2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlı olsun cnm umarım olumlu herşey çok güzel olur senin için olumlu haberlerini bekliyorum , keşke zaman geçsede bende transfer gününden 1 gece öncede olsam çok güzel zamanlar :))) bu arada Cem beye gittim bende 3.demememi memorial Ataşehirde yapacağım, ocak adetimle beybileri toplayacak, özel sigorta yaptırdım Mart’ta doluyor bekleme süresi mart ayındada transfer inişh :)

Günaydın kızlar...
Her hastanenin farklı oluyor uygulaması...Hangi hastaneden aldın raporu orayla konuş bence
Ben Cerrahpaşa'dan almıştım 6 ay geçerli demişlerdi...

İnan’ın bilmiyorum ama daha özel birşey de olmadı açıkcası ama Memorial Şişli’nin laboratuvar iyi olduğunu düşünüyorum ama Antalya da ben Tonguç beyle tedavi oldum negatif ama bir arkadaşım benden önce Tonguç bey de tedavi olup bir kız çocuğu sahibi oldu. Herşey nasip kismet benim suan 6aa transferim oldu ama tuttu mu benimle mi bilmiyorum bir de çok dua ettim ben de rezerve az eşim de sperm kötüydü memorial Şişli arayıp 7 de 3 Olgun 1 tanesi düşünün döllendi ve bu kaliteye geldi o kadar ağladım üzüldüm ki ama duayı hiç bırakmadım ve içimi hep ferah tuttum. Bir de alakası var mı bilmiyorum ama hacamat yaptırdım Antalya da

İnşallah tutunmuştur bende de rezerv azlığı var eşimde problem görünmüyor Tonguç bey hastaneden ayrılmış bende Mehmet Öztürkmen ile başladım ilk defa 8-9 yumurta oluştu ama 5 tanesi önde gerisi küçük. Hacamat ve sülük bende 1 sene önce yaptırmıştım etkisi kalmış mıdır bilmiyorum Rabbim güzel haberler hayırlı haberler aldırsın

Çok saol canım umarım güzel haberler veririm. Çok sevindim Memorial cidden doğru bir tercih umarım zaman su gibi akıp gider bir an evvel sende bebeğine kavuşursun . Güzel ve heyecanlı zamanlar bugünün geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla

Amin hepimiz için hayırlı haberler olsun inşallah Tonguç bey çok sessiz geldi bize eşim hatta hocam biz herşeyi internetten mi öğrenicez diye sordu. Mehmet beye gitmeyi istedim sonrası ama ayıp olur düşüncesiyle vazgeçmiştim ama bir tanıdım imkansız dedi halde Mehmet bey hastasıydı şimdi oğlu var. İnşallah hepsi Olgun olur ve döllenir neresi olursa olsun memorial iyi bence

Dün Boğaz ağrısı varken geçti bugün halsizlik 5. Günü transferim sanki grip olacak gibiyim ne zor geçmiyor zaman

Çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum rabim sana öyle bir sabır versinki acını hafifletsin en azından dilerim başka yavruların olur o acı unutlmaz ama avunursun inşallah

canım inşallah güzel haberlerini alalım hep inşallah arada kendinden haber et

Amin inş canım benim babanada çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş. Sen nasılsın bu arada bekleyiştesin değil mi?

beklemedeyim canım bende bugün aralık ayı adetinide oldum kaldı önümde bir adet sonra benimde tranfer zamanı gelecek

İyim canım benim dinlenmedeyim evde sen nasılsın ?
hadi bakalım seninde az kaldı güzel haberlerini almak için
bende iyiyim yoldan geldim hava değişiminden nezle oldum
ama genel olarak iyiyim bu gün aralık adetinide oldum
transfer öncesi kaldı bir adet ondan sonra bende beklemede olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…