- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.781
Maşallah deyin olur mu :) bunun için çok bekledim çok yıprandım çünkü
merakla bekliyorum güzel haberlerini inşallah herşey güzel olacak arkadaşımKızlar günaydın. İkinci kan tahlili verdim. Dua edin.1 saatte cikar
Şuan çok sinirliyim kınamak istemiyorum insan başına herşey gelebilir ama bizler bu durumdayken boyle şeyleri görünce okuyunca çıldırmamak elde değil.trend konuların birinde kadının biri hamileyim bu çocuğu nasıl dusurebilirim diye soruyor düşsün diye birçok hap içmiş.rabbim vicdan merhamet versin bizler burada perişan oluyoruz o evlat için bu kadar vicdansızlığı anlayamıyorum ağzıma geleni saydıracam az kaldi
Bende kasim ayindaki adetimle baslycam 4 olucak cnmcanım benim sayfamızda benim bildiğim seninle 3 transfer olacak kasım ayında
maşallah sayı artıyor güzel haberlerinizi alalım inşallah dondurulmuş embriyo ile mi olacak canım transfer benimde ocaktaBende kasim ayindaki adetimle baslycam 4 olucak cnm
Yok cnm ilk denemem daha taze transfermaşallah sayı artıyor güzel haberlerinizi alalım inşallah dondurulmuş embriyo ile mi olacak canım transfer benimde ocakta
canım yumurta rezervi çok düşük ise ara verilmemeli yaşta önemli ama yumurta rezervinde sıkıntı yok ve yaş genç ise en az 6 ay bir sene ara verilmeli aldığımız ilaçlar çok ağır ve vucutan atmamız en az 6 ay bünyeye göre bir seneyi buluyormuşNegatif görünce tüp bebek arka arkaya mı olmalı yoksa ara vermeli mi
hadi bakalım yumurta gelişmesi için sağlıkla ve çok olsun diye şimdiden takviyeler alıyormusunYok cnm ilk denemem daha taze transfer
Kızlar öylesine doluyum ki hepinize ihtiyacım varbu arada hamilelik haberi alan tüm kizcelerim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi kalamayanlara ve bana da Allah nasip etsin. Negatif haberini aldığım günden beri kafamı dağıtmak için internete girip araştırma yapmıyordum ama bugün dayanamadım ve şunu anladım ki ilk deneme de olmayınca gittikçe şans düşüyormuş ve bu beni inanılmaz umutsuzluğa itti şuan çok umutsuzluğa düştüm ve sizlerin maddi durumları nasıl bilmiyorum ama hem maddi hem manevi hemen ikinci veya üçüncü denemelere nasıl geçiş yaptınız bana lütfen bir yol gösterin ne zaman tekrar tedaviye gitmeliyim ben Ocak ayına kadar ara vereyim diyorum göbeğim öyle şişti ki inmiyor sizinde böyle oldu mu
Adetimin baslamasiyla gunde 1 sefer sogan suyu iciyorum polikistikover oldugum için bu adetimde o küçük kistlerde gitsin diye.. aslan pencesi otu da icicem 15 gün.. aslinda sizlerden tavsiye alsam ne yesem takviye olarak yumurtalarim icinhadi bakalım yumurta gelişmesi için sağlıkla ve çok olsun diye şimdiden takviyeler alıyormusun
benim opu oldu 3 tane embriyo dondoruldu miyon var o alınacak bu ay adet temizlenmem ile
canım o kadar araya gerek yok 2 adet geçmesi yeterlı...canım yumurta rezervi çok düşük ise ara verilmemeli yaşta önemli ama yumurta rezervinde sıkıntı yok ve yaş genç ise en az 6 ay bir sene ara verilmeli aldığımız ilaçlar çok ağır ve vucutan atmamız en az 6 ay bünyeye göre bir seneyi buluyormuş
Adetimin baslamasiyla gunde 1 sefer sogan suyu iciyorum polikistikover oldugum için bu adetimde o küçük kistlerde gitsin diye.. aslan pencesi otu da icicem 15 gün.. aslinda sizlerden tavsiye alsam ne yesem takviye olarak yumurtalarim icin
Burda 8. Gün cikiyo diye okuyunca yapasim geldi:) sabretmek çok zormuş valla. Sen nasılsın.canım hayırlı olur güzel sonuçlar alırsın inşallah test için biraz daha sabır arkadaşım
canım benim klinik omepa Q10 vitamin, decavit vitamin ile eğriçayır marka arı sütü kullanmamızı istedi ben onları kullandım canım sende bunları al iç derim arı sütü özellikle yumurtayı geliştirici ve kaliteli olmasını sağlıyormuşAdetimin baslamasiyla gunde 1 sefer sogan suyu iciyorum polikistikover oldugum için bu adetimde o küçük kistlerde gitsin diye.. aslan pencesi otu da icicem 15 gün.. aslinda sizlerden tavsiye alsam ne yesem takviye olarak yumurtalarim icin
sana diyorum ama inan transfer olsun o zamanda siz beni tutacaksınız yapma diye :))Burda 8. Gün cikiyo diye okuyunca yapasim geldi:) sabretmek çok zormuş valla. Sen nasılsın.
hayırlı olsun canım bende ikinci evladım için bu süreçteyimKızlar merhaba beni de ekler misiniz 7 ekim de başladım 2. Tüp ilk başarılı 7 yasında kızımız var .
Ay canım senin bebisin bi koyulsun hayirlisiyla sana tutunsun ben seni tutarım test için:) hiç düşünme zaman o kadar hızlı geçiyo ki. Ben tedaviye başlayalı 3 ay oldu ve ben bu kadar hızlı gececegini hiç tahmin etmemiştim. Bi anda kendimi transfer masasında buldum :) hep başka şeylerle oyalandim gezdim hiç stres yapma. Stres bas düşmanıMızsana diyorum ama inan transfer olsun o zamanda siz beni tutacaksınız yapma diye :))
eminim zordur
iyiyim adet oldum hemşireye haber verdim temizlenince bilgi verin dedi bakalım gelecek hafta miyonda alınsa rahatlayacam diyorum ama her aşama biraz daha stresli bu sefer kasım aralık nasıl geçecek diye düşünüyorum transfere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?