2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Maşallah deyin olur mu :) bunun için çok bekledim çok yıprandım çünkü

canım maşallah maşallah sağlıkla gelişsin kucağında sağlıkla göresin inşallah
kaçıncı gün embriyosu idi canım bu testte kaçıncı günde yaptın

kürtajı düşünen ve evladını çöpe bırakan terkedenleri duyunca inan kan beynime sıçrıyor benimde

Negatif görünce tüp bebek arka arkaya mı olmalı yoksa ara vermeli mi
canım yumurta rezervi çok düşük ise ara verilmemeli yaşta önemli ama yumurta rezervinde sıkıntı yok ve yaş genç ise en az 6 ay bir sene ara verilmeli aldığımız ilaçlar çok ağır ve vucutan atmamız en az 6 ay bünyeye göre bir seneyi buluyormuş

Nerde okudun M melekkalan gittikçe şansın azaldigini
Biz niye etraftan hep 2. 3. 4. De tuttturdu diye duyuyoruz
Yok yok moral bozmak yok
Dün ne dedim en önemli şey moral
Moralimiz yüksek
İnanma öyle seylere
Allahın bize neyi nezaman verecegini kimse bilemez
Bak daha 32 sin
Ben 40 im ve 2-3 yumurtam vardi olmadi ama umudumu yitirmiyorum
Allahtan ümit kesilmez

Son düzenleme:
hadi bakalım yumurta gelişmesi için sağlıkla ve çok olsun diye şimdiden takviyeler alıyormusun
benim opu oldu 3 tane embriyo dondoruldu miyon var o alınacak bu ay adet temizlenmem ile
Adetimin baslamasiyla gunde 1 sefer sogan suyu iciyorum polikistikover oldugum için bu adetimde o küçük kistlerde gitsin diye.. aslan pencesi otu da icicem 15 gün.. aslinda sizlerden tavsiye alsam ne yesem takviye olarak yumurtalarim icin

canım o kadar araya gerek yok 2 adet geçmesi yeterlı...

İncir
Ari sütü bal polen propolis (ben egricayir kullanmistim)
Taze meyve sebze mevsimindeki meyveler
Omepa q10 kullandim bir kac ay
Yumurta her gün

Kapali paketli ürün, konserve yeme
Ekmek katkisiz koruyucuz olsun( poşette olanlarda koruyu var)
Yedigin ictigin herseyin icindekiler kismini oku katki koruyucu olmasin

Ben de bu adetimle soğan suyuna basladim ama yumurtaliklarim o kadar çok agridiki 2. Gün biraktim
Belki rezervim az olduğu icin
Baska soğan suyunda bunu yasayan var mi?

canım benim klinik omepa Q10 vitamin, decavit vitamin ile eğriçayır marka arı sütü kullanmamızı istedi ben onları kullandım canım sende bunları al iç derim arı sütü özellikle yumurtayı geliştirici ve kaliteli olmasını sağlıyormuş

Burda 8. Gün cikiyo diye okuyunca yapasim geldi:) sabretmek çok zormuş valla. Sen nasılsın.
sana diyorum ama inan transfer olsun o zamanda siz beni tutacaksınız yapma diye :))
eminim zordur

iyiyim adet oldum hemşireye haber verdim temizlenince bilgi verin dedi bakalım gelecek hafta miyonda alınsa rahatlayacam diyorum ama her aşama biraz daha stresli bu sefer kasım aralık nasıl geçecek diye düşünüyorum transfere kadar

Kızlar merhaba beni de ekler misiniz 7 ekim de başladım 2. Tüp ilk başarılı 7 yasında kızımız var .
hayırlı olsun canım bende ikinci evladım için bu süreçteyim
benim bir oğlum var 10 yaşında. doğal süreçte gebe kalmıştım ona

Ay canım senin bebisin bi koyulsun hayirlisiyla sana tutunsun ben seni tutarım test için:) hiç düşünme zaman o kadar hızlı geçiyo ki. Ben tedaviye başlayalı 3 ay oldu ve ben bu kadar hızlı gececegini hiç tahmin etmemiştim. Bi anda kendimi transfer masasında buldum :) hep başka şeylerle oyalandim gezdim hiç stres yapma. Stres bas düşmanıMız

kızlar bir şey sorucam, arı sütünü tedaviye başladığımızda yani opu döneminde iğneleri kullanırken içmemizin bir sakıncası var mı sizce bırakalım mı iğne döneminde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…