah canım rabbim emeklerimizi araya vermesin.İnşallah yavrularına kavuşursun.Benim de Ocak ayının 8 i gibi,o zaman benimki de 27sine kadar olur.Aksilik o gün de yakinimin düğünü var.Nasıl yapacam bilmiyorum.Tedavimizi kimse bilmiyor çünkü. .O yüzden dünden beri düşünmekten bebişlerimin heyecanını yasayamiyorum.benim şubat adeti ile canım. inşallah güzel haberler veririz birbirimize arkadaşım. benim şubat adeti şuan takvime baktım 7 şubat görünüyor transfer sanırım 23-26 şubat arası olur sanırım hayırlısı artık inşallah hayırlısı ile o günlere varırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?