2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

amin canım inş. bende güzel haberler veririm.
benimde sanırım ohss durumundan dolayı doktorum iki seferdir erteledi çünkü yumurtaların sönmemiş hala demişti en sonki muayenede ve ağrım vardı taze trasnfer yapsak tutmaz düşük yapardın dedi bende iyiki dondurduk diye düşünüyorum ama genelde memorial da tedavi görenler sanırım hep dondurulmuşla oluo garantiye almak istiyorlar sanırım kendilerini.
bende hiç değilse 2-3 gün işe gitmeyi düşünmüyorum doktorum her ne kadar günlük hayatına devam et dese de içim rahat etmez ..saol cnm cevabın için

Canım ben de transferden beri rapor aldım annemin yanındayım. Yatıyorum bol bol. Evde yürüyüşler yapıyorum.
4. Gün banyomu yaptım korktun erken yapmaya
Sadece her gün saat 4 te aile sağlığı merkezine gidiyorum progestan iğnem için . Onun dışında 1kere markete çıktık annemle öyle canm kollarımı yükseğe uzatmamaya ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum hala. Ağrım Yok ara ara adet ağrısı gibi ama daha hafif bi ağrı gelip geçiyor kısa süreli başka hiç belirtim Yok

Kizlarrr yaptırdım kan testimi transferimin 8.gunu kan değerim 231 çok şükür bin şükür rabbim devamını da nasip etsin insallah:):)
Canım hayırlı olsun sağlıkla katlansın kan değerlerin inşallahhhh:))
Canım 5. Gün embriyosu muydu senin?

Sorun sebepsiz cnm hersy cok ii olmasina ragmen ucuncude tuttu sisli memorial de yaptirdim amin cok saol Allah razi olsun Rabbim herkese nasip etsin insallah
benımde sebebsiz bende şişli memorilde tedavi görüyorum ilk deneme malesef negatif... Dondurulmuş embriyomlarım var ... tebrik ederim sizi... tedavi aranız ne kadar? ben eylulde negatif aldım kasım da denemek istiyorum... birde pgt ye gittimi embriyonuz?

Cok saol cnm Allah razi olsun dilerim seninde guzl hberini aliriz
Tedaviye hic ara vermedim 3 kez ardarda denedim yalnizda son denememde kistim cikti bir ay dogm kontrol kullandm sonra koydurdum cok sukur tuttu pgtye gndermedm 2 negatifim vrdi oncesinde

Memorial evet genelde donduruyo ozellikle cok yumurtasi olanlari dondurulmuslarla basari orani daha yuksekmis bizim gibiler icin bencede ise gitme dinlen en azindan psikolojik daha raht olrsun gzl hberleni bekliorm insallah rica ederm

anladım canım doktorun kımdı? kim transferi yaptı?
dondurulmuş embriyon kaldımı?
benım 11 tane vardı şimdi 10 tane blast embriyo kaldı

Dün bana da benzer şeyleri söylediler. Kesenin biri altta kalmış falan dedi. Çok umutlu konuşmadı sağlıksız dedi ama ben takmıyorum sen de takma cok kafaya. Başka doktora git ben öyle yapcam

amin canım Rabbim yardım etsin.inş. sende tez zamanda güzel haberler alırsın.
anladım canım ben geçen sene bir defa acil de fırat beye muayene olmuştum dış gebelikti ozman benimki hiç memnun kalmadım kendisinden..
benim doktorum da semra hocanın öğrencisiymiş zamanında birlikte çalışmışlar. bilgi hanım bildiğim sadece ataşehirin doktoru ama emin değilim. memorial güzel hastane labaratuarı, embriyologları falan güven veriyor insana doğru yeri tercih etmişsin. inş. hayırlı sonuçlar alırız

memorial de doktorun kim canım

anladım canım doktorun kımdı? kim transferi yaptı?
dondurulmuş embriyon kaldımı?
benım 11 tane vardı şimdi 10 tane blast embriyo kaldı
Dr gonul hanm. Transferi semra hica yapti. 6 dondurulmusum 11di en basta ama bittiler 6 kaldi geriye bnmde hepsi 5. Gundu cok skur

ben fırat beyle muayene oldum ama açıkcası güler yüzlüydü ama dediğim gibi sadece 1 kere muayene oldum o da semra hocayla brilikte. ama bundan sonrası için ekip doktorumu değiştiricem çünkü fırat bey her zaman şişli'de olmuyor. ben sürekli şişlide olan bir doktor olsun istiyorum. aminnn aminn Rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel haberleri paylaşırız hep birlikte:)

Dr gonul hanm. Transferi semra hica yapti. 6 dondurulmusum 11di en basta ama bittiler 6 kaldi geriye bnmde hepsi 5. Gundu cok skur
canım 11 embriyon vardı, 6 tanemi kaldı ?
sana çift embriyo transferımı yaptılar?
bu arada yaşın kaç?

Cok saol cnm Allah razi olsun sizlerinde guzl hberlerini aliriz insallah 6. Gune kdr pek belirtm yktu 6. Gun sabahi mide bulantisi ve karin agrisiyla uyandm halada devam edior en buyuk belirtim transfer gnnden beri ayaklrm ve sirtim donuo. 5 gun hic evden ckmadm ve is yapmdm ama onla tutmasnn alakasi oldugnu dusunmuorm hersy Allahtan ve nasip insallah nasip olur hepmze hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…